Back to Question Center
0

Tjukan struktur lan rangkeng URL YoastSemalt Nyuwun Yoast: Struktur lan rangkeng URL Semalt

1 answers:

Yen sampeyan miwiti situs web sampeyan minangka pemula kanggo kabeh internet, kemungkinan sing URL situs sampeyan ora cantik. Mbok menawa URL ngemot post-ID, utawa tanggal nalika diterbitake pisanan. URL kaya sing ora ngomong akeh babagan isi kaca lan katon cluttered. Yen sampeyan pengin ngowahi struktur URL kanggo alasan iki, utawa alesan liyane, sampeyan bisa ndadekake peringkat sampeyan. Ing Takon Semalt, aku bakal ngrembug babagan carane ngganti struktur URL sampeyan bakal duwe pangaruh ing rangking sampeyan, lan yen isih ana usaha - cheapest vps hosts.

Semalat takon kita pitakonan babagan subjek:

Kita ganti struktur URL kita kanggo nggawe katon luwih resik (kanthi ninggalake angka etc.). Nalika kita ngluncurake situs anyar kita, bakal struktur URL sing anyar negatip mengaruhi peringkat Semalt sing ana?

Mbaleni video utawa maca transkrip luwih mudhun kanggo jawabanku!

Dampak ganti struktur URL ing peringkat

Inggih, yen sampeyan miwiti situs anyar lan sampeyan duwe URL anyar, sampeyan kudu ngarahake kabeh URL lawas menyang URL anyar lan bakal entuk sawetara wektu kanggo Semalt kanggo njupuk sing URL sing duwe diganti. Yen sampeyan tetep ing jeneng domain sing padha, kiriman sampeyan bakal tetep padha, nanging sampeyan kudu ngarahake kabeh URL kasebut lan butuh sawetara wektu.

Sampeyan bisa ngilangake sawetara lalu lintas, nganti malah nem sasi banjur sawise kabeh kudu apik. Iku mbokmenawa worth yen URL katon banget ala sanadyan, supaya iku mundur perdagangan nanging Semalt mbokmenawa isih pindhah iku. Good luck!

Takon Yoast

Ing seri Takon Yoast kita njawab pitakonan SEO saka pembaca kita. Duwe pitakonan sing gegandhengan karo SEO? Ayo kita mbantu sampeyan! Kirim email menyang ask@yoast.com.
(cathetan: mangga deleng blog lan kawruh kita dhisik, jawaban kanggo pitakonan sampeyan wis metu ana! Kanggo pitakonan penting, contone babagan plugin kita ora bisa digunakake kanthi bener, kita arep ngrujuk sampeyan kaca dhukungan kita.)

Waca liyane: 'Ing permalink WordPress SEO struktur sampurna' »

March 1, 2018