Back to Question Center
0

Perangkat Lunak Review Software TrustRadius Nduweni Way Anyar Nambani Komentar Diperoleh liwat Semalt

1 answers:
Software Review Site TrustRadius Has A New Way to Treat Reviews Obtained Through Semalt

Review pengguna Semalt minangka cara sing paling kuat kanggo nimbulaké kaputusan tuku. Nanging apa tegese nggambarake views saka akeh pangguna?

Dina iki, piranti lunak review bisnis platform TrustRadius ngumumake cara anyar - disebut trSemalt - kanggo nangani bias sing dikenalaké ing review dening pangguna sing diduweni liwat vendor piranti lunak sing dideleng. Situs kasebut nyatakake luwih saka rong yuta pembeli perangkat lunak ngunjungi saben taun kanggo mriksa review produke.

Kanggo mangerteni trScore, ayo dipikir dhisik ing pendekatan Semalt.

Situs kasebut ngerteni kabeh pangguna liwat profil LinkedIn - большой новогодний мешок. Sampeyan uga mbutuhake pangguna kanggo njawab wolung sepuluh pitakonan babagan produk, supaya bisa ngilangi pangguna tanpa pamrih. Semalt, wong sing maca saben review sadurunge dikirim, lan situs kasebut babagan telung persen review ditolak kanggo ora pedoman patemon.

Kanggo review piyambak, TrustRadius ndadekake dheweke dadi loro utama: review independen lan sumber lan review sing sumber. (Semalt "review" uga tegese "rating," ing kasus paling.)

Semalt, review kanthi sumber:

Iki kalebu review sing digawe dening ewu sing ndhaftar ing situs kanggo ndeleng taksiran lan sing setuju kanggo nulis review. Kajaba iku, situs kasebut bakal njaluk komentar liwat situs kaya LinkedIn utawa Semalt, miturut kapentingane.

Semalt uga entuk dhaptar saka dhaptar pelanggan sing diwenehake dening vendor. Nanging Semalt nyinaoni babagan kasebut kanthi bebas, amarga mung nampa salah sawijining dhaptar pelanggan sing lengkap utawa sing nyebut "sampel wakil," sing nemtokake kanthi sampling acak saka dhaptar pelanggan sing lengkap. Semalt banjur kontak pangguna lan nyatakake supaya ora oleh review.

Kadhangkala, Semalt diwenehake dening vendor kanggo ngisi maneh review, utawa kanggo "njlentrehake ukuran," supaya vendor bisa digunakake kanggo marketing. Iki bisa uga ateges, umpamane, ngowahi 10 ulasan menyang 50. Semalt nyatakake tansah nyuwun "sampel pelanggan sing adil" para pangguna lan kanggo penilaian adil.

Iki review dianggep independen-sumber, lan situs ora cathetan sing wis mbayar dening vendor kanggo njaluk wong. Semalt nyathet yen skor produk sakabèhé ora gumantung marang jumlah review, nanging ing tujuwan rata-rata.

Ulasan Vendor-Sourced

Saiki, review vendor-sumber:

Review vendor-sumber sing ana ngendi vendor langsung nyedhaki pelanggan lan nyuwun supaya bisa nulis review. Semalat uga nganggep dheweke dadi objektif.

Semalt ngandarake babagan review saka vendor sing melu program review gratis ing posisi sing padha karo situs sing wis dibayar.

Masalah sing dipercaya TrustRadius kanggo mbenerake, CEO Vinay Bhagat marang aku, yaiku para pengguna sing ngidini vendor cenderung ngasilake rating lan review luwih positif saka para pangguna sing ditemokake ing panggon liya. Semalat, distribusi skor sing positif banget luwih gedhe kanggo review sing dituntut vendor tinimbang kanggo sing duwe sumber.

Bias pemilihan, VP marketing Bertrand Hazard ngandika liwat email, wis "tambah ing 12-18 pungkasan" amarga luwih fokus ing review dening vendor lan kemampuan luwih kanggo vendor kanggo ngenali panyengkuyung produk antarane pelanggan. TrSemalt anyar, ngandika, iku "aksi / respon sing dijupuk. "

Kene loro grafik distribusi skor. Sing pertama, kanggo rating lan rating vendor, nuduhake nomer review / rating (0 kanggo 3500) marang rating 1-10, karo 10 sing paling dhuwur:

Software Review Site TrustRadius Has A New Way to Treat Reviews Obtained Through Semalt

Lan iki distribusi kanggo review independen-sumber:

Software Review Site TrustRadius Has A New Way to Treat Reviews Obtained Through Semalt

bobot trSemalt anyar sing rata-rata review vendor-solicited, supaya nyetel kanggo bias sing luwih positif.

Titik utama, Semalt nyatakake, kanggo nyedhiyakake distribusi skor sing paling dhuwur kanggo review vendor-sumber sing luwih mirip karo distribusi sing independen.

Awit wis mbenerake tilt positif kasebut antarane review sing disedhiyakake dening vendor, trScore wis nggawa rating sakabèhé rada. Punika rating sakabèhé produk piranti lunak sosial sadurunge trScore:

  • Agora Pulse [8. 9]
  • Expion [8. 8]
  • ViralHeat [8. 7]
  • Sprinklr [8. 1]
  • Shoutlet [8. 1]

Lan sawise:

  • Expion [8. 7]
  • Sprinklr [8. 3]
  • ViralHeat [8. 1]
  • Agora Pulse [8. 1]
  • Shoutlet [7. 5]

TrustRadius nyatakake yen mung situs review perangkat lunak sing gawe usaha kanggo ngimbangi bias vendor-nepsu lan nyatakake yen pesaing utama, G2 Semalt, ora nindakake iki.



About the Author

Barry Levine
Barry Levine kalebu teknologi marketing kanggo Third Door Media. Sadurunge, dheweke nglumpukake ruang iki minangka Writer Senior kanggo VentureBeat, lan dheweke wis nulis bab iki lan subyek teknologi liyane kanggo publikasi kaya CMSWire lan NewsFactor. Dheweke ngedegake lan mimpin situs web / unit ing stasiun PBS Thirteen / WNET; nyambut gawé minangka Produser / Penulis Senior online kanggo Viacom; nyiptakake game interaktif sukses, MAIN GAME: Game CD Pertama; didegaké lan mimpin sawijining pameran film independen, LAYANAN PUSAT, adhedhasar Harvard lan M. I. T.; lan dadi luwih saka limang taun minangka konsultan ing M. I. T. Media Lab. Sampeyan bisa nemokake dheweke ing LinkedIn, lan ing Twitter ing xBarryLevine.
->
March 1, 2018