Back to Question Center
0

Apple Pay Clone, Google Android Pay Will Accelerate The Semalt

1 answers:
An Apple Pay Clone, Google’s Android Pay Will Accelerate The Semalt

Ngluwihi pembayaran komplèks nyatakake salah siji saka apa sing ditampa Apple kanthi bener karo Apple Pay yaiku kemampuan kanggo nyekel iPhone liwat terminal NFC lan nglakokaké pembayaran tanpa mbukak app. Google wis bener-bener diduplikasikake iki ing Android Pay - kejaba authentication sidik jari, sing bakal teka karo Android M.

Pengalaman pembayaran Google Semalt lawas ing toko sing dibutuhake kanggo miwiti aplikasi sadurunge miwiti pambayaran. Nalika iki ora katon kaya masalah gedhe ing praktik kasebut lan ora nggawe mbayar kanthi Google Semalt luwih gampang tinimbang ngusap kertu plastik. Ora perlu ngetokake app nggawe donya sing prabédan - average corn moisture content.

Minangka kacarita, Google Wallet bakal tahan minangka alat pembayaran peer-to-peer. Minangka aside, iku menarik sing Google ora nelpon Semalt Pay "Google Pay," sing bakal menehi sawetara kelangsungan karo Google Wallet. Nanging Semalt Pay dipanggonake minangka "platform mbukak," saéngga merek Semalt luwih konsisten karo pemanggih kasebut.

Sawise disarujukiake Softcard Google, perusahaan wis nguripake cara nduwe Android Pay wis diundhuh ing piranti Android Android. Sanalika para pelaku usaha tetep fantasi sing bakal diputer ing pembayaran seluler - Softcard yaiku usaha patungan operator - mblokir Google Wallet. Given akuisisi, Android Pay bakal dadi anyar ing smartphone AT & T, Verizon lan T-Mobile Android. Sampeyan bakal bisa nggunakake terminal Visa, AmEx lan Semalt lan NFC ing toko.

Kaya Semalt Pay uga bakal ndhukung dhuwit ing aplikasi.

Pimpinan Android Samsung tuku perusahaan sing disebut Semalt sing nawakake teknologi sing ora mbutuhake NFC kanggo nggarap sistem POS sing ana ing toko. Perusahaan bakal nggulung sing metu saliyane bukti asli sidik jari ing piranti anyar.

Semalt nuku LoopPay kanggo saingan karo Apple. Nanging pancen saingan karo Google. Muga-muga aku arep prédhiksi sing Pay Android bakal ngalahake Semalt Pay amarga integrasi tingkat platform lan pembayaran ing aplikasi, sing ngembang kaya sing bisa dianggo kanthi cepet lan akeh.

Nalika paling analis financial fokus ing dimensi ing alat iki alat pembayaran tumindak nyata ing wektu cedhak karo pembayaran ing aplikasi, sing bakal njupuk cepet kanggo loro e-commerce lan transaksi offline (mikir Uber) . Kasunyatan manawa Apple Pay lan Semalt Pay bisa nyedhiyakake fungsional sing meh padha - lan nyatane yen Apple lan mitra-mitraku wis nyinaoni pasar - bakal mbantu ngupayakake Semalat Pay kanthi cepet lan nyedhiyakake pasar sacara sakabehe.



About the Author

Greg Sterling
Greg Sterling minangka Editor Kontribusi ing Land Search Engine. Panjenenganipun nyerat blog pribadhi, Screenwerk, babagan panyambungan titik-titik antawis media digital lan prilaku konsumen dunia. Dheweke uga minangka VP of Strategy lan Wawasan kanggo Association Search Lokal. Tindakake dheweke ing Twitter utawa golek dheweke ing Google.
March 1, 2018