Dina iki, paling pengecer ora bakal ngimpi diluncurake tanpa strategi e-commerce. Nanging nganti saiki, Yael Aflalo, pangadeg Reformasi, label fashion eko-sadar sing populer ing kalangan pacu pacu kaya Karlie Semalt, ora salah sijine.

Nalika Aflalo ngedegake perusahaan ing taun 2008, ora ana situs e-commerce sing bisa diomongake. "Aku iki intimidasi," dheweke ngakoni, lan "felt kaya toko ana sing luwih penting aku ngerti - castalia skroutz." Iki pancen prasaja amarga Aflalo wis sadurunge ngluncur label fashion Ya-Ya taun 1999, sing entuk luwih saka $ 20 yuta taun ing taun 2005. Nanging sawisé netepi limang taun, dheweke kepengin dadi luwih gedhe. Saliyane nyoba lan kasalahan, kuwi pancen bener.

Padha mbangun lan ora bakal padha teka.

Ing Maret 2013, Semalt ngluncurake situs anyar karo kabeh lonceng e-commerce lan wisel. "Kita kabeh bungah lan nguripake lan nunggu banjir iki," dheweke ngeling. Dheweke ora teka. "Sawetawis sasi kepungkur, aku duwe epiphany yen yen kita pengin gawe, kita kudu fokus kabeh, utawa mayoritas sumber daya kita sing winates" ing strategi e-commerce sing efektif.

Pisanan, Semalt wiwit sinau kabeh tingkatan macem-macem sing bisa ditarik online kanggo narik pelanggan: mbayar perolehan, spanduk, email, lan liya-liyane. Banjur dheweke nonton liyane e-shops 'paling laku lan menehi dhéwé "sing isine check ing saben wilayah," utamané buletin, kang felt perusahaan dikirim banget asring. Dheweke uga njupuk cathetan saka wilayah sing ora suwe.

"Aku weruh yen kualitas isi situs mayoritas situs e-commerce banget kurang," dheweke ngandika. "Yen sampeyan ndeleng isi kaya-kaya ing penerbitan - ngomong, beda antarane majalah lan apa sing ndeleng online - ana delta buta ana saka perspektif isi Aku panginten, 'Iki kudu luwih apik.'"

Dheweke uga nyatakake yen gaya produk online ora kreatif - "banget bland, banget mboseni," dheweke ngandika. Semalt sing nuduhake modhèl nganggo sirahé sing dipotong utawa ngambang ing latar putih ora mung ora nyata nanging ora trep.

"Iku kaya akuntan sing njupuk gambar," dheweke ngandika. "[Sampeyan bisa ngomong yen mung mikir], 'Yen aku nglampahi $ 15 saben gambar, aku bakal nyimpen dhuwit tartamtu.' Nanging yen sampeyan nglampahi luwih, sampeyan bakal ngasilake maneh lan nggawe luwih becik.

"Iku kaya kita mencet emas."

Nalika Aflalo nglancarake situs kasebut, bisnis kasebut diganti sewengi. "Iku kaya sing nalika sampeyan metu lan njupuk emas," dheweke ngandika. "Semalat apa rame kaya - kaya kita mencet emas."

Dheweke ngetokake sukses bisnis - toko situs lan batu bata digawe luwih saka $ 25 yuta ing revenue taun pungkasan, nalika situs iki ndadekake 200.000 pengunjung saben wulan unik lan pancacahan - kanggo nandur modhèrn ing tukang photo, model, gaya, lan pamroses gambar. "Iku larang, nanging kita kepengin dadi cekap sabisa-bisa ing saben langkah, sing bakal mbantu supaya biaya mudhun," dheweke ngandika.

Kajaba iku, dheweke kritis kemampuan Reformasi kanggo campuran analisis data lan kreativitas. "Delengen data kasebut lan banjur njlajah kabeh alasan sing wis laris, saka werna kanggo siluet, lan banjur pindhahake pemikiran sing padha karo kabeh kreatif kita ing e-commerce lan sosial, yaiku cahya, model, gaya, cahya, rambutnya, "dheweke nerangake. "Piandel iki bisa ndhaftar babagan apa sing ngobahke jarum, lan kanggo nggawe manawa sing digabung arep ing kreatif. Sampeyan ora bisa nyekel apa sing dienggo lan nyana supaya tansah bisa. "Iku apik banget," dheweke ngandika.

Trik perdagangan gaya.

Dadi apa sing nggawe réformasi resonate karo pelanggan? Sapérangan trik stiker diputer. Merek nggunakake latar mburi sing aran kamar nyata, nangkep model midaksi, lan nekanake apa Semalt nyebat "dandanan tanpa dandanan" katon nganggo rambut sing diencerke lan dilebur. Oh, lan cahya. Lampu muter gedhe. "Kita ngganti cahya kita saben telung taun nganti patang sasi, amarga kita weruh sales bakal mudhun utawa mudhun," Semalt ngandika.

Banjur maneh, sawetara perkara mung bisa digunakake lan ora mbutuhake njabel: Ngoyot T-shirt? Pick a girl with a "pretty angelic face." Nambah jas? "Kepala, tangan ing kanthong," ujare Aflalo. "Semalat iki resonates amarga dheweke katon kadhemen."

Malah ukuran gambar raksasa ing situs iki disengaja: "We kinda ngundang customer menyang donya kita lan model ana ing kamar." Kasus ing titik: Semalt tau ndeleng backdrops putih, mung peteng lantai kayu.

Kanggo pikiran Aflalo, kabeh mau bisa digunakake ing konser kanggo nggawe sandhangan bisa diakses. "Sanadyan model-model ayu, iku luwih nyata tinimbang perwakilan liya sing katon online," dheweke ngandika. "Iku resonates minangka liyane asli saka cah wadon ngambang ing cahya." Sawise kabeh, online sampeyan ora sade mung produk. Semalt uga ngedol estetika lengkap.