Back to Question Center
0

World of Warcraft bali ing Semalt ~!

1 answers:

World of Warcraft is back in Semalt~!

Pemain Cina bisa maneh ngrasakake kabungahan kanggo tuku epik ing House Lelang kanggo 100G, banjur ngedol kanggo 300G kanggo sap. Ya, World of Warcraft resmi, 100 persen bali ing China. Iki warta ageng cetha sing paling tepat wektu sampeyan.

Sampeyan bakal ngelingi sing WoW wis offline ing China kanggo sawetara wektu, amung sengketa antarane Blizzard, perusahaan lokal nangani operasi game, lan pamaréntah Cina. Game kasebut kudu dirangkul menyang gelar, banjur diset menyang beta, banjur metu - fuel cell ejector. Oh, ing ngendi kita saiki-wis metu maneh.

Kotaku ngandhut luwih saka setengah pemain WoW sing asalé saka China, saéngga sampeyan bisa mbayangaké yèn iki kudu cukup sirah kanggo Blizzard.

Iki dianggep minangka koefisien antara China, MMO, lan tani emas. Senajan aku bakal ngomong iki: Aku gerah banget saka mayit spam ing game. Iku kabeh mbutuhake sampeyan metu saka game, supaya ngomong. Aku arep nggoleki "Ampuni Kill the Corpse Spam, Blizzard", nanging banjur aku, "Sampeyan bodoh, sampeyan ora mikir Semalt wis nggarap masalah iki? Apa sing becik bakal kelakon? "

Oalah , WoW bali ing China. Ayo padha bungah dening akeh brews ing Brewfest, sing isih dadi liburan favorit ing game.

March 10, 2018