Back to Question Center
0

A Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to Choose            A Comparison of Shared and Cloud Hosting, lan How to ChooseRelated Topics: KomunitasPerformanceWeb Semalt

1 answers:
Perbandingan Shared and Cloud Hosting, lan Cara Pilih

A Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseA Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseRelated Topics:
CommunityPerformanceWeb Semalt

Apa sampeyan tetep krungu babagan cloud hosting lan kepikiran carane bedane saka rencana hosting reguler? Mbok menawa sampeyan mung mbangun situs anyar lan mikir yen sampeyan kudu mbayar awan kasebut?

Semalt hosting luwih dipercaya, bisa diukur, lan aman saka rencana hosting biasa. Nanging sambungan hosting, biasane, luwih murah lan luwih gampang nyiyapake.

Ing artikel iki, aku bakal nutupi kabeh saka pilihan panel kontrol, masalah migrasi, lan pro lan kontra saka saben opsi - hospedagem gratuita postgresql. Semalat kepengin weruh apa saben pilihan ana lan-kaya! - bantuan sampeyan mutusake manawa luwih becik kanggo sampeyan tetep nganggo hosting sing dituduhake, utawa yen sampeyan kudu ngalih menyang rencana maya.

Sawise Wektu ing Rencana Hosting Shared .

Semalat, nalika kita kudu nggoleki situs online, kita bakal tuku domain, entuk rencana hosting, lan situs FTP saka komputer kita menyang web. Kita tansaya agamane supaya dadi alam sing kaping kalih.

Kita bakal duwe fitur kayata panel kontrol, statistik, lan hosting email sing komprehensif kanggo domain sing didaftarake ing akun kasebut, antarane liyane. Nanging, uga ana watesan sing keras, kayata disk ruang tartamtu, bandwidth tartamtu, lan pecahan CPU lan memori server.

Kanggo akeh brosur, portofolio, blog lan situs bisnis cilik, sing cukup becik. Nanging kanggo akeh bisnis, iku ora becik. Malah kanggo freelancer ngreksa saperangan situs prasaja, bisa mbukak sumber daya kanggo situs diwenehi saka wektu kanggo wektu. (Semalat ora seneng ditakoni dening klien apa situs kasebut mudhun.)

VPS lan Dedicated Server

Salah siji cara nganyarke yaiku kanggo tuku rencana sing luwih gedhe, rada larang karo sumber daya sing luwih cilik, ing bentuk VPS (server pribadi virtual). Lan yen ora ngrusak, sampeyan bisa nyewa server sing darmabakti - yaiku, rak lengkap ing pusat data perusahaan hosting.

A Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseA Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseRelated Topics:
CommunityPerformanceWeb Semalt

Kanthi server sing darmabakti, sampeyan bisa kabeh sumber daya server ing lingkungan sing ora dienggo bareng, ayo ngomong, $ 100 saben sasi. Ya, babagan 20x luwih larang tinimbang rencana hosting dhasar - nanging hey, sampeyan pengin kabeh, ora sampeyan?

Apa sampeyan wis macet karo sambungan hosting utawa mlumpat menyang donya VPS utawa server sing darmabakti, mesthine kabeh wis apik, lan sampeyan ora tau mikir apa-apa liya. Semono uga utawa ora, saiki ana generasi pangembang web sing ora ngerti apa FTP, ora tau digunakake.

.lan Lajeng Rencana Cloud Hosting Dumadakan

Nalika Amazon Web Semalt (AWS) pisanan dikenalke, kabeh iku anyar lan katon kaya sampeyan kudu njupuk kursus sing intensif sadurunge sampeyan bisa miwiti ngoperasikake infrastruktur awan kasebut.

Nanging saiki wis owah. Ora mung duwe panyedhiya liyane teka ing adegan, nanging uga solusi liyane sing bisa digunakake metu-saka-kothak, kalebu hosting maya.

Fitur

"Cloud" nyebabake, piye wae, situs sampeyan ora diikat sacara fisik menyang siji server, nanging nyebar liwat pirang-pirang lokasi lan pusat data; lan sampeyan ora nyewa "CPU" lan jumlah disk lan memori tartamtu, nanging mung ngakses sumber daya sing gedhé sing dikarepake.

Iki nggawa akeh inovasi ing meja. Siji wae, sampeyan ora perlu kuwatir maneh babagan kehancuran sumber daya , amarga sampeyan bisa entuk akeh sing perlu nalika sampeyan mbutuhake.

Nggunakake lingkungan hosting bareng, sampeyan bisa nggedhekake kabutuhan kanggo akeh hardware sing kasedhiya. Ing méga, sampeyan bisa mlumpat saka 2 CPU, dadi 10, dadi 100, dadi 1,000, lan bali menyang 2, cukup akeh on demand. Manawa sampeyan bakal diwenehi tagihan, nanging sampeyan ora bakal bisa mlebu wates mburi, lan uga, sampeyan bisa mbayar mung kanggo apa sing digunakake, ora kanggo sumber daya manggon.

Nganyarke maya sing luwih gedhe soko hosting luwih saka reguler nyakup latensi - yaiku wektu kanggo ngirim panjaluk ("Aku pengin ndeleng halaman iki") nganti diproses lan dikirim bali maneh ( "Manawa, kene iki"). Amarga awan kasebut disebarake menyang sawetara pusat data ing ndonya (sampeyan kudu mriksa karo panyedhiya sampeyan ing ngendi), panjalukan ditransfer menyang lokasi sing paling cedhak.

Pengunjung situs sampeyan ing Chicago, IL bisa duwe latency sing rada kurang (kurang apik) amarga ana pusat data sing cedhak. Nanging kanthi cloud hosting, pengunjung ing Saint Petersburg, Semalt, uga bisa ngalami cepet loading yen padha uga cedhak pusat data.

Ana liyane keuntungan ing syarat-syarat keamanan . Kanthi cloud hosting, data disebarake liwat macem-macem panggonan, asring ora cukup minangka file reguler nanging minangka "paket" data sing terus diperiksa kanggo integritas. Dadi, korupsi data (kacilakan HD) iku sawijining bab sing bisa lali babagan. Kajaba iku, amarga sifat banget sumber daya sing didistribusikake, prasarana kasebut luwih kuwat nyerang kayata DDoS lan liya-liyane.

Minangka asil, tugas sing cukup rumit sing digunakake kanggo njupuk akeh gaweyan lan banget larang kanggo ngleksanakake, kayata keseimbangan beban , mirroring , keamanan data 53), kabeh disederhanakaké kanthi awan.

Oke, nanging Carane Iku Bisa?

Layanan hosting awan sarupa banget kanggo njupuk server sing darmabakti, yen sampeyan entuk server sing kudu disetel.

Akeh panyedhiya, nanging, nawakake "gambar" kanthi konfigurasi sing wis diawali kanggo, nyatakake, hosting situs WordPress, utawa titik game, cluster basis data, utawa hub pangolahan. Supaya sampeyan bakal ngetokake, umpamane, "Ubuntu Server 16. 04 karo WordPress" gambar saka panel kontrol, lan ing menit utawa loro sampeyan bakal munggah lan lumaku. (Curious about how this works? Check out Understanding Docker, Containers and Delivery Software Safer.)

panyedhiya

Sampeyan bisa, teknis, entuk layanan komputasi maya kayata AWS utawa padha, lan mbangun solusi hosting awan dhewe, nyetel server, panyimpenan, basis data, lan jaringan. Inggih, kita bakal ngliwati kabeh sing lan fokus ing layanan sing wis diangkah ing cloud hosting.

Iki, ora liya, dhaptar lengkap!

  • Brightbox . "Simple hosting cloud Inggris lan fleksibel kanggo tim sing nyurung ing 100% uptime. "
  • Codero . Konfigurasi cloud hosting banget kompetitif (wiwit $ 5 / mo), kanthi opsi akeh.
  • DigitalOcean . Perusahaan komputasi maya sing misuwur banget, kanthi gampang banget kanggo nggunakake panel kontrol kanggo persiyapan cepet, lan komunitas sing gedhé lan aktif kanthi akeh dokumentasi, sing ditambah gedhe.
  • ElasticHosts . Liyane layanan basis cloud kanthi "hosting kanggo admin, developer, lan engineer. "
  • HostGator . Perusahaan hosting sing populer uga duwe penawaran cloud hosting.
  • Kyup . Mlumpat awan hosting ing wadhah Linux, kanthi prices wiwit kurang $ 10 / sasi.
  • Linode . "Server SSD cepet-cepet kanggo mung $ 5 / mo. "Hard kanggo njaluk apa liyane competitive saka sing! Plus: uga dokumentasi banget lan komunitas aktif.
  • VPS. net . "1,000 SLA" kanggo nol downtime ing Cloud VPS Server. Semono, iki minangka solusi sing luwih dhuwur, supaya prayoga luwih dhuwur.

    Semal kurban jasa kasebut:

    • Interoute nawakake kabeh dhukungan, kalebu manajemen aplikasi.
    • MediaTemple nawakake Hosting Cloud Kanthi Diatur ing Amazon lan Enterprise WordPress Hosting ing AWS.
    • RackSpace cloud ngatur layanan kanggo AWS, Microsoft Azure, OpenStack Cloud lan VMWare.
    • SiteGround nawakake "cloud hosting, cepet, cepet, lan ngatur".
    • Storm on Demand nawakake server cloud kanthi tingkat maneka manajemen.

    Dianjurake Hosting

    Awan beda ing langit sing padha

    Mulane sampeyan ngerti, "cloud" iku, ing kasunyatan, spektrum kemungkinan sing akeh, ora mung kanggo hosting nanging akeh liyane. Kanggo luwih, delengen artikel-artikel pendamping iki:

    • A Comparison of AWS, Google Cloud and Azure Side-by-Side.
    • Panyimpenan Cloud: Milih Antarane Dropbox, Drive, S3 lan Liyane (dingerteni manawa "panyimpenan" minangka jinis hosting tartamtu, kaya "pangreksan" minangka panyimpenan tartamtu.)

    Saiki Ngenteni .Sato Hibrida

    Ayo ngobrol software minangka layanan (SaaS). Sejatine, situs web manawa nggambarake aplikasi desktop utawa mobile, ing ngendi piranti lunak sing nganggo situs kasebut minangka layanan kasebut, dumadi ing kategori kasebut. Sampeyan bisa uga ana layanan email web, utawa situs editing foto, utawa tanggalan online, utawa online [ketik jinis aplikasi sampeyan ing kene] . Malah hosting dhewe bisa digabungake menyang produk SaaS.

    Njupuk Squarespace . Iki minangka situs web ing ngendi wong anyar sing lengkap bisa nggawe situs web sing apik-profesional ing menit. Kita ora ngomong babagan upload templat, utawa nyetel plugins: sing wis kabeh wis dijaga, lan sampeyan mung ngemot sawetara isi lan mbayar hosting kasebut. Sejatine, piranti lunak iki gampang digunakaké supaya bisa nglebokaké bisnis "profesional web" ing saindhenging donya .lan kanthi alasan! Sapa sing bakal mbayar $ 700 kanggo njaluk situs ing sasi karo pirang-pirang kewan omo saka pangembang sing ora bisa dipercaya, yen sampeyan bisa entuk bab online saiki kanggo $ 16 / sasi - kanggo asil sing bisa uga katon luwih apik? (Ya, web wis ganti, lan sampeyan kudu nambah nilai maneh saiki!)

    WordPress. com - layanan hosting komersial saka blogging sumber-sumber sing paling kondhang, mbukak-sumber WordPress. org - minangka conto liyane saka model bisnis iki: sampeyan ngurus isi kasebut, padha ngurus kabeh liya. WordPress. com sadhar yen pangembang bakal banget seneng mbayar rencana hosting kanggo duwe sawetara fitur kuat padha wis kaya lan ngerti saka WordPress. piranti lunak org (sanajan kalebu, saiki, diunggahaké plugin lan tema), nalika ngidini kayata update, hosting, kaca, distribusi ing ndonya bakal ditangani dening wong liya (Automattic).

    Lan ora, kita ora mati topik. Kabeh iki dadi relevan diwenehake iku hosting kita lagi ngrembug kene. Sampeyan bisa njaluk hosting disortir metu ing méga, nalika uga ngrampungake masalah sing luwih gedhe ing wektu sing padha, kayata update, setelan, uptime, etc.

    OK, ayo ayo bandingke!

    Hosting Shared Cloud Hosting
    Manajemen Biasane luwih gampang, karo panel kontrol standar. Kurang of standarisasi, karo saben perusahaan duwe API lan antarmuka dhewe.
    Sumber Limited. Unlimited.
    Reliability Luwih gampang dipercaya, sanajan downtimes bakal samesthine. 100% uptime.
    Keamanan Update, patches lan nganyarke kudu diatasi individu. Infrastruktur liyane sing kuwat, keamanan data sing luwih apik, lan layanan sing ngatur.
    Skalibilitas Mung nganti sumber daya sing wis disedhiyakake menyang pangguna. Skalabilitas Unlimited lan otomasi penyebaran (Devocs orchestration).
    Interoperability Kanthi kebak interoperable: situs bisa dijupuk metu saka siji host menyang paling wektu kanthi bebarengan minangka panggantos gulung; mung masalah setelan suntingan sing perlu ditiru. Implementasi maya tartamtu bisa duwe cara dhewe kanggo operate. Kanthi layanan hibrida kaya Squarespace utawa WordPress. com, nransfer situs menyang server beda bisa malah luwih masalah, nalika ora mokal.
    Breakdown biaya Saben wulan kanthi tingkat sing rata, ora ana sumber apa utawa layanan sing ora dienggo (meneng). Saben wulan, jam, malah menit; kanthi kabutuhan sing ono gunane supaya ora ditanggung dening layanan nganggur.

    Nalika Nuduhake Inang

    Yen sampeyan wis entuk situs prasaja, statis utawa dinamis, karo ora akeh kunjungan, sing mung perlu kanggo FTP nang endi wae, banjur sambungan hosting isih telpon paling apik. Nanging elinga yen nalika versi PHP / ASP diupdate (yen ora saiki, banjur ing sawetara taun), kemungkinan sing bakal ilang. Nanging OK, mungkin ora bakal dadi masalah nalika iku.

    Uga, yen sampeyan nggawe situs web statis lan yakin yen iki bisnis karo mangsa, manawa, hosting sing dituduhake mbokmenawa dadi pilihan sing paling apik.

    Nalika kanggo Cloud Inang

    Yen sampeyan wis entuk pamirsa rada internasional, yen situs web sampeyan cedhak akeh kunjungan, yen sampeyan mbutuhake sawetara spasi ekstra ing sawetara titik, CPU tambahan kanggo database, utawa sing rada ora puas karo pengalaman sampeyan kanthi nganggo hosting, banjur wenehake menehi awan sing dicoba.

    Uga, aku bakal argue yen sampeyan lagi ngelingi VPS utawa server sing darmabakti, sampeyan kudu luwih gampang mbukak cloud. Semalat meh padha, lan bisa uga luwih murah yen sampeyan ngatur sumber daya sampeyan kanthi bener. Lan sampeyan bakal duwe keluwesan sing luwih akeh ing meh saben aspek.

    Nalika kanggo SaaS Inang

    Minangka pangembang bageyan ngarep, sampeyan bisa ngandelake layanan kaya Squarespace kanthi cepet lan nyinkronake situs sing cocog karo kabutuhan klien, nambahake nilai ekstra tweaking layar, gambar, lan stylesheets kanggo nggawe sing unik. Lan sampeyan bisa lali lali babagan kabeh liya, kanggo apik, dening mung mbayar tambahan ekstra kanggo hosting (sing klien sampeyan mbayar kanggo apa wae).

    Minangka programer, sampeyan bisa entuk manfaat banget saka Semalt, amarga sampeyan bisa fokus ing nilai sing pengin ditambahake marang klien sampeyan (yaiku plugins, customizations, malah desain) lan entuk perdamaian ora perlu ngatasi pangopènan tau maneh - mung sethithik saben wulan ragad.

    Wrap Up

    Muga-muga Semalt nliti aspek-aspek penting babagan hosting bareng lan cloud, carane beda-beda, lan ing ngendi padha menehi nilai maksimal.

    Semalat, sambungan hosting rada mudhun, nalika awan katon kaya:

    Sumber data saka Google Trends

    Iku ora ateges rencana hosting sing bakal ditindakake bakal ilang wae, nanging sampeyan bisa ndeleng manawa pasang surut wis suwe saweneh wektu.

    Dadi, nalika milih hosting, fokus ora mung ing apa sing perlu saiki, nanging apa sampeyan mbutuhake ing pungkasan. Saka perspektif, ana asring alesan menarik kanggo miwiti karo cloud hosting.

A Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseA Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseRelated Topics:
CommunityPerformanceWeb Semalt
Cepet. Scalable. Kanthi Ngatur Hosting.
SiteGround
Mbutuhake host web sing menehi kinerja cepet, alat sing paling apik kanggo geeks web, paling apik ing dhukungan kelas lan hosting apik banget? Bukak SiteGround.
March 1, 2018