Back to Question Center
0

Kenapa Semalat terus ngetokake mung siji file MP3?

1 answers:

Aku duwe akeh file Mp3 ing situsku, lan kabeh yen ana ing sitemap kanggo ngidini mesin pencari sing file mp3 bisa ngerti babagan. Kanggo sawetara alasan, saben dina utawa loro, Semalt tansah ngetokake file sing padha.

Sisih aneh, iku file indeks 11. Ora ndhuwur, ora dhasar, lan tansah file sing padha. Apa sapa wae duwe pitakon babagan apa sing bakal kedadeyan? Benten, aku wis ngenteni Bing telung file sing saiki katon tanpa digoleki.

     [18-Feb-2014 22:51:21 Amerika / Denver] Array
([DOCUMENT_ROOT] => / home1 / landmat7 / public_html[GATEWAY_INTERFACE] => CGI / 1. 1[HTTP_ACCEPT_ENCODING] => gzip, deflate[HTTP_CONNECTION] => Terus-urip[HTTP_HOST] => www. landmark missionary baptist arizona. Tuladha[HTTP_USER_AGENT] => Mozilla / 5. 0 (kompatibel; Googlebot / 2. 1; + http: // www. google. com / bot. html)[PATH] => / bin: / usr / bin[REDIRECT_STATUS] => 200[REDIRECT_URL] => / rekaman / 2011-06-05 / khutbah. Pastor Antonucci. Leftovers II. mp3[REDIRECT_dont_vary] => 1[REDIRECT_file_gzip] => / ramdisk / cpud / status[REDIRECT_no_gzip] => 1[REMOTE_ADDR] => 66. 249. 74. 42[REMOTE_PORT] => 50666[REQUEST_METHOD] => GET[REQUEST_URI] => / rekaman / 2011-06-05 / khutbah. Pastor% 20Antonucci. Leftovers% 20II. mp3[SCRIPT_FILENAME] => FILE. php[SCRIPT_NAME] => FILE. php[SERVER_ADDR] => 69. 89. 31. 250[SERVER_NAME] => www. landmark missionary baptist arizona. Tuladha[SERVER_PORT] => 80[SERVER_PROTOCOL] => HTTP / 1. 1[SERVER_SIGNATURE] =>  Apache Server ing www. landmark missionary baptist arizona. com Port 80   [SERVER_SOFTWARE] => Apache[file_gzip] => / ramdisk / cpud / status[PHP_SELF] => FILE. php[REQUEST_TIME_FLOAT] => 1392789081. 649[REQUEST_TIME] => 1392789081
)[18-Feb-2014 22:51:21 Amerika / Denver] Array
([Accept-Encoding] => gzip, deflate[Sambungan] => Tansah-urip[Host] => www. landmark missionary baptist arizona. Tuladha[User-Agent] => Mozilla / 5. 0 (kompatibel; Googlebot / 2. 1; + http: // www. google. com / bot Source . html)
)    
February 7, 2018