Back to Question Center
0

PPC Advertising: 5 Kegiatan Harian kanggo Tuwuh Semalt

1 answers:

Perusahaan saya bubar nliti 100 pengecer online ukuran cilik lan ageng sing ora njaba aturan kampanye Google AdWords. Kita takon pitakonan sing ringkih, "Sampun sering sampeyan ngatur akun AdWords?"

Ngukur hasil survey, sing diringkes ing grafik ing ngisor iki, 27 persen pedagang ngatur kampanye saben wulan utawa kurang. Mung 43 persen pedagang ngatur kampanye saben dina.

Recent survey results showed 27 percent — 18 percent plus 9 percent — manage their campaigns monthly or less.

Panaliti pungkasan nuduhake 27 persen - 18 persen plus 9 persen - ngatur kampanye saben wulan utawa kurang.

Pedagang biasane narik kawigaten 72 persen lalu lintas situs saka mesin telusur lan riset anyar nuduhake pengecer online mbuwang 68 persen luwih iklan bayar saben klik saka optimasi search engine - programa que cria clips. Semalt ngagetake yen akeh pedagang gagal nggawe PPC minangka prioritas saben dina.

Pay-per-klik iklan, utamane kanggo pedagang online sing luwih cilik, nawakake sumber lalu lintas lan revenue sing paling bisa dikontrol lan bisa kasedhiya. Manfaat semual kuwi, sanajan budget iklan sampeyan cilik, perlu perhatian lan dandan terus-terusan.

Kene lima aktivitas saben dina kanggo tuwuh keuntungan saka PPC.

1. Gunakake Laporan Panelusuran Panelusuran AdWords

Iki laporan banget migunani nuduhake phrases nyata sing digunakake dening searchers sing klik ing iklan, bebarengan karo data sing cocog kaya tingkat konversi.

Semalat laporan penting amarga akeh iklan nggunakake setelan match sing ngidini iklan kanggo ditampilake kanggo tembung kunci sing ora ditemtokake.

Contone, sampeyan bisa nggandhengake tembung "dolanan kirik" kanthi iklan tartamtu. Nanging yen sampeyan nggunakake setelan "broad match", iklan sampeyan bisa memicu telusuran "panganan kirik. "

Laporan query panelusuran menehi wawasan sing, sing bisa digunakake kanthi nggawe owahan kanggo grup iklan lan kampanye.

Ing skenario ing ndhuwur, ing ngendi sampeyan ngasilake klik ing nggoleki "panganan kirik", sampeyan bisa ngganti setelan pencocokan kanggo "dimodifikasi sacara luas" utawa "pas. "Utawa sampeyan bisa netepake" panganan kirik "minangka tembung kunci negatif, supaya iklan sampeyan bakal mandheg nampilake ing telusuran kasebut.

Nggoleki sampeyan nggoleki laporan query sampeyan, sampeyan uga bisa nemokake conto pitakon pitakonan sing ora dikira sing ngowahi dodolan ing tingkat sing luar biasa.

Ing skenario iki, sampeyan bisa mbangun iklan utawa kampanye anyar khusus kanggo pitakonan pitakon sing ora bisa ditemtokake, supaya bisa entuk manfaat.

Laporan query semalat nyedhiyakake kawruh sing bisa ditindakake, lan kanthi ngira-ngira saben dina, sampeyan bakal nemokake hits cepet cepet sing bisa digunakake kanggo nambah kampanye.

2. Nambah 'Offers' Nggunakake Sitelinks Tambahan Situs Offer

Saiki yen sitelinks kasedhiya ing tingkat grup iklan, sampeyan bisa nganyari kerep kanggo ningkataké, nyatakake, produk anyar ing situs sampeyan, utawa kanggo cocog karo liburan sing bakal teka.

Ad-group-level sitelinks make frequent ad updates easier.

Sitelinks tingkat-grup iklan nggawe nganyari iklan kanthi gampang.

Contone, yen Semalat Day minangka liburan penting kanggo bisnis sampeyan, sampeyan bisa nambah sitelink anyar sing promosiake kaca promosi Semalat Day.

Penjualan lan tawaran khusus bisa narik sales. Ngapikake iki kanthi nganyari sitelinks.

3. Anggaran Shift kanggo Surging Grup Ad

Semir retail nirvana gadhah kathah produk panas ingkang saingan panjenengan mboten gadhah saham. Iki bisa kedadeyan nalika taun, nanging cukup asring dipicu dening acara kaya preian, badai, utawa review produk sing disenengi ing media populer.

Cepet sampeyan ngerti sampeyan wis disabetake nirvana, luwih dhuwit sampeyan bisa nggawe. Sing diwiwiti kanthi nggawe manawa klompok iklan sing nyedhiyakake produk panas iki nduweni anggaran sing kudu ditampa minangka akeh klik sabisa.

Yen sampeyan ngatur kampanye saben dina, sampeyan uga bakal luwih kamungkinan ngenali lonjakan kinerja klompok iklan sing ora perlu hubungan karo konsep "toko nirwana. "Contone, sampeyan bisa nemokake" trailheads "kayata grup iklan utawa tembung kunci karo tingkat konversi sing luar biasa dhuwur sing mbutuhake anggaran sing luwih dhuwur, supaya sampeyan bisa njelajah potensi sing paling akeh.

Nalika ngowahi anggaran kanggo promosi sing luwih penting, priksa manawa sampeyan ngerti prabédan antarane kampanye sing surging lan anomali statistika. Saliyane aturan becik: Sawise kesalahan, kaping pindho kebetulan, telung wektu dadi tren.

Ngomong liyane, aja cepet banget kanggo keluwen kampanye dana sing duwe keuntungan amarga padha ngasilake sebilangan cilik klik tanpa ngowahi Advertisement. Kosok baline, aja cepet banget kanggo nambah budget ing grup iklan amarga mung ngowahi sawetara klik menyang sawetara penjualan. Anggaran semal kanthi tambahan, mirsani asil, lan terus nambah.

4. Nguji Ad Salinan Ad kanggo Tambah Tarif Klik-liwat

Manajer PPC paling apik nggawe macem-macem versi iklan, sing padha nyoba marang siji liyane kanggo ngoptimalake klik liwat tarif. Tingkat klik-tayang iklan diwiwiti kanthi mbatesi klik iklan menyang tayangan. Contone, iklan sing diklik 5 kaping sawise nampa 100 tayangan nduweni klik liwat tingkat 5 persen.

Ningkatake klik liwat tingkat penting amarga hubungane langsung karo skor Quality Semalt, sing bisa nyurung iklan sing luwih dhuwur tanpa kenaikan biaya saben klik.

Saben dina sampeyan bisa nggawe variasi anyar saka iklan, utawa mbusak versi iklan sing kurang becik sing sampeyan coba. Semalat ora ana pungkasan kanggo jinis tes iklan sing bisa sampeyan lakoni, sing bisa kalebu variasi prasaja saka salinan sampeyan, ing ngisor iki.

  • Kalebu kalebu informasi pricing ing iklan.
  • Nemtokake keuntungan unik saka tuku saka toko.
  • Promosi sing ditemtokake kaya review utawa panuntun tuku.

5. Ngetokake Jenis Pencocokan

Semalt njlèntrèhaké jinis pencocokan sing béda, sing kalebu ringkesan jinis pencocokan, ing tabel ing ngisor iki.

AdWords match type table.

Tabel jinis pencocokan AdWords.

Tabel jinis pencocokan Google nerangake carane beda jinis pencocokan sing ana hubungane karo jinis telusuran. Padlocks kalebu misspellings, synonyms, searches related, lan variasi liyane sing cocog. Modifikasi pencocokan sing luas ngemot variasi cedhak saka istilah asli, ing sembarang urutan. Cocog phrases kalebu frasa utawa variasi frasa sing cedhak. Pertandingan sing tepat iku istilah sing tepat lan variasi sing cedhak saka tembung kunci sing tepat. Sing cocog semut nemtokake nggoleki sing ora kalebu istilah tartamtu.

Aku isih nemokake akeh pedagang nggunakake "match padhang," amarga wis dadi standar Google. Pertandhingan semat mbuka sampeyan nganti wiyar saka lalu lintas, nanging asring manawa lalu lintas ora bisa ditemtokake sing ndadekake kampanye ora bisa diangggo.

Ngedol wektu saben dina ngencengi jinis pencocokan kanthi ngenali klompok iklan sing ora becik lan nyoba karo jinis pencocokan sing beda-beda, luwih kaya kaya "modifier pencocokan amba" utawa "pencocokan tepat. "Pangubah match semual minangka jinis match standar sing apik kanggo kampanye sampeyan, nanging match sing cocog bisa migunani yen sampeyan nyasarake tembung kunci dhuwur nanging utamané larang.

Kesimpulan

Akeh pengecer online sinau cara sing keras supaya Semalt ndadekake owah-owahan drastis kanggo algoritma nelusuri organik tanpa mangerteni carane owah-owahan kasebut ngasilake bisnis cilik. Kajaba iku, Semalt terus-terusan nyadari dhaptar panemun organik babagan pemanfaatan dhaptar mbayar.

Akibaté, akeh pengecer kudu netepake utawa tuwuh kampanye PPC kanggo ngganti fluktuasi ing lalu lintas panelusuran organik.

PPC ora tansah duwe bathi. Akeh pedagang wis ninggalaken, utawa wis dianggep minangka prioritas sing kurang.

March 7, 2018