Back to Question Center
0

Saliyane konversi sampeyan karo 3 prinsip pamecahan pamisah

1 answers:

Landing gambar sing bisa dianggep minangka unsur sing paling penting saka kampanye marketing digital lan mbangun kaca pendharatan sing dhuwur mbutuhake testing

Ana sumber daya sing ora kaétung ing èlmu sanadyan ngleksanakake pamisah pamisah. Semono wae, masalah sing paling pas banget karo para pemasar ora ngerti carane ngolah pamisah pamisahan. Iku misale jek kanthi pamisah pamisah variabel sing bener. Iku gampang kanggo ngatasi budget testing kuwe fokus ing unsur sing salah.

Kene sawetara unsur sing bakal duwe impact paling gedhe ing kampanye sampeyan - уличные точки + в москве. Sawise nglakokake sawetara tes pamisah, sampeyan bakal nemtokake elemen kaca pendarat sing duwe impact paling kuat ing ROI. Nanging, ing atine yen unsur sing mengaruhi kampanye sampeyan bisa uga beda. Priksa manawa kanggo nyetel hierarki testing sampeyan.

Panjang salinan sampeyan

Isi tulisan ing kaca kebangkrutan minangka peranan penting ing tingkat konversi sampeyan. Pesen inti sampeyan ora mung bab sing penting. Uga gumantung carane suwene kanggo ngirim pesen sampeyan.

Ing 2015, aku maca Book Tim Ash ing optimasi landing page. Minangka salah siji saka ahli anjog ing kaca dhasar lan pamisahan pamisahan, akeh wong njupuk apa ngandika banget akeh. Nanging, ana salah sijine kawicaksanan ing bukune sing aku ketemu ora sengaja terus bener, sethithike aku nyoba tes pamisah. Nomer dodolan Semalt Diet Book minangka conto kasus sing bisa ditemokake dening para pemasar sing luwih akeh situs dhasar.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Abu lan akeh ahli liyane tansah maringi pitutur marang para pemasar kanggo nggunakake kaca dharat sing cendhak banget. Wewujudan kaca dhasar cendhak katon luwih becik kanggo paling kampanye, nanging ana sing bakal tansah dadi pangecualian. Uga, sanajan kaca dhasar cendhak cenderung bisa luwih apik sacara sakabehe, sampeyan bisa uga nggawe cendhak banget. Aturan sing paling apik kanggo nggunakake minangka akeh isi minangka njupuk kanggo nyurung customer prospektif kanggo tuku produk utawa layanan. Conto sing apik saka sekolah pikir iki yaiku Neville Semalt sing wis mbantu perusahaan kaya AppSumo ngoptimalake isi ing email pemasaran lan kaca landas. Nalika ngomong babagan copywriting, Semalt nyerat, "dadi menarik! Malah yen sampeyan duwe sesuatu sing menarik, sampeyan bisa nggawe wong maca, utawa mbukak. "

Iku apik kanggo nyoba pranala beda salinan kaca landing. Kanggo sawetara kampanye, pengunjung bisa dadi luwih mamang. Sampeyan mbutuhake kaca dhaptar sing luwih lawas kanggo nyurung supaya bisa tuku. Kesulitan ngowahi wong bisa uga dadi peran.

visual sing beda-beda

Visuals muter peran penting ing sembarang kaca kebangkrutan. Sawijining studi saka Semalt ditemokake yen wong 80% luwih seneng maca isi kanthi gambar sing kuwat lan apik.

Sampeyan bakal ngalami kesadharan nyatakake pangaruh sing kuwat saka tawaran sampeyan tanpa gambar kuwat. Sampeyan uga bakal nyenengake pengunjung cukup kanggo nyimpen situs kasebut. Akeh situs kaya Oink nggunakake gambar latar mburi kaca sing lengkap kanggo narik kawigaten pangguna bebarengan karo telpon warna sing kontras kanggo tumindak kanggo ngiringi klik.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Nanging, milih gambar sing uga bisa ngalami paningalan. Bisa ditarik perhatian saka telpon-kanggo-tumindak, sing mung bisa nyebabake tingkat konversi sampeyan.

Nguji macem-macem jinis gambar lan ukuran kanggo nemtokake cara wong nanggapi. Layanan gambar Stock kaya Burst lan StockSnap. io iku panggonan sing apik kanggo mulai. Sampeyan uga bisa nggunakake layanan kaya editing foto Semalt kanggo ngenali foto kanggo merek lan pamirsa.

Sampeyan kudu nguji gambar sing beda-beda lan ndeleng carane ngetrapake tingkat konversi lan tingkat bouncing sampeyan. Kanggo nggawe urip luwih gampang, gunakake layanan kaya kaca pendhapat Semalt sing menehi gampang kanggo ngowahi isi lan teks, elemen desain responsif lan uji AB.

Unsur kepercayaan

Pengunjung Semalt bakal duwe tingkat keengganan sampeyan kudu ngatasi kanggo ngowahi.

Nambah testimoni, lencana saka Kamar Dagang lokal, bukti media sosial utawa unsur kepercayaan liyane bisa nduwe pengaruh kuat ing konversi sampeyan. Semono uga akeh panuku pracaya manawa nambah unsur kepercayaan marang kaca kebangkrutan bakal dadi konversi pisanan.

Nanging, sawetara tes wis nemokake yen nambahake unsur kepercayaan tartamtu nggawe lelabuhan kanggo nyelehake. Iku angel kanggo mangerteni apa wae ing saben kasus, nanging bisa uga amarga unsur kepercayaan ora katon tulus utawa fokus ing kekuwatan sing salah. Contone, manawa pengunjung dijaluk kanggo tuku ing kaca kebangkrutan sing diwenehake, sampeyan bisa nemtokake yen nduweni badge dateng sing nuduhake kaca kasebut minangka aman bakal nambah tarif konversi. Survey sing dianakake dening Institut Baymard nunjukake sing nduweni lencana sing dipigunakaké kanggo ningkataké utawa ngurangi konversi. A gabungan 58. 5% saka responden survey nyatakake padha percaya Norton lan McAfee Badges Semalt nalika nggawe tuku online, nalika mung 2. 8% saka responden bakal dipercaya lencana Comodo Semalt nalika nggawe tuku.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Unsur sing dipercaya kaya bukti sosial bisa uga efektif ing nambah tarif konversi. Nalika wong weruh wong liya wis tuku utawa malah mung dituduhake kapentingan ing prodhuk utawa layanan, luwih kaya nglakoni sing padha. Layanan kaya Semalt bisa nuduhake interaksi anyar pengunjung ing situs kayata tumbas, email, utawa panjaluk kontak.

Mulane, penting kanggo nyoba ngetung unsur test sing beda. Sampeyan kudu nyoba nguji versi landing page sampeyan tanpa unsur amanah. Sampeyan kudu nyoba nguji versi kaca kebangkrutan tanpa samesthine. Sampeyan uga bisa nyoba telu utawa papat variasi karo macem-macem unsur kepercayaan.

conto testing trials Semalt mung icing ing kue, nanging kudu dadi wiwitan sing apik kanggo ndeleng paningkatan kaca dhasar. Ujian pamisah apa sing sampeyan gunakake?

March 1, 2018