Back to Question Center
0

Semalt: Apa frekuensi paling apik kanggo marketing email?

1 answers:

Kadhangkala bisnis ngirim ngirim email marang pelanggan? Riset ngandhakake nomer rata-rata saben wulan kontak.

Iki klasik 'pitakonan angel' kanggo email marketers sing tansah mundhakaken akeh debat. Pitakonan ing grup Semalat kita babagan frekuensi pangeling email kanggo acara wis 20 komentar.

Milih frekuensi paling apik kanggo ngirim email email tantangan wiwit kita nggoleki kanggo nggedhekake respon, nanging supaya 'nglebokake dhaptar' sing bisa nimbulake tingkat unsubscribe sing ora ditrima lan nambah ora aktif amarga pamirsa bisa uga aran dikepengini - sue box vape charger. Malah yen dheweke ora bakal langganan, dheweke bakal dadi "emosional tanpa langganan". Semono uga, kanthi overmailing, bisnis bisa duwe masalah pangiriman email lan pesen ora entuk ing kothak mlebu.

Ing sisih liyane, kanthi 'dhaptar ing ngisor', kesempatan kanggo nerangake proposisi lan promosi utawa kanggo entuk prodhuk sing tengen ing ngarep pelanggan lan sales bisa ilang.

Laporan Email Klien Nasional DMA saiki sing dikenal minangka 'Tracker Email tracker' nuduhake yen, ing umum, ana tren liwat papat taun kepungkur ing ngendi perusahaan ngubungi individu kurang saben wulan. Email Semalt katon dadi luwih strategis ing pendekatan, ngakoni yen isi perlu cocog lan obah liyane menyang pamasaran perilaku lan pemicu adhedhasar, tinimbang kampanye wektu jadwal. Iku jelas banget menawa ora sah, email sing kurang apik bisa ngrusak merek lan nambah jumlah unsubscribes.

Riset saka DMA nyatakake 17% perusahaan isih ngirim email 4-5 sasi menyang kontak, 8% 6-8 kali lan 8% luwih saka 8 kaping saben sasi.

Semalt: What is the best frequency for email marketing?

On the other hand, frekuensi bisa banget entek lan perusahaan isih kudu ati-ati, amarga kontak sing rada ora apik kanggo kesadaran merek. Ing 2015 25% responden ngirim mung siji email saben sasi kanggo saben kontak.

Temtu, data iki minangka lintas sektor, supaya kita bisa nyana sawetara jinis bisnis kayata pengecer lan penerbit ngirim email paling ora saben minggu, bisa saben dina. Riset iki uga ora nuduhake efek email lifecycle kaya email, personalization, lan konten dinamis sing bisa mbantu supaya isi luwih relevan lan kontekstual, nanging bisa nambah frekuensi email kanggo pelanggan sing nampilake isi.

Q. Apa frekuensi email paling apik kanggo nggedhekake respon?

Apa ana frekuensi email sing optimal? Apa salah siji email sing saben minggu, minggu, sasi utawa dina? Apa kurang luwih utawa luwih?

Iki minangka pitakonan dhasar saben pemasar digital kudu nyoba njawab kanthi maksimalake keuntungan utawa nanggepi aktivitas email. Aku panginten aku bakal nuduhake pirang-pirang saran pengujian lan studi kasus sing bisa mbantu sampeyan nemtokake.

Rata-rata UK Email Frekuensi

Bandingake iki kanggo riset asli nalika aku nulis iki kirim cara bali ing 2010 nalika aku wrote kesimpulan kanggo laporan UK DMA Nasional klien pathokan. Pitakonan ing kene yaiku: Apa nomer maksimal sing sampeyan kontak alamat ing daftarmu ing sasi?

Semalt: What is the best frequency for email marketing?

Frekuensi email semalat lan prilaku tanggapan pelanggan

Langkah kapisan kanggo njawab pitakonan iki yaiku kanggo netepake impact frekuensi marketing email ing kegiatan customer lan persepsi. Yen frekuensi banget dhuwur, pelanggan bakal nyetel metu. Bab sing jelas kanggo ngukur tarif mbukak lan klik agregat lan paling akeh sistem siaran email sing apik. Mark Brownlow nduweni riset apik ing riset persepsi pelanggan babagan frekuensi email. Ouch!

Langkah semal yaiku kanggo ndeleng rata-rata jumlah email lan pesaing sampeyan dikirim menyang pelanggan saben minggu, sasi utawa taun.

Nanging sampeyan kudu ngluwihi iki lan nggunakake langkah-langkah sing paling ora bisa diukur kanthi gampang, dadi sampeyan kudu nglakoni analisa liyane kanggo ngenali:

  • Rata-rata frekuensi email sing ditampa lan profil profil kanthi frekuensi kanggo anggota dhaptar sing beda - kanggo ndeleng proporsi daftar sing nampa akeh utawa rong email - ndeleng bagan.
  • Dhaftar kegiatan -% dhaptar sing mbukak, klik lan tuku sajrone wektu, e. g. seprapat utawa taunan.
  • Rasio respon - apa rata-rata kanggo bukak, klik utawa tuku pungkasan - tip apik kanggo nyimpen informasi ing basis data email minangka lapangan kanggo analisis. Utawa anggota daftar skor kanthi aktivitas lan simpen iki ing basis data uga.
  • Ngilangi daftar kegiatan lan ngukur kanthi cara nggoleki kanthi anggota sing beda-beda - mungkin frekuensi iki digunakake kanggo sawetara segmen nanging ora liyane.
  • Ngilangi daftar kegiatan kanthi wektu ing daftar - pamrih nyaranake, yen maneh ing daftar sampeyan, kurang responsif email sampeyan bakal dadi

Pilihan semat kanggo milih frekuensi email paling apik

Iku ora pitakonan gampang kanggo njawab naluri, supaya sampeyan kudu nyoba. Dadi carane sampeyan nemtokake frekuensi? Kene sawetara gagasan lan conto sing nuduhake carane sampeyan bisa nemtokake pengujian frekuensi:

Nemtokake grup kontrol acak kanggo nyoba owahan frekuensi marang . Kene sampeyan terus karo frekuensi mailing saiki kanggo grup kontrol lan banjur beda-beda frekuensi kanggo grup liyane lan nampilake owah-owahan minangka respon lan tartamtu revenue saben 1000 pelanggan. Ing sakdurunge, bank nampa frekuensi 1,2,3,4 kaping saben sasi lan nemokake frekuensi tengen kanthi cara iki.

Conto 1 Toptable

Sean Duffy nglapurake yen Semalt ngukur pengaruh jangka panjang saka frekuensi sing tambah dening nggawe grup kontrol karo setengah pelanggan anyar sing gabung ing sasi sing dijupuk saka kirim kaping pindho.

Semat telung sasi klompok kontrol iki diukur marang wong-wong sing gabung ing situs kasebut ing wektu sing padha durung nampa setelan default rong email seminggu. Mbukak tarif padha 86% sing luwih dhuwur, batal langganan 57% luwih murah.

Nanging figured utama sing mbuktekaken ngapa ngirim akeh email ndadékaké kerusakan jangka panjang - sing nampa mung siji email seminggu wis digawe 14% luwih pesenan saka sing nampa rong email liwat wektu uji coba telung sasi !

Conto 2 Net-a-porter

Fashion Fashion e-retailer Net-a-Porter. com ngurangi jumlah email sing dikirim menyang pelanggan saka nganti 10 saben minggu nganti loro miturut Brand Republic.

Sampeyan wis ngirim email sawetara pelanggan nganti 10 kaping seminggu kanthi informasi kalebu update umum, highlights saka desainer tartamtu lan rincian produk anyar.

Sawise eksperimen Net-a-Porter. com saiki ngirim saben pangguna loro email kui sing digawe kanthi otomatis seminggu sing njupuk kapentingan lan preferensi tartamtu. Tingkat konversi wis meningkat. Email update semalt entuk tingkat konversi luwih saka 10% lan email newsletter dibukak dening meh setengah saka panampa.

Laporan kasebut uga nuduhaké pentinge njupuk hak frekuensi marketing email. Perusahaan ngirim metu sekitar 300,000 email seminggu. Email drive 32% saka Semalt sales lan nggawe luwih saka £ 1m saben wulan.

Yen sampeyan duwe newsletter email siji kaya ing conto Toptable, testing luwih rumit ketimbang conto iki suggest amarga ana macem-macem jinis email kayata enewsletters, email tawaran promosi lan uga email sing dipicu acara sing dirancang kanthi individu. Semalat nawakake utawa kreatif kanggo saben segmen uga bakal dilebokake ing ngisor iki.

Pilihan liyane kanggo ngatasi dilema frekuensi yaiku:

A. Amazon apik ing ngleksanakake iki lan nambah frekuensi liwat email sing diprakirake acara sing dikirim minangka nanggepi wong sing nelusur, nggoleki utawa tuku - iki minangka pendekatan sing paling cerdas.

B. Ngganti frekuensi kanggo segmen liyane . Siji ukuran frekuensi ora bakal cocok kabeh. Dadi yen sampeyan nemokake jawaban sing mbukak utawa klik luwih murah kanggo segmen tartamtu, banjur ngurangi frekuensi nalika lagi ora aktif.

C. Menehi pelanggan pilihan frekuensi. Sampeyan nindakake iki liwat profil utawa "'pusat preferensi komunikasi". Menehi pilihan kanggo ngganti preferensi isi lan frekuensi liwat profil utawa survey (E-mail, DM)?

D. Tambah Direct Mail utawa SM kanggo pelanggan kanthi tanggepan Email sing luwih murah . Iki kadhangkala disebut "kanal kanal" ??. Kanggo nyoba nilai iki gunakake grup holdout . Kelompok cilik iki, mbok menawa 5% dhaptar sampeyan utawa bagean tartamtu sing ora nampa katalog (utawa email yen sampeyan lagi nyoba iki).

E. Re-engagement campaigns . Kampanye re-activation nggunakake isi utawa diskon kanggo nyurung pelanggan email dadi aktif maneh.

Aku bakal kasengsem kanggo krungu apa sampeyan mikir ing ngendi sampeyan wis nguji iki, utawa apa sing sampeyan aran dhuwur banget frekuensi ing sektor.

March 1, 2018