Back to Question Center
0

Carane Nemtokake VPS Hosting Resources Perlu kanggo Blog Semalt sing arep ditemokake? Pinten sumber daya ingkang kedah kula tuku? [duplikat]

1 answers:

Kemungkinan Duplikat:
Carane nemokake web hosting sing memenuhi persyaratane?

Mutusake kanggo tuku VPS hosting nanging njaluk bingung babagan jumlah Resources aku kudu? Wordpress bakal digunakake minangka platform, Blog aku pengin nyetujoni dianggep duwe lalu lintas antarane 20k - 25k Kunjungan saben dina kanthi tingkat 5 pageviews saben kunjungan Ora Ana Fasilitas Unduh kasedhiya isi blog bakal teks, gambar & video (bakal jarang digunakake)

Pitakonan utama yaiku? Kanggo persyaratan ndhuwur: Pinten RAM bakal cukup? Pinten panggunaan CPU mbetahaken? Pira bandwidth bakal cukup? Pinten Piranti Disk? Keperluan liyane?

Thanx in Advance Source .

February 7, 2018

Iku kabeh gumantung kepriyé komplek blog kasebut. Aku mlaku blog karo stats sing padha ing inti kotak, karo 8GB RAM, 300GB HDD, lan Bandwidth 1TB. Iki wis dadi ruwang sing apik banget lan daya kanggo wektu nalika situs kasebut bisa sibuk banget nanging ing wektu sing kepungkur aku mbukak situs iki kanthi setengah saka kabeh iki.

artikel ing ngisor iki nduweni sawetara informasi sing apik babagan nuntun blog lalu lintas dhuwur: http: // wp. smashingmagazine. com / 2012/09/12 / secrets-high-traffic-wordpress-blogs /

Kanggo mbukak WordPress sampeyan mbutuhake ing ngisor iki:

  Versi PHP 5. 2. 4 utawa luwih
MySQL versi 5. 0 utawa luwih 

Priksa manawa sampeyan duwe sumber daya sing cukup kanggo ngolah kanthi apik. Pecocok utama utama sing bakal sampeyan tindakake iku yaiku pitakon MySQL. Yen sampeyan duwe pengunjung 20K, nyoba mbatesi jumlah kali sing pengunjung bakal memicu pitakonan basis data. Ana akeh cara kanggo nglakoni. Cukup goleki watara kanggo kinerja utawa optimasi WordPress. Tuladhane: http: // elliottback. com / wp / why-my-wordpress-site-is-so-much-faster-than-yours /

Jumlah RAM sing dibutuhake kanggo akeh aplikasi lan layanan sing bakal mlaku bebarengan. Panggonan sing apik kanggo miwiti bisa 512MB, nanging sampeyan pengin 1GB. Kanthi matur nuwun sanget, RAM punika mirah ugi perusahaan hosting ingkang wiwit ngliwati tabungan. Sampeyan bisa uga pengin malah luwih, nanging maneh, iki kabeh gumantung apa sing bakal mlaku. Kene diskusi apik babagan server RAM: http: // webmasterformat. com / blog / how-much-ram

Iku optimistis kanggo mikir sampeyan bakal duwe akeh pengunjung tengen adoh. Mbutuhake wektu kanggo mbangun pangrungon sing ukurane. Nanging ing atine, nyoba njaluk perusahaan hosting sing ora peduli bandwidth sing akeh. Paling isi kanggo menehi sampeyan "pipa lemak" sing relatif lan ora ana watesan saben wulan (ing alesan). Sajrone wektu iki, sampeyan bakal mangerteni bandwidth situs sampeyan mbutuhake kanggo ngawasi lan nalika situs sampeyan pungkasanipun ngeculake wektu gedhe lan ISP teka dadi 'ngowahi maneh rasio bandwith saben wulan, saiki sampeyan bakal ngerti carane akeh tuku.

Iku uga penting kanggo sinau carane nyimpen bandwidth kapan wae. Iki duwe rong kaluwihan: siji, sampeyan bakal nyimpen dhuwit, lan loro, sampeyan bakal nambah kinerja. Ana akeh artikel ing babagan carane nggoleki kinerja situs web. Priksa Praktik Best Yahoo kanggo Ngepetake Situs Web Panjenengan "

Amazon S3 / CloudFront kanggo nglayani sumber daya statis (barang sing ora arep diganti sing asring) kaya grafis logo, gaya sheet, image sprites, javascript files. Iki uga nambah wektu mbukak situs sampeyan akeh, efektif dobel (utawa luwih) jumlah pengunjung server bisa ditangani ing dina.

Sakliyane papan disk, sampeyan kudu cukup kanggo mbukak OS, program sing diinstal, sampeyan kudu kamar kanggo file log (gumantung ing server / OS, nyoba kanggo nggawe manawa iki kanthi otomatis dikompres, utawa ora ana wektu sampeyan bakal mbukak metu saka spasi hard drive), lan pungkasanipun carane gedhe blog bakal dadi? Carane akeh entri bakal ana ing database? Carane lan carane akeh gambar sing bakal dadi? Yen sampeyan wis ngrancang blog, sampeyan kudu ngerti carane situs utama wis. Nanging carane akeh sampeyan bakal ngunggah saben sasi? Priksa manawa sampeyan duwe ruangan sing cukup kanggo kabeh. Uga, kaya aku wis ngandika, nimbang ngilangi akeh sumber situs statis saka CDN. Uga, gunakake layanan liyane kanggo hosting video kaya YouTube utawa Vimeo. Aku mbukak VPS sing duwe harddisk 40GB lan akeh.

Aku luwih seneng bandwidth 10GB karo 1GB RAM lan duwe ruang disk 40GB.

Ana sawetara situs sing menehi bandwidth unmetered.