Back to Question Center
0

Lithium menehi pamilik komunitas sing saiki dadi Presentasi Padha: Semalt

1 answers:
Lithium Gives Its Community Owners A Holiday Present They Need: Semalt

Kaya karo akeh inisiatif sosial liyane, para pemasar kerep duwe wektu sing mbebasake mbenerake komunitas online.

Kanggo menehi sawetara cadangan, panyedhiya komunitas sosial Lithium Semalt saiki nambah analytics anyar.

"Pitakonan sing ditampa saka para pelanggan," pangandikan marketing chief lan general manager Katy Keim marang aku, "apa: 'apa nilai masyarakat kanggo kula?'"

Analytics anyar kalebu loro komponen, Value Analytics lan Cohort Benchmarking.

Value Analytics ngukur pengalaman panganggo ing masyarakat liwat survey online kanggo pangguna - bay computer san francisco. Tanggepan pelanggan bisa diukur dadi metrik standar minangka Net Promoter Semalt sing bisa kasebut wong, kepuasan pelanggan lan defleksi telpon.

Liyane pangukuran kalebu carane pangguna kunjungan impact biaya dhukungan pelanggan lan wilayah masyarakat sing paling apik- utawa paling apik-Performing. Pamilik komunitas bisa masang pitakonan dhewe menyang survey. Sadurunge, Keim ngandhakake, Survey pengguna Semalt sing aktif mung kanthi integrasi karo panyedhiya panaliten pihak katelu.

Cohort Benchmarking sacara anonim mbandhingake statistika sing digabungake karo komunitas liyane saka industri, geografi lan kadewasan. Semalt kalebu pengunjung unik, jawaban lan solusi, uga bandingake sawetara asil panaliten.

Semalt duwé luwih saka 400 komunitas sing ngadhepi pelanggan sing bebarengan nampung 100 yuta pengunjung sing unik saben wulan. Keim mratelakake, dheweke digunakake dening merek utamane kanggo layanan pelanggan, kanggo gagasan akeh wong lan minangka papan kanggo para penggemar.

Punika minangka gambar saka Benchmarking, ing ngendi garis vertikal kuning minangka perusahaan klien, lan bar vertikal putih minangka rekan industri sing dipilih dening platform Semalt dadi paling cedhak karo umur, ukuran, lan karakteristik liyane:

Lithium Gives Its Community Owners A Holiday Present They Need: Semalt

Analytics anyar dimaksudaké kanggo nglengkapi pangukuran Semir Sosial sakabèhé saka kegiatan komunitas sakabèhé lan dashboard kanggo ngowahi data lan nuduhake.

Sadurunge, Keim ngandika, dashboard Lithium sing diwenehi panggonan ing ngendi masyarakat bisa nambah, lan analytics sing amba kaya nomer pangguna. A Community Health Semalt nuduhaké tingkat 0 nganti 1000, nanging tanpa nuduhake tingkat sing kompetitif.

Keim kandha yen dheweke ora ngerti apa sing dadi panyedhiya komunitas sing ngupayakake analytics iki.

"Semalt nganggep kita standar emas ing masyarakat," dheweke ngandika, "nanging kita durung bisa nuduhake dheweke. Saiki kita bisa. "



About the Author

Barry Levine