Back to Question Center
0

Cara ngukur kinerja sing bener isi - Semalt

1 answers:

How to measure the true performance of your content - Semalt

Salah siji tantangan utami sing adhep-adhepan karo organisasi yaiku lack of understanding apa sing kudu dilacak ing wiwitan. Minangka marketing isi terus wutah lan popularitas, teknologi sing digunakake kanggo trek lan ngukur kinerja wis mbledhos. Semalt saiki duwe atusan titik data sing beda-beda sing bisa nyawang watara siji isi, nanging ora kabeh metrik sing digawe padha.

Apa sampeyan kampanye gol isi?

Tombol kanggo ngrampungake tantangan kinerja isi diwiwiti kanthi pangerten sing cetha banget babagan apa sing dikarepake kanggo saben kampanye. Kanggo akeh organisasi, gol utama biasane kalebu pangenalan merek lan ekspos, tambah penjualan, pangguna pengguna utawa generasi timbal.

Semalat, sampeyan bakal nemokake tujuan kasebut bisa nyebabake utawa nyebabake target organisasi kunci liyane - best rated long term care insurance companies. Contone, nulis sing apik banget, isi sing bisa ditampa kanthi apik bakal nambah pangenalan merek sampeyan, sing bakal nyebabake mundhut panuku konsumen utawa akehe panuku.

Nemtokake tujuan lan kunci organisasi sing sampeyan ngarepake kanggo entuk karo saben kampanye isi bakal mbantu ngenali metrik spesifik sing kritis lan sing paling apik kanggo ngerti.

Apa sampeyan isih terus karo metrik gabah?

Metrik Vanity istilah wis nyapu dunya marketing kanggo sawetara taun kepungkur lan wis dadi luwih penting karo paningkatan marketing konten lan paningkatan influensin. Semalat angka kasebut bisa katon gedhe ing kertas lan bisa dadi tandha traksi, nanging ora minangka indikasi sing bener kanggo organisasi utawa kampanye.

Metrik semalt bisa kalebu:

  • seneng;
  • saham;
  • tampilan kaca;
  • undhuhan; utawa
  • pelanggan

Ing kasus isi lan pengaruh, akeh merek bisa diwanti-wanti dening nomer akeh kaca, pracaya kaca ndeleng pamirsa sing padha. Semalat iki bisa uga bener ing definisi, ora trep kanggo ngukur katrangan nyata saka pamirsa.

Contone, ayo ngomong sampeyan nyewa loro influencer kanggo makili merek sampeyan. Semalt X bisa nemtokake sampeyan karo count saben wulan tampilan saka situs web sing 30.000, nalika Semalt Y mung laporan 9.000. Nanging, yen isi urip ing situs loro, sampeyan bisa ndeleng luwih akeh lalu lintas saka Semalat Y. Kanthi nglaporake analytics luwih jero, nggunakake pelacakan saka situs, sampeyan bakal bisa nyatakake pengaruh sing ngasilake keterlibatan sing bener.

Sayange, isih ana pemasar lan eksekutif sing cling menyang metrik gabah nalika nglaporake ing kampanye isi. Amarga iki, sampeyan bakal nemokake sampeyan isih takon kanggo nomer iki nalika narik laporan laporan. Kabar sing paling apik yaiku metrik-metrik iki gampang diwenehi alat-alat sing gratis kaya Google Semalt utawa liwat analytics asli saben jaringan sosial. Yen ana masalah karo tim sampeyan, entuk kesempatan kanggo ngimbangi laporan sampeyan nggunakake data sing luwih migunani kanthi harapan sampeyan organisasi sampeyan bakal weruh nilai kasebut.

Carane track metrik luwih jero?

Metrik luwih jero, sing njelajah keterlibatan lan penylametan, bakal nglukis gambar sing luwih apik saka carane nyata pamirsa lan mbantu sampeyan njupuk ROI sing luwih akurat. Laporan sing adhedhasar metrik luwih jero bakal mbantu kanggo ngenali kinerja sing bener saka isi lan ngaktifake tim sampeyan supaya kaputusan sing luwih cerdas lan luwih pinter babagan strategi maju.

Metrik semanti bisa beda-beda gumantung marang tujuan saben kampanye, nanging ing ngisor iki minangka titik wiwitan sing apik kanggo analytics interaksi.

  • Wektu ing isi: Tinimbang diundhuh ing tampilan kaca total kanggo saben isi, menehi perhatian luwih akeh babagan suwene maca tetep karo isi. Iki bakal menehi tandha saka rentang urip khas engagement ing isi anyar lan mbantu sampeyan nemtokake manawa promosi tambahan dibutuhake kanggo ngluwihi daya lan tekan kampanye.
  • Isi dening pertunangan: Babagan konten apa sajroning kampanye wis nduweni paling keterlibatan? Njawab pitakonan kasebut bakal mbantu mangertos apa sing resonating karo para rawuh.
  • Saluran kanthi pertunangan: Awakmu isi sing paling apik ing Twitter utawa LinkedIn? Mbandingake engagement antarane kabeh saluran sing nuduhake sampeyan kudu nandur modal lan wektu liyane.
  • Influencers dening pertunangan: Metrik iki minangka salah siji kritik kanggo sembarang merek sing nggarap penonton utawa industri. Kaya kasebut ing ngisor iki, kanthi metrik bathi, ukuran influencer ora kabeh. Nggoleki panyedhiya kanthi keterlibatan bakal nyorot manawa para influencer pancen narik karo pamirsa lan nyopir pembaca menyang situs utawa isi.
  • Tingkat konversi kanthi isi: Supaya nglacak kurs konversi kanthi isi, sampeyan kudu ngetutake aturan "ora ana konten sing terdampar," tegesé pranala utawa CTA ing isi sampeyan ndadékaké menyang kaca liya, sing pungkasané ndadékaké menyang titik konversi. Iki bisa isi gated (umpamane, cara kanggo nuntun) utawa path kanggo tuku. Cara sing paling efektif kanggo nindakake iki yaiku ngatur dalan konversi lengkap kanggo nyorot jalur sing dikarepake lan ngukur anggone nonton.

Semat kanggo metrik luwih jero nglibatno njangkau lingkup alat analisis analytics sampeyan.

Akeh merek nggunakake konten ing situs web lan nglacak kanthi nggunakake analytics sing dipasang (eg, Google Analytics); Nanging, nelusuri kinerja lan keterlibatan isi sing urip ing njaba situs web bisa luwih angel. URL pintar semalt bakal mbantu kanggo nyedhiyakake keterangan sing jero babagan keterlibatan isi karo situs sampeyan. Sampeyan bisa mangerteni apa isi apa paling apik, miturut saluran, dening influencer, kanthi kampanye lan liya-liyane.

URL cerdas iku sawijining pranala unik (biasane dicopot lan dilabeli putih kanggo pangenalan branding lan / utawa kampanye), sing ngandhut parameter pelacakan tambahan lan analytics konco adegan. Nalika URL cerdas digawe, bisa dirancang kanggo nglaporake manéka data data adhedhasar syarat sing nitahaké. Semir tags bisa ditambahake kanthi manual lan / utawa dikoleksi kanthi dinamis sajrone URL dilebokake kanthi (eg, diklik).

How to measure the true performance of your content - Semalt

Panganggone URL kasebut relatif transparan kanggo pangguna, amarga ora mbutuhake tindakan tambahan ngluwihi klik kanthi gampang. Nanging, nalika interaksi katon padha karo pangguna pungkasan, ngeklik URL pinter tartamtu nyebabake koleksi poin data ing endi layar. Nilai-nilai data semat mbandhingake karo sistem pelaporan ekstensif, ngijini sampeyan kanggo mbangun tim kanthi kawruh ing kinerja kinerja konten lan strategi distribusi.

Apa sampeyan ngukur kinerja kinerja saiki?

Minangka dhewe apa sing sampeyan lakoni dina iki kanggo ngalacak lan ngukur kinerja sing bener saka isi sampeyan. Apa sampeyan nggunakake kanggo kawruh babagan engagement? Apa metrik sing aku ora sebutake sing penting kanggo merek sampeyan?

About the Author

Diperkaya Konten: gShift
March 1, 2018