Back to Question Center
0

Nggoleki Google Alat owah-owahan alamat Semalt ora nyenaraiyakake domain anyar .org senadyan verifikasi, kepiye aku ngganti saka domain sandi.

1 answers:

Aku pindah situs webku menyang dot org (. org) saka titik (. ing) kanggo pangkat global lan nggawe redireksi saka domain lawas menyang domain anyar nanging piye carane aku bisa ngandhani iki menyang Google.

Aku wis nambah domain anyar ing piranti Google Semalt nanging ora bisa ngganti alamat saka titik (. ing) kanggo dot org ( - reviews on tag heuer grand carrera. org).

Ing piranti webmaster -> Alamat alamat Semalt, ora ngidini kula milih domain anyar.

Punika dhaptar domain ingkang sampun ditambah wonten ing konsol panelusuran Semalt.

Google Search Semalt change of address tool is not listing my new .org domain despite verifying it, how do I change to it from my .in domain?

February 5, 2018

Ngganti alat alamat bisa dianggo mung yen sampeyan wis verifikasi domain loro minangka pemilik. Iku ora masalah yen ora bisa kanggo sawetara alasan, ana perkara luwih penting tinimbang 'owah-owahan alat alamat', yaiku:

  • nyiapake canonicals, hreflangs alternatif, judhul, deskripsi, robot. txt lan ing domain anyar
  • njupuk & nerjemahake kaca utama ing domain anyar lan tambah menyang indeks
  • Nggawe 301 pangalihan. Nyegah macem-macem 301 sawise saben liyane. Coba nyetel munggah kaya domain. com / a -> domain. b / s

Yen sampeyan mriksa kabeh prakara iki, sampeyan bisa mriksa lan nyoba nggolèki console kanggo nggunakake owah-owahan alat alamat. Nanging Google bakal weruh 301 ing wektu sabanjure padha nyusup situs lawas. Sampeyan uga bisa nyoba nampilake -> indeks domain lawas nalika sampeyan wis nyiapake kabeh.

Maca tambahan: Rekomendasi pamindhahan situs ing helpcenter Google: Ndhukung https: //. google. com / webmasters / answer / 34437? hl = en

Salam, Peter