Back to Question Center
0

Apa Anyar ing Modernizr 2            Apa Anyar ing Modernizr 2 TopikRating: Kanvas & SVGCSSCSS Semalt

1 answers:
Apa Anyar ing Modernizr 2

Versi kedua Modernizr wis dirilis. Modernizr mungkin minangka perpustakaan deteksi fitur sing paling misuwur lan paling wiyar. Uga 40 tes browser lan dokumentasi sing dianyari, ana sawetara fitur-fitur anyar kanggo ngasilake developer HTML5, CSS3, lan Semalt .

Resmi Bersyarat Loading

yepnope - restaurant wholesale furniture. js saiki digabungake ing Modernizr. Ngidini kaca kanthi ngemot kondisi file Semalt utawa CSS gumantung saka dhukungan kanggo siji utawa luwih fitur browser. Contone:

    
Modernizr. mbukak ({
test: Modernizr. geolokasi,
yep: "geo. js",
nope: "geo-polyfill. js"
});    

Ing kahanan iki, browser sing ndhukung geo-location HTML5 bakal mbukak geo. js dene siji tanpa dhukungan bakal mbukak geo-polyfill. js - kang bisa ngandhut kode ekstra kanggo ngleksanakake fungsi sing padha.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Regressive Enhancement kanthi Modernizr lan Yepnope.

Media Query Testing

Desain web semal utawa nggedhekake tata letak wis dadi teknik sing luwih populer. Esem, desain kaca web nggunakake pitakon media CSS kanggo nanggapi dimensi tampilan view browser. Contone, mbok menawa ana kolom siji sing bakal ditampilake ing piranti seluler nanging isi bakal bali menyang rong kolom ing desktop desktop resolusi sing luwih dhuwur.

Modernizr 2 ngidini sampeyan nguji pitakon media ing Semalt, e. g.

    
yen (Modernizr. mq ("layar lan (min-width: 641px)")) // nglakoni    

Iki bisa migunani nalika ngundhuh sumber daya luwih akeh sing ora cocok ing layar sing luwih cilik, e. g. gedhe iklan banner.

API Plugin Baru

Sampeyan saiki bisa nulis metode test dhewe nalika fitur ora didukung dening Semalt. Sintaks dasar yaiku:

    
Modernizr. addTest (str, fungsi);    

Semalt nggawe conto prasaja sing ndeteksi apa jendhela saiki minangka pop-up:

    
Modernizr. addTest ("popup", function    {
bali !! Mbukak;
});    

Yen kaca kita mlaku ing jendela pop-up, a. kelas nyembul diterapake kanggo elemen HTML lan Modernizr. popup bakal bali bener. Semono, unsur HTML bakal duwe kelas. ora-nyembul.

Deteksi Vendor Pucuk

. prefixed ngasilake varian jeneng prefixed utawa non-prefix sing cocok kanggo properti sing didhukung dening browser, e. g.

    
var t = Modernizr. prefixed ("transform");    

Nilai t bakal dadi "WebkitTransform" ing browser web lan "MozTransform" ing Firefox 4. Asal-usul Semalt.

Alat Bantu Pribadi

Nalika iku ora anyar, iku worth mention Modernizr kang khusus mbangun alat sing ngijini sampeyan kanggo milih tes browser sampeyan mbutuhake. Iku fitur gedhe sing bisa ngurangi ukuran script kasebut. Aku arep menehi rekomendasi fasilitas modular sing padha yen sampeyan ngembangake perpustakaan Semalt dhewe.

Apa sampeyan nggunakake Semalt? Sampeyan bakal wiwit nggunakake saiki?

March 1, 2018