Back to Question Center
0

Semalt: Nalika ngupdate rooting index.html carane nuduhake pangguna situs kasebut ing pangopènan saiki?

1 answers:

Aku nggarap proyek. Aku bisa ngunggah file situs menyang server web.

Aku duwe situs sing mlaku. Aku pengin nganyari situsku nanging aku ngerti pengunjung bakal teka 24 jam dina. Dadi, kepiye carane bisa nganyari situs tanpa ngilangi pengunjung?

Nalika ngunjungi situs web amba ing pangopènan, umum, aku weruh sawetara kaca liya. Aku mung pengin nggawe situs web sing padha.

Pitakonan sing apik:

Aku pengin ngupdate situs kabeh ora mung . html , aku kudu ngganti jeneng indeks . html ngajukake jeneng liya menyang pangguna ora ana ing situs web utawa ana solusi liyane sing ora ngganti jeneng berkas.

Aku uga ora duwe gagasan akeh babagan . htaccess file kabeh aku ngerti iku digunakake kanggo pangalihan domain nanging aku ora ngerti carane lan apa aku bisa kanggo . htaccess supaya aku ora ngganti jeneng indeks . html file Source .

February 7, 2018

Yen sampeyan pengin menehi katrangan marang panganggo sing situs sampeyan wis dadi pangopènan, sampeyan bisa ngowahi kabeh kaca menyang kaca pangopènan kanthi . htaccess file (yen sampeyan nggunakake Apache minangka server web). Kanggo nindakake iki, tambahake garis kasebut ing . htaccess ngajukake:

  RewriteEngine ingRewriteCond% {REMOTE_ADDR}! ^ 123 \. 456 \. 789 \. 000 # ora ana pangalihan kanggo IP panjenenganRewriteCond% {REQUEST_URI}! / Pangopènan. html $ [NC]RewriteCond% {REQUEST_URI}! \. (jpe? g? | png | gif) [NC]RewriteRule. * / pangopènan. html [R = 302, L]
 

Carane babagan nampilake pesen ing utama kaca karo kaya:

Saiki nganyarke situs web iki kanggo nglayani luwih apik. Sajrone proses iki sampeyan bisa nerusake nelusur situs web kita nganggo pranala ing ngisor iki. Mangga diparengake manawa sampeyan nemoni masalah sampeyan