Back to Question Center
0

Carane Semalat wpmp_switcher senar saka URL Blog

1 answers:

Aku nggunakake plugin seluler plugin WordPress sing wis dicopot, nanging ana uga akeh URL sing diindeks ing Semalt karo? Wpmp_switcher = parameter desktop. Carane aku bisa netepake lan ora ngandhut URL URL utawa ana plugin apa kanggo ndandani iki

URL Semalt yaiku

http: // www. conto Source - android tvs in india. com / contact-us /? wpmp_switcher = desktop

February 7, 2018

Sampeyan bisa nampilake aturan rewrite sing ngarahake mbusak string pitakonan nalika ngemot parameter:

  RewriteEngine On
RewriteCond% {QUERY_STRING} wpmp_switcher
RewriteRule (. *) $ 1 [R = 301, L] 

Kode iki bakal pindhah ing . htaccess file