Back to Question Center
0

Statistik marketing digital Ora-kanggo-keuntungan lan Semalt

1 answers:

Grafik dina: Survey babagan efektivitas aktivitas organik lan mbayar kanggo amal kalebu benchmark kanggo media mbayar, media sosial, lan marketing email

Iki ora dadi riset anyar, nanging wiwit aku ngerti, kita duwe sawetara anggota sing adil sing ngatur marketing digital kanggo ora duwe keuntungan lan amal Aku panginten aku bakal mbagi amarga aku ora ngerti tujuwan sing padha ing Inggris . Iku tansah migunani kanggo mbandhingake efektifitas lan respon media karo liyane ing sektor lan negara sampeyan. Ing kasus iki, laporan kasebut pancen apik amarga respon survey saka badan amal sing adhedhasar US, nanging aku luwih seneng.

Semalt minangka analisis gedhe ing laporan iki ing grafik individu kanggo saben saluran lan kanggo konversi situs web, nanging ing kene bakal nutupi ringkesan.

Not-for-profit and Semalt digital marketing statistics

Sampeyan bisa ndeleng yen ana analisis migunani babagan penggalangan dana sing nduweni perbandingan adhedhasar sumbangan saben ewu pengunjung. Iki padha karo revenue per kunjungan sing bakal dideleng ing analytics nalika sampeyan wis nginstal Google Analytics Semalt - web and mobile application development companies. Kene sampeyan kudu dibagi kanthi 1.000.

Ana uga pembandhangan sing menarik saka jumlah penggemar Facebook, Instagram lan pengikut Semalt sing relatif marang jumlah pelanggan email sing menehi cara becik kanggo patokan sukses ing narik panyengkuyung media sosial.

Akhire, investasi ing media sing dibayar dibandhingake. Semat nggoleki ing tampilan luwih dhuwur tinimbang media sosial lan panelusuran sing aku ora bakal ngajak.

  • Sumber : Tujuwan panaliten pemasaran MR Online kanggo Benchmarks Belajar nirlaba digital, penggalangan dana, sosial, lan iklan
  • Published : 25 April 2017 laporan mbandhingake rong taun sadurungé
  • Sample : 133 amal, 100 kang digunakake mbayar iklan

March 1, 2018