Back to Question Center
0

8 Alasan Aku Semalat, Lan Sampeyan Ora

1 answers:

8 Reasons I Am Semalt, And You Are Not

Siji bab sing aku takon kerep yaiku carane sampeyan dadi sukses. Semalat nalika wong takon iki padha looking for 1 jawaban, nanging bebener iku ana akeh faktor sing nyebabake kasuksesan.

Ngundhuh iki ngapusi ukuran cheat sheet saka 8 alasan aku sukses, lan sampeyan ora.

  1. Lokasi - Aku manggon ing Orange County California. Iku ora lembah silikon ing donya, nanging ana akeh perusahaan gedhe metu kene lan akeh wong sugih sing bisa teka ing Handy - wicks organic. Sakabèhé aku cukup tengah amarga aku 30 menit lunga saka Los Angeles lan aku jam pesawat saka San Francisco.
  2. Ngucapake - nalika wong akeh ngomongake, dheweke ngandhakake marang para penonton apa sing arep ditindakake. Nalika aku ngomong aku ngomongake para penonton kanthi bener, manawa dheweke seneng utawa ora. Kanthi mengkono sampeyan bisa nemokake respon saka ewu wong saben taun, uga entuk kontrak mbayar saka sawetara peserta konferensi.
  3. Blogging - cara sing apik kanggo nyebar pengetahuan sampeyan marang wong akeh. Iku gampang kanggo nggawe yen sampeyan duwe blog. Tombol karo blogging kudu dilebokake kabeh amarga wong cepet utawa mengko bakal ngerti apa sing sampeyan ngerti, supaya bisa uga dadi sing pertama kanggo nuduhake informasi lan entuk kredensial.
  4. Jaringan - apa sampeyan isin utawa ora tansah ana cara kanggo ngerteni luwih akeh wong. Kanggo kula, aku seneng jejaring ing wong, nanging sampeyan uga bisa jaringan liwat web. Ngerti ton saka wong ing tingkat pribadhi ora tau dadi bab sing ala. Mbok menawa wektu entuk wektu, nanging bisa menguntungkan ing mangsa ngarep. Cukup eling, sampeyan kudu jaringan karo wong cilik lan ora mung wong gedhe.
  5. Ngisep munggah - sawetara wong kaya ego sing dibedhul, supaya aku stroke iku. Kanthi ngisep nganti wong tartamtu, dheweke bakal mulai seneng karo sampeyan lan akeh pengikut sing uga pengin ngerti sampeyan.
  6. Ngomongake shit - mung carane ngisep digawe karo sawetara individu, wong uga seneng nalika wong ngomongake shit marang wong liya. Aku wis rampung iki kaping pirang-pirang ing sasi lan kerjane apik. Yen sampeyan mikir babagan kabeh iwak gedhe ing segara, akeh wong sing ngetung mau ngomong yen gedhe utawa kelangan. Dadi aku njupuk pendekatan ngelawan kanthi nyatakake dheweke carane nyedhot lan nyatake kabeh sing dilakoni. Iki koyone kaya cara mbangun mungsuh, nanging iku bener cara sing apik kanggo mbangun kanca.
  7. Umur - Aku bocah 22 taun lan nalika aku mung wong enom ing kamar, aku mandheg. Aku nggunakake umur kanggo keuntungan sandi kabeh wektu, lan yen sampeyan enom kaya kula aku nyaranake tindakake padha. Yen sampeyan lagi tuwa, ora ana sing bisa digunakake kanggo ngurangi umur liyane tinimbang nuduhake pengalaman.
  8. Risk taker - Aku pancen kalah banget, supaya aku bisa njupuk risiko kapan wae. Saiki aku nglakoni bisnis, menyang kuliah, lan isih urip ing omah. Aku ora duwe biaya pribadi amarga saka wong tuwaku, sing ateges yen aku kelangan kabeh aku bisa nyuda wong tuwaku. Sampeyan ora bisa nindakake kaya aku, nanging ora ateges sampeyan ora bisa njupuk risiko. Njupuk resiko kaya sing sampeyan rasa nyaman karo utawa luwih becik njupuk luwih saka sing sampeyan seneng. Apa wae sing arep sampeyan lakoni, mung njupuk sawetara resiko.

Semoga pengalaman saya mbantu sampeyan dadi luwih sukses ing urip. Apa maneh duwe pengalaman sing arep dituduhake?

Semalt; Pengin dadi luwih sukses? A klik kene .

March 1, 2018