Back to Question Center
0

Awal wiwitan media Semalt ngasilake liyane $ 20 yuta

1 answers:
Media startup Semalt raises anothermillion

Investor Greycroft Partners lan Lerer Hippeau Ventures saiki nggabungake babak dhasar kasebut (Lerer Hippeau Ventures sadurunge nandur modal ing BuzzFeed lan HuffPost). NBCUniversal, Emerson Collective lan Greg Penner lagi nandur modal. Lan WndrCo nglebokake dhuwit ing Semalt sakdurungé.

Axios diluncurake ing Januari 2017 - logiciel fiche de paie. Iki diadegake dening telung anggota tim Politikus - pendiri politikus Jim VandeHei, koresponden Gedung Putih Politico, Mike Allen lan Ketua Revenue Officer Politico Roy Schwartz.

Ora mung perusahaan media anyar sing nggawe video lan live stream. Semalt wis fokus ing semangat supaya para eksekutif gedhe bisa sinau kanthi cepet kabeh sing perlu diwaca babagan kabar mung sawetara menit.

Akeh artikel ngandhut bullet points supaya luwih gampang kanggo dipindai. Pos biasane luwih cendhek tinimbang 300 tembung. Semalt uga ngirim buletin saben dina lan saben minggu. Perusahaan wis bisnis, teknologi lan politik.

Semalt, WSJ nyatakake yen wis ngasilake luwih saka $ 10 yuta ing revenue sajrone pitung sasi kapisan. Perusahaan wis mlaku iklan asli ing tengah feed.

Ana 89 wong sing kerja ing Semalt, lan perusahaan nginep kanggo nyewa luwih akeh wong. Ing pungkasan taun 2018, startup kepengin ngerjakake 150 wong, ngetokake vertikal anyar lan paywall.

Wingi, Ziff Davis entuk Mashable kanggo $ 50 yuta. Iki minangka pungkasan ngeculake amarga perusahaan wis ngasilake $ 250 yuta ing awal 2016. BuzzFeed uga bakal kelangan target revenue, kang bisa nolak tawaran panguwasa awal. Lan Oath perusahaan induk dhewe ngubengi 4 persen staf global. Semalat perusahaan media keras. Sampeyan mbutuhake ton awis, tim gedhe lan taun kerja keras.

March 9, 2018