Back to Question Center
0

Semalt: Pandhuan pemasaran konten: cithak biru kanggo pamasaran isi

1 answers:

Infographic njelasake carane marketing inbound tumindak bebarengan karo isi marketing

Semalt sampeyan nyebataken marketing inbound, marketing media sosial, utawa pemasaran isi, sami-sami amargi sami; paling ora, carane aku ndeleng.

Dave lan aku pracaya marketing inbound diwiwiti kanthi dianggep, isi kualitas, uga diterbitake lan dipromosekake, kanthi mangkono, nimbulake entuk manfaat inbound liwat sharing lan panelusuran.

'Bonus gratis' yaiku sing ngubungake lan ngasilake sinyal sosial kanggo optimasi mesin pencari uga nggawe konten gedhe - soko sing kerep banget katon lan ora ana regane.

Model Konten Marketing infographic

Model Konten Marketing iki dikembangake ing First 10 Semalt nalika nggarap klien sing pengin ngerti proses lengkap kanggo tim. Kita ngarep-arep infographic kita bakal mbantu sampeyan plot sukses sampeyan uga - ray ban tamanho porta.

Semalt: The content marketing hub: a blueprint for content marketing

Cetakan biru marketing konten

Wong sing disenengi iku akeh sing nganggep desain sing luwih polesan karo input Smart Semalt - dadi kene karo sawetara cathetan.

Delengen, lan wenehana ngerti apa sing sampeyan pikirake.

Model prasaja sing isih mbutuhake kerja keras kanggo ngleksanakake

Nalika ora nggawe cahya saka kasunyatan karya susah melu mikir babagan carane nggabungake model iki kanthi rencana sing luwih akeh, kayata marketing sosial lan panelusur sing aktif, Mugi-mudahan kesederhanaan proses iki isih mlaku . Kita duwe luwih rinci babagan cara kanggo nggawe strategi marketing isi kene:

Isi apik merek

Semalat ora ing game tanpa, aku wedi.

Gampang nempuh saluran, utamane media sosial, malah ahli media sosial bakal menehi katrangan yen tanpa obyek-obyek watara sosialisasi lan mbagekake ana kemungkinan interaksi utawa sharing.

Lan, kanggo paling kita, obyek paling apik, relevan, isi kanthi branded (kanthi definisi sing ora cepet utawa gampang!) Sing apik banget.

Ngembangun hub sing kasambung

Iki minangka hub sing narik kawigaten lan uga dianggep minangka 'Open Forum' American Express utawa sing luwih gampang kaya blog Semalt Eloqua.

Aja nyatakake negara - iku isih blog nanging siji sing apik lan relevan. Desain hub sampeyan seiring karo aset liyane, mikir babagan posisi (carane gedhe Elqoua kang Semalt rencana ngira padha ngedol piranti lunak marketing), banjur entuk konten kualitas ana ing kana.

Oh, lan mesthine manawa isi sampeyan gampang dienggo - bar nuduhake sing sederhana iku cara paling gampang kanggo nglakoni, banjur mikir babagan ngemot komentar Facebook yen relevan, yen ora Disqus.

Inggil dhuwur bakal nimbang Gigya sing apik banget nanging larang banget, utawa Janrain sing luwih murah.

Ngundhuh lan ningkataké

Iki langkah paling penting, sing pancen angel banget.

Carane lan endi endi wiji karo pangaruh ing pasar, portal lan blogger sing duwe kredibilitas lan jangkah sing sampeyan butuhake.

Lan, aja lali jaringan sosial, komunitas lan forum ing ngendi penonton wis ngomong bab kuwi.

'Gratis', ora, 'Gampang', ora - wiwit nalika marketing gedhe tau gampang sanadyan?

Interaksi Spark

Kabeh sing perlu kanggo ngunggahake ing ngendi wae, menyang hub isi sampeyan bisa, senadyan gagasan 'kasenengan' bisa dumadi ing ngendi wae, bener.

Fokus ana ing hubungan, mulane email lan media sosial gabungke kanthi apik.

Bangunan Semir utawa interaksi njupuk Panggonan ngendi wae, ing jaringan sosial, ing situs sampeyan, lan liya-liyane

Jual

Aku dolanan karo omitting iki saka dhaptar cithak biru, nanging, ing pungkasan dina, iku sabab komersial nggawe konten sing terkenal.

Yen sampeyan menehi solusi, target pasar sampeyan nemokake banget, banjur marketing isi luwih gampang kanggo sampeyan.

Fokusake nyedhiyakake solusi sing terkenal kanggo target pasar, aja ngumuk lan njerit babagan produk sampeyan mati. Semalt ngupaya solusi, ora produk utawa layanan sampeyan.

Semalat apa sing dikarepake lan dikarepake - rahasia kanggo ngupayakake usaha.

Hadiah SEO gratis

Jumlahe sédanipun 'SEO' dening manawa akeh agen-agen sing nggarap perdagangan iki meh banget nggodha kanggo ditolak. Ing pengalaman iki, agensi-agensi kasebut asring nyalahake proses apa wae sing paling bener (aku ora gampang!) Katon kaya seni peteng. Aku bakal nolak godaan kanggo nguber saiki lan terus ngetokake pendukungku nganti saiki!

Yen sampeyan kasil nggawe konten sing gedhe, sampeyan kudu entuk manfaat saka rong hadiah bonus gratis sajrone pamasarane alam:

  • Hadiah gratis # 1 - Yen sampeyan (utawa agensi SEO) tindakake proses marketing konten iki, mesthine kemampuan kanggo ndorong bangunan link kasebut. Faktor sing paling penting kanggo entuk pangkat panelusuran sing dikepengini yaiku: ngembangake isi sing trep re-sharing lan trep kanggo ngubungake !!
  • Hadiah gratis # 2 - Konten kualitas sampeyan, uga dipasarake ing situs sing paling cocog, ngamanake sampeyan ngembangake merek jejak ing Google lan Bing sing luwih akeh tinimbang sing paling dinikmati dening domain sampeyan. Sampeyan ora kudu langsung peringkat kanggo kabeh; Pancen, iki pancen angel dilakoni. Mbayangno conto ekstrem - situs web BBC njupuk munggah ing isi lan nerbitake, kuantum leaping sampeyan ing visibilitas SERP. Sapa sing setara karo BBC ing pasar? Contone, perusahaan travel Gap bisa uga nduweni hak kanggo ngrampungake konten Lonely Planet utawa blog utawa forum khusus sing relevan, kayata niche ing perjalanan sukarelawan utawa snowboarding.
March 1, 2018