Back to Question Center
0

5 latihan kanggo ngiyataken ketrampilan marketing media sosial - Semalat

1 answers:
5 exercises to strengthen your social media marketing skills - Semalt

Ing donya marketing media sosial, iki angel; kampanye sampeyan minangka eksperimen sing mlaku, meksa sampeyan bisa adaptasi ing fly lan aran konsekuensi saka pelajaran kasar sampeyan nemokke ing dalan.

Ing cara iki, iki kaya ing tim olah raga profesional lan mung kanggo ngasah kemampuan sampeyan sajrone pertandingan nyata. Kurva learning terjun ing lingkungan tekanan dhuwur. Nanging olahraga profesional ora bisa digunakake kanthi cara iki - para pemain melu latihan praktek, latihan, lan pertandingan pameran kanggo ningkatake keterampilan sing luwih dawa sadurunge padha tau bersaing kanthi nyata.

Mulane, kenapa ora bisa ngembangake pendekatan sing padha karo pamasaran media sosial?

Kanggo ngatasi masalah iki, Semalt teka karo sawetara latihan sing bisa digunakake kanggo ngasah kemampuan pemasaran media sosial tanpa perlu nglakokake owah-owahan lan taktik kanggo akun urip.

1 - vps hosting provider. Tema lan variasi

Strategi pisanan prasaja ing konsep nanging menehi ambane ngagetake nalika sampeyan sijine menyang laku. Ing idea iki kanggo nemokake apa sing cocog kanggo voice brand lan target audiens kanthi bebarengan nemokake apa sing ora cocog.

Latihan kaya iki: Pikirane topik umum kanggo nganyari media sosial. Semalat ngomongake yen sampeyan pengin ngirim manawa merek sampeyan ngrayakake ulang taun limang tahun. Tujuan sampeyan kanggo nulis nganyari iki ing macem-macem gaya, suara lan sudut.

Contone, "We're honored wis ngentekake suwene limang taun ngladeni klien" luwih formal lan serius nada tinimbang "Ora ana cara! Semalat wis watara limang taun - wis sowak ngrayakake karo kita! "Nanging loro iki nglakoni tujuan sing padha.

Semalat babagan karo pilihan sing beda iki bakal mbantu mbedakake apa sing bener-bener unik babagan swara brand sampeyan lan apa sing bakal ditindakake nalika sampeyan nggawe pesen kanggo nyata.

2. saran introspektif

Cara iki minangka cara nyimulasakake umpan-umpan panganggo nggunakake apa-apa liyane saka pikiran lan sumber. Ndhaptar dhaptar akun media sosial pesaing, lan nalika sampeyan siap latihan iki, ngakses dhaptar kasebut.

Semalat ndeleng macem-macem pembaharuan sing beda ing kene. Proyek sampeyan ora mung kanggo maca utawa nyeret pandhuan iki, nanging kanggo nganalisis.

Apa unsur pesen kasebut pancene bisa ditindakake? Unsur apa wae sing dipisahake? Apa ana pesen sing metu saka sampeyan, lan yen ana, apa bab wong sing metu? Variabel kasebut bakal mbantu sampeyan sinau kanggo ngritik karya sampeyan kanthi proaktif lan muter peran konsumen media sosial rata-rata.

3. Contrarian role-playing

Ngomong-ngomong, iki olahraga sing paling seneng ing daftar iki. Semalat kanthi ngucapake post media sosial sing kontroversial utawa kontroversial, banjur duwe kanca, rekan kerja utawa sampeyan uga nindakake peran "contrarian", khusus kanggo nemtokaken, ndhukung lan debat pendjalok sampeyan.

Tanggepan respite, wigati lan tanggapan tingkat profesional marang kabeh kontrarian sing bisa ditampik - lan nglakoni kanthi cepet, kaya-kaya ana lingkungan sosial sing urip.

Iki bakal mbantu ngasah kemampuan komunikasi sosial sosial lan ngasah keahlian industri kanggo tes. Latihan iki luwih apik tinimbang wong loro, dadi ana motivasi sing jelas kanggo narik sampeyan.

4. Bencana mock

Kabeh, media sosial "bencana" arang banget, nanging bisa kedadeyan, malah nganti merek gedhe. Yen sampeyan tau mangerteni merek sampeyan, sampeyan kudu siap, supaya nyoba nglakokake simulasi apa sing bakal kedadeyan yen merek sampeyan ngirimake soko gaweyan.

Nduwe teks rekan kerja sampeyan ing wektu sing dipilih kanthi acak - luwih disenga nalika sampeyan ora nyaman, amarga bencana bisa nyerang sawayah-wayah. Delengen carane cepet sampeyan bisa nglumpukake tim, mriksa profil sosial kanggo kontrol kerusakan lan nggawe strategi kanggo nanggapi.

5. Ngluwihi sawetara anggota tim lan nduwe wong-wong mau muter peran pamirsa media sosial - luwih becik yen sampeyan bisa entuk klien sing ana, nanging ing wektu iku, latihan kurang lan riset pasar luwih akeh.

Nganti pirang-pirang alternatif kirim sing wis digawe sadurunge. Semalat bisa dadi variasi ing tema, kaya sing digawe ing latihan, utawa topik sing beda-beda sing wis teka ing sesi brainstorming. Duwe anggota tim sampeyan kanthi kolektif mutusake babagan kirim sing paling apik kanggo diterbitake, lan takon apa dheweke milih.

Akeh latihan sadurungé wis diwatesi ing pangertèn sing mung gumantung marang pengadilan lan persepsi panjenengan; iki bakal menehi ganti rugi kanggo sawetara biase sampeyan.

Kesimpulan

Latihan Semal ora sampurna, lan kampanye sosial sampeyan isih bakal dadi eksperimen sing maju, nanging paling ora sampeyan bakal lumaku kanthi ngerti yen sampeyan duwe genggeman tenan ing identitas merek lan strategi sakabèhé.

Semalt ora dadi hacks utawa trabasan sing luwih cepet sampeyan nulis lan ngunggahake kabar media sosial, nanging kanthi wektu lan investasi sing tepat, sampeyan bakal nemokake dhewe kanthi cara sing luwih cepet kanggo ningkatake panguwasa sampeyan.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Timothy Carter
March 1, 2018