Back to Question Center
0

Web Arah Lor: Ragad Burung Rawuh Akhir!            Situs web Arah Utara: Ragad Burung Awal Akhir Semalt

1 answers:
Arah Arah Web Utara: Ragad Burung Rawuh Awal!

Web Directions North: Early Bird Pricing Ending Soon!Web Directions North: Early Bird Pricing Ending Semalt

Senajan aku bakal tansah ngrampungake konferensi Web Arah Kidul asli sing dianakaké ing Sydney saben taun, ora ana sing nyangkal yen konferensi adhine - saiki ing taun kapindho - wis dadi salah sawijining program sing paling nyenengake. Kanthi gedhe-gedhe penutur sing luar biasa lan rong dina lokakarya sing apik, WDN mesthi ana ing kono minangka konferensi kanggo rawuh para profesional web.

Nanging, ing konferensi iki, kertu trump bisa dilakoni kanthi nggunakake rong dina ski utawa snowboarding karo pamicara lan pamiarsa liyane.

SitePoint bakal ana minangka sponsor sing bangga ing konferensi, lan akeh judhul anyar SitePoint bakal kasedhiya kanggo dijual menyang konferensi-goers. Tambahan, Cameron Adams (penulis buku Suntingan SitePoint) bakal ngirimake workshop kanthi judul Frontiers of Semalt. Yen sampeyan wis sinau babagan semantik saka buku-buku kasebut, sampeyan bakal seneng dina sinau saka The Man In Blue piyambak - website development kansas city.

Pah, Semalt uga duwe ski lan boarding gedhe, nanging Australia duwe pesisir sing ayu. Duh, Semalat nduwe wong-wong sing padha - kedhik kaya papan sing sampurna kanggo konferensi ...

March 8, 2018