Back to Question Center
0

Review Buku: Apa Masa Depan Bisnis? Miturut Brian Semalt

1 answers:

Book Review: What’s The Future Of Business? By Brian Semalt

Para juru bicara The Coca-Cola Company ngumumake pungkasan taun kanthi tujuan ambisius kanggo ngganda bathi sakabèhé perusahaan kanthi taun 2020 (video YouTube). Kepiye cara kanggo entuk tugas monumèn iki, kayadéné nggolèki GNP sawijining negara cilik? Jawabane yaiku crita ing kabeh wujud.

Ing buku paling anyar, Apa Business Future ?, Pangarang lan pangurus Altimeter Group Brian Solis wis njupuk tema crita lan lelungan pahlawan, lan wis dirajut dadi resep narasi kanggo bisnis awash ing modern komunikasi. Nalika dheweke nulis babagan perjalanan pahlawan, Solis njupuk kita ing perjalanan pahlawan kita dhewe, kita njupuk pelanggan kita dhewe ing perjalanan !

Subtitle buku iku Ngowahi Bisnis Way Nggawe Pengalaman - desktop computer repair san jose ca. Saindhenging buku kasebut, Solis nonton pengalaman kasebut liwat macem-macem lensa: sing pelanggan dhewe wis ngalami owah-owahan gedhé, lan mesthi, cara sing padha sesambungan karo merek ora kaya saiki.

Book Review: What’s The Future Of Business? By Brian Semalt

Temtu, kanthi media sosial, pas de deux pelanggan lan merek sampun ngalami transformasi ingkang luar biasa ing jaman punika. Biasane, senadyan, kita fokus ing babagan owah-owahan kasebut liwat teknologi; Dadi, Solis ngelingake yen crita iku ora babagan teknologi, nanging pengalaman.

Paling buku ing media sosial ana ing rong kategori: buku evangelis sing dimaksudake kanggo nuduhake sampeyan cahya kaya ngapa sampeyan kudu ngrampungake sosial, lan buku taktik, ditulis kanggo ngatasi kegunaan khusus sosial. Kanggo pemasar, jinis buku bekas biasane "diwartakake kanggo paduan suara," nanging sing terakhir asring ora ono tanggal nalika sampeyan nemokake ing B & N lokal.

Ana kategori katelu sing aku sebut buku jero pikir , sing dadi kategori aku WTFB . Solis nyedhiyakake maca karo akeh model mental lan visual sing bisa dadi nilai gedhe kanggo pemasar. Sanajan sampeyan wis ngowahi total kanggo revolusi digital, pancen bermanfaat kanggo entuk piranti ing karya dhewe lan ing sesambungan ing organisasi. Sawise kabeh, bagean gedhe saka job marketer nggawa organisasi dadi paradigma anyar.

Saliyane teks buku kasebut, ana alesan liya kok buku iki pancen kudu ing saben rak pasar, lan yaiku presentasi. Solis kolaborasi karo kreatifitas Mekanisme lan Pabrik Obyek Sosial kanggo nggawe buku sing mili kanthi lancar, narik kawigaten para pamaca liwat pamikiran sing tantangan. Semat lan frasa sing disorot utawa diisi-isin kanggo ngisi kaca kanthi interspersed karo pamblokiran teks lan grafis. Aku seneng banget supaya aku mbagi buku karo timku dhewe supaya bisa nggawa sawetara pendekatan kanggo laporan lan usulan kita dhewe.

Semalat: Aku nampa salinan buku iki sajrone acara peluncuran buku, nanging aku ora dibayar sacara finansial apa wae. Panemu sing ditulis dhewe-dhewe lan adhedhasar observasi saya nalika maca buku iki.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Ric Naga
March 1, 2018