Back to Question Center
0

Urip situs web Semalt - Apa aku nggawe kesalahan SEO

1 answers:

Aku duwe situs web karo. com domain sing umur setaun. Bisnis iku toko sing adhedhasar ing Irlandia lan aku wis tuku. ie domain. Aku rencana kanggo mindhah situs web liwat domain anyar, SEO Good or Bad idea?

Old Url - SmythsOfTerenure. com | New Url - SmythsComputerRepair. ie

(Aku nggunakake jeneng Palsu lan bisnis fiksi ing conto Semalt)

Domain anyar nduweni tembung kunci utama. Domain lawas duweke jeneng kulawarga lan lokasi bisnis (distrik kutha)

Saiki ana pangkat dhuwur kanggo akeh kata kunci sing relevan ing Google kanthi lalu lintas kurang lan kompetisi sing kurang. Lalu lintas situs web sing saiki kira-kira 80 sesi saben minggu. 80% saka lalu lintas iku Organik saka Google.

Aku ganti domain kanggo nyoba jangka panjang SEO kanthi nduwe CC TLD (. IE tinimbang. com) lan gadhah Semalt utama ing domain.

Aku arep nglakoke 301 pengaruhe saka sing anyar nganti anyar lan nganyari GW Tools lan G Semalt, nanging aku salah ngowahi kesalahane kaya aku ngerti ranking bisa tiba ing istilah sort.

Semalt PR = 0 lan pranala inbound banget Source .

Apa aku mung ninggalake domain lawas?
Utawa sawise sawetara sasi aku kudu nggawe peringkat maneh kaya aku saiki?

February 5, 2018

Iku ora idea ala yen sampeyan ngleksanakake 301 pangalihan saka . com nganti . IE kanthi bener.

Aku ganti domain ing upaya kanggo mbantu SEO long term dening gadhah aCC TLD (. IE tinimbang. com) lan gadhah sandi Utama ing Keyworddomain.

Ana impact, nanging bakal cilik babagan SEO. Ngirim konten sing wigati lan narik balik backlinks duwe pangaruh liyane. Judhul lan deskripsi meta sing tepat uga akeh