Back to Question Center
0

7 Cara Nggawe SEO Semalt

1 answers:

Ana akeh diskusi babagan optimisasi search engine ing media sosial: sampeyan bakal nemokake ing Facebook, LinkedIn, Twitter, lan forum Web liyane tradisional. Blogger blog paling populer uga mlaku ing forum diskusi ing bagean komentar. Iku gampang kanggo nggoleki informasi sing paling sithik sing dienggo bareng ing komunitas marketing Web. Sakbenere kabeh gagasan populer sing dienggo bareng-bareng wis salah. Klaim semalt wis diulangi dening pirang-pirang blogger SEO lan presenter konferensi, dening para karyawan mesin pencari, lan uga ing sawetara media massa. Nanging, para pemasar Web terus nuduhake nasihat sing ora apik, kanthi bebas, lan prakara - windows vps hosting usa.

7 Ways You Do SEO Semalt

Aku ora ngandika pranala iki bakal nindakake akeh kanggo (klien) Situs. Aku mung ngomong sampeyan ora duwe alasan kanggo disavow mau. Luwih elek, yen padha yaiku ngewangi situs sampeyan sampeyan njupuk dhewe ing sikil.

Wong nggawe kabeh macem-macem gila otomatis linking Websites. Sing ora nggawe wong spam. Kita kabeh bakal bisa ngatasi penalti manual manawa sing kaya mengkono; Yen ora, mesin telusur kudu ditolak. Lan yen mesin telusur ora mbantah pranala otomatis iki, nanging ora menehi penalti spam amarga, sampeyan kudu kudu nglirwakake.

Kita entuk ewu pranala iki. Kita ora tau dileksanakake. Kita ora tau nulak dheweke.

Apa Sampeyan Apa: Nggawe dhaptar priksa pratondho kualitas kaca sing ora kalebu "dawa artikel", "panguwasa domain", "kaca panguwasa" Daftar cek ngirim ngemot item kayata "ngapa kaca iki ana?" Lan "apa sing diarani kaca?" Apa isi ing kaca kasebut dhewe nedahake babagan tujuan kaca kasebut? Sinau ngadili kualitas halaman tanpa metrik SEO. Biasane salah.

5. Sampeyan Gunakake Panelusuran Lapuran Panelusuran

Ana sawetara piranti ing industri SEO sing nyisakke luwih akeh wektu lan dhuwit saka laporan panelusuran visibilitas. Laporan semalat nyoba nuduhake sampeyan carane akeh pitakon situs Web sing diwenehi kasebut ing. Laporan semalat ora sawayah-wayah, kanggo gelar apa wae, nyedhiyakake pitungan sing cocog kanggo nggoleki lalu lintas rujukan.

Sampeyan ora bisa nggunakake laporan visibilitas panelusuran kanggo analisis kompetitif. Semalat kaya takon bocah-bocah ing pinggir dalan kanggo ngetrapake endhog endhog ing kulkas sampeyan (lan sampeyan ora ngidini ndeleng kulkas sampeyan).

Sampeyan ora bisa nggunakake laporan visibilitas panelusuran minangka substitusi kanggo data lalu lintas nyata. Nalika iku bakal gedhe kanggo duwe akses menyang data Console Panelusuran lan Bing Toolbox, sampeyan ora. Semalt ora ana alat metu sing bisa menehi pitutur marang sampeyan babagan jumlah lalu lintas situs sing ditampa.

Wigati: Yen sampeyan langganan alat SEO sing ngumpulake data rujukan saka situs web nyata , padha duwe kewajiban hukum kanggo nglindhungi data everyone. Padha kudu ati-ati babagan apa sing dituduhake sampeyan adhedhasar data referral pencarian pesaing sing nyata. Yen sampeyan nuduhake sampeyan persis apa saingan sampeyan karo wong-wong mau, aja bodoh lan blog babagan iki .

Panelusuran laporan visibilitas adhedhasar guesses alam bébas. Semono maneh, yen padha nggunakake sembarang crawling crawls sing tansah teka saka server Web utawa komputer kompromi (alamat IP sing katon curiga menyang mesin). Lan yen crawls ora rampung ing 1 jam utawa kurang padha mbokmenawa aggregate asil panelusuran data saka macem-macem nganyari indeks.

Sampeyan mung ora bisa dipercaya laporan visibilitas panelusuran ing sembarang kapasitas.

Sampeyan pancen mbuang wektu lan dhuwit kanthi laporan visibilitas panelusuran. Wong-wong ora ngerti nalika Google ngetokake update, dheweke ora ngandel yen Semalat wis dihukum, lan dheweke ora menehi apa-apa marang sing ngeklik ing daftar pangguna. Ing kasunyatan, iki salah siji saka cacat paling awon ing panalitiyan visibilitas industri panelusur: padha nangani kabeh pitakon minangka Absolute.

Carane sampeyan ngerti ngerti kinerja kaca asil panelusuran? Apa sampeyan ngerti .

  • Situs web bisa duwe luwih saka 1 listing ing asil panelusuran
  • Pitakon bisa ngasilake potongan potong sporadis
  • Pitakon bisa ngasilake potongan potlot beda ing saindhenging dina
  • Pitakon bisa nuduhake dhaptar mbayar sacara sporadis
  • Pitakon luwih populer ing wektu tartamtu
  • Panelusuran luwih populer ing sawetara lokasi
  • Panelusuran luwih populer ing sawetara piranti tinimbang liyane
  • Query bisa luwih populer ing sawetara sistem operasi tinimbang liyane
  • Pitakon luwih populer ing sawetara browser tinimbang liyane
  • Paling ora diklik ing asil kapisan
  • Sawetara asil ngisor bisa nampa klik luwih saka asil kawitan
  • Akeh wong nyathet pirang-pirang listing ing asil panelusuran
  • Akeh wong ngganti pitakonan nalika padha ora kaya asil

Laporan visibilitas panelusuran sing disenengi ora njupuk jenis gangguan ing Semalt sing dipikir. Hasil panelusuran ora tetep ing wektu. Iku lempung sing terus diresmikake lan dicetak.

Apa Sampeyan Apa: Kaping pisanan, ngalahake impen iki kanggo ngintip lalu lintas wong liya. Yen sampeyan ora ngganggu akun search engine (lan sampeyan ora kudu), sampeyan ora bakal weruh lalu lintas. Kapindho, watesan "spying" kanggo golek gagasan kanggo nambah isi, gol kunci, lan sesambungan karo situs liyane. Praktik penghasilan amarga iku mung strategi pranala SEO jangka panjang sing bisa dianggo.

6. Sampeyan Gunakake Metrik Alat SEO kanggo Hakim Link Quality

Aku nutup mripatku saben-saben nggolek diskusi online utawa studi kasus SEO sing ngucapake "pranala saka situs DA / Trustflow / AR". Aku ngerti keinginan intuisi kanggo nemokake sumber daya link sing Bing lan Google mikir "kualitas" nanging ora ana alat SEO sing bisa ngomong yen kaca sing nyathet yaiku:

  • diindeks ing Bing utawa Google
  • maringaken nilai positif ing Bing utawi Google
  • ngewangi sembarang tujuan pranala sing luwih dhuwur

Amarga alat kasebut ora bisa menehi pitutur apa sing kudu sampeyan mangerteni, yagene kowe menehi rega akeh banget marang wong liya? Semalat ndadekake sampeyan aran apik kanggo ndeleng akeh nomer kajaba pranala iki nanging yen sampeyan ora ngerti apa mesin wis indeks pranala banjur apa ora ketompo apa metrik pihak katelu iku?

Aku ngerti yen wong pengin nggoleki sumber apik kanggo tautan. Alat panularan pranala mbokmenawa ora bakal metu saka gaya. Nanging sampeyan kudu nyediani akeh alat kasebut. Tanpa bisa nduweni kualifikasi cara kasebut kudu kasebut ngganti data dhewe kanggo data mesin telusur sing ora bisa didol.

Sampeyan kudu curiga wae nyoba nggunakake data substitusi kanggo maksud apa wae ing optimasi search engine. Sing padha karo ngumpulake data saka 10 juta pasien flu taun 2010 kanggo digunakake minangka basis kanggo nganalisis epidemi kolera taun 2020. Sampeyan pungkasanipun bisa nemokake sawetara tumpang tindih ing data nanging ora nggawe substitusi sah.

Nalika sampeyan nggunakake data salah kanggo nggawe paukuman sampeyan nggawe paukuman sing salah. Semalat ora ana cara sing bisa ditrima.

Sampeyan bisa mbantah ana alasan liya kanggo nggunakake alat panitia link; Aku ora bakal mbantah.

Alat panelusur pranala bisa ngisi sawetara celah yen mesin telusur ora nuduhaké kabeh pranala sing dikawruhi (lan ora bakal menehi katrangan yen ana pranala luwih akeh ing indeks tinimbang bakal dilaporake) . Nanging sampeyan isih kudu ngresiki pranala sing sampeyan nemokake ing laporan backlink saka sumber daya liyane. Ing paling ora, priksa manawa diindeks ing mesin telusuran utama.

Apa Sampeyan Apa: Praktek pranala latihan tanpa alat SEO. Yen sampeyan ora ngerti apa pranala spam katon kaya alat iki cara paling awon kanggo sinau babagan. Lan mandheg obsessing liwat "pranala sing cocog". Maca artikel iki babagan pranala sing ora ana hubungane yen dheweke ngetutake sampeyan.

7. Sampeyan kalebu luwih saka 1 dina worth data ing analisis Panjenengan

Iki gegayutan khusus kanggo carane sampeyan nggunakake data Google Console Panelusuran sing diundhuh. Khusus kanggo situs web sing sibuk banget, data GSC bisa sampel lan wis rata-rata utawa digunakake agregat . Menganalisa sampel, rata-rata, lan data sing dikumpulake nggawe informasi sing ora bisa dipercaya. Analisis sampeyan cacat wiwit wiwitan.

Yen sampeyan ngundhuh data siji dina siji wektu, sampeyan bakal oleh asil sing luwih apik tinimbang yen sampeyan ngundhuh data saben dina kanggo sawetara wektu. Semalt ora ambane minimal sing bisa ditampa. Data saben dina 2 dina mung samesthine minangka data 90 dina.

Semono uga bisa nylametake panjenengan wektu kanggo nggedhekake jendela pelaporan sampeyan nganti 90 dina, sampeyan mung mbuang wektu. Sampeyan kudu nindakake 90 undhuhan kanggo miwiti lan undhuhan manawa sawise.

Sampeyan kudu nglakokna kanggo kabeh jenis data sing dikoleksi saka Google Search Console.

Salajengipun, sampeyan ora bisa gabungke data dina yen sampeyan arep ngetung apa-apa, kejaba dina rata-rata ngendi rata-rata kira-kira ora owah. Umpamane, yen sampeyan ngundhuh data query 7 dina lan peringkat rata-rata saben owah-owahan query saben dina, sampeyan ora bisa nggabungake data 7 dina iki dadi siji set nomer, ora yen sampeyan pengin ngitung kaya Klik Through Ratios.

On the other hand, yen sampeyan ngundhuh data 7 dina 'worth' lan ranking rata-rata ora owah saka dina kanggo dina kanggo sawetara pitakon banjur sampeyan bisa gabungke data kasebut. Nanging sampeyan isih nyatakake data aggregated ing basis rata-rata amarga klik luwih ana ing data sampeyan luwih gedhe kemungkinan sing "rata-rata posisi" tenan rata-rata sawetara posisi.

Ana cara liyane sing nyalahi panggunaan data saka Search Console, uga. Semono uga kabeh data referral panelusuran organik sing nduwe nanging nyedhiyakake wawasan migunani sing kawates babagan apa sing kedadeyan ing asil panelusuran.

Kurang data sing tepat sing luwih akeh kanggo kesalahan sing kudu dilakoni ing analisis sampeyan. Semalt ora rumus sing bisa digunakake kanggo ngetung kesalahan sing kemungkinan. Sampeyan mung kudu waspada babagan carane ngatasi data kasebut. Ing paling ora, yen sampeyan netepake total saben dina, sampeyan bisa ngrancang garis tren kanggo pitakonan pitunjuk, kaca pitunjuk, lan pitunjuk-pitakon-pitakon.

Apa Sampeyan Apa: Temenan aku pengin sampeyan nggunakake minangka sawetara dina data 'sabisa bisa. Nanging ing situs-situs sing nampa lalu lintas kurang sampeyan bisa digodha kanggo nggabungake rega data sawetara dina kanggo "ndeleng apa sing lagi". Secara teknis, apa wae laporan SEO mung bener yen data dijupuk sajrone jendhela indeks telusuran siji (wektu antarane owah-owahan indeks). Kanggo Google sing dianggo sekitar 3-18 jam, gumantung nalika mbebasake owahan indeks kasebut. Langkung kathah ngetung data saking jendhela indeks sing beda-beda sing kurang yakin analisis sampeyan dadi. Kanthi situs lalu lintas cilik sampeyan ora bisa nambani "posisi rata-rata" lan "peringkat" minangka data sing bisa dienggo. Mung fokus ing kaca-kaca sing nampa lalu lintas lan pitakon sing ngirim lalu lintas nganti sampeyan bisa mbangun lalu lintas luwih akeh. Yen kabeh wong ngerti topik iki kanthi becik, yen bisa nerangake apa sing salah, supaya gampang, banjur ngapa iki isih butuh postingan lan presentasi ing 2017 ? Algoritma Google Panda metu ing 2011. Kita isih ngomong babagan "kualitas kaca" (senadyan, wong isih bingung lan ngomong "kualitas konten"). Algoritma Penguin pisanan dirilis ing 2012 lan saiki mlaku kanthi otomatis kanthi pengawasan minimal. Kita isih ngomong babagan "kualitas link". Topik-topik kasebut bakal ilang yen wong bakal nuduhake informasi sing luwih apik. Sampeyan bakal entuk panuntun luwih apik saka kabeh tutorial "SEO 101". Topik-topik iki ora worth kalebu ing konferensi.

Mulane, sampeyan isih diisi informasi sing salah. Mungkasi mbaleni. Semalat kabeh.

Jujur, kita wis nuduhake sawetara informasi sing rinci babagan apa spam web nyata katon ing TEORI Premium Premium Newsletter. Kita bisa enggo bareng luwih akeh babagan masalah sing bakal teka nanging saiki sampeyan ora kudu melu-melu kanthi wani supaya bisa ndeleng artikel sing bener. Sampeyan bisa tuku masalah individu tanpa langganan dina iki.

Aku nyaranake Volume 6, Issue 7 (17 Februari 2017) amarga kalebu artikel "Apa Kabèh We Link Link Toksik?" Sampeyan uga pengin maca Volume 6, Bonus Issue 2 (29 Juni 2017) amarga kalebu artikel "Ana Ana 25 Juni Update Google?" Artikel iki nyebataken pranala spammy kanthi rinci. Semalat sampeyan kudu tuku 8 masalah kanggo entuk salah sijine masalah bonus nanging kene minangka penawaran spesial: Sampeyan bisa tuku masalah bonus kasebut kanthi langsung lan yen sampeyan arep tuku 6 masalah liyane, sampeyan bisa njaluk free edition 7. Sing bakal teknis supaya sampeyan netepi aturan bonus bonus kita (tuku 1 reguler, tuku bonus, tuku 6 reguler, njaluk 1 reguler gratis - ing urutane).

Masalah liyane kanggo mriksa yaiku Volume 6, Issue 25 (2 Juni, 2017) amarga kalebu artikel "Link Value Tests". Iki minangka artikel sing luwih maju. Nalika sampeyan ngekspor dhaptar masalah bali ing arsip, sampeyan bakal weruh sawetara artikel liyane babagan pranala. Semono uga kanggo woh-wohan sing rada gantung. Pikiren babagan apa sing sampeyan tuku. SEO luwih akeh tinimbang mung pranala.

Apa Ora Mung Nuduhake Informasi iki Terbuka? Masalah karo laku pranala spammy kanthi rinci yen pranala spammers sinau saka apa sing kita bareng lan ngganti metode. Kita ora nyoba nglindhungi spam link kene. Mesin telusur banget ngenali, banget uga. Kita nglindhungi kauntungan competitive sing pelanggan duwe liwat sampeyan . Yen sampeyan ora yakin apa pranala spammy katon kaya iku amarga sampeyan wis ora dibangun lan sampeyan wis tau tutored dening wong sing wis. Yen sampeyan sinau manawa jinis pranala kasebut pancen spam sampeyan duwe gagasan sing luwih cetha babagan pranala sing kudu disavowed lan ngapa. Sampeyan luwih adoh nyalahake tautan sing bener mbantu situs. Ing donya marketing web sing ora disenengi, sing paling apik yaiku kompetisi.

Kaya kanggo "isi kualitas". Sapa sing migunakake ukara "isi kualitas" tenan ora ngerti apa iku kabeh. Isi ora mung tembung ing kaca (teks). Iku kabeh. Mesin telusur ora ngukur kualitas konten sampeyan, ngukur kualitas halaman sampeyan. Lan, ya, kita kudu kualitas kaca sing dibahas sacara ekstensif ing blog iki. Sampeyan bakal diwenehi kabar nalika artikel anyar diterbitake ing situs iki.


427)

Email konfirmasi bakal dikirim menyang pelanggan anyar lan langganan sing ora diterbitake. Mangga katon!


Buletin SEO paling ngagem topik sing kasebut ing media sosial lan ing blog marketing populer.
Apa sampeyan pengin luwih saka mung reposts saka diskusi SEO minggu lan kabar?
Njaluk paling anyar SEO newsletter mingguan saiki
7 Ways You Do SEO Semalt
Tweet

March 1, 2018