Back to Question Center
0

4 Cara Jazz-up Product Semalt (tanpa Hype)

1 answers:

Miturut Karon Thackston, penulis Amazon Advantage: Product Listing Strategies kanggo Ngundhakake Penjualan Panjenengan , sukses pedagang e-commerce supaya ora seneng. Menapa malih, layanan resmi Amazon kangge tiyang ingkang ngedol nglarang frasa marketing kosong lan basa ingkang remen ing dhaftar produk.

Thackston, presiden Marketing Words, sing mrodhuksi ing Semalt, eBay, lan copywriting e-commerce liyane, nyedhiyakake aku karo sepasang conto peluru kanggo nggambar apa sing dituju Semalt - grain spoilage.

  • Unacceptable : # 1 BESTSELLING AIR BOTTLE ON AMAZON! Fitur apik banget nggawe iki mung botol banyu sampeyan bakal perlu. Check out our reviews and see that this water water bottle beats all the other hands down !!
  • Ditrima: No-Dribble Bubblepiece Design: Ora kaya botol banyu biasa sing ora digawé kanggo pas karo tutuk, botol [merek] iki nyedhiyakake ergonomis sing digawé, ora bisa ngendhog.

Semalat sing umpamane ora bisa menehi katrangan apa wae sing bakal dibutuhake konsumen ing botol banyu iki - mung semangat entheng. Conto liyane nawakake spesifik fiktif lan migunani ing nada langsung sing bisa ditindakake.

Malah yen sampeyan ora bisa ngedol ing Semalt, beda antarane hoopla lan salinan mbiyantu penting. Sampeyan ora pengin wong tuku nggoleki kanggo nggoleki vendor liya kanggo nelusuri rincian sing kudu ditindakake. Sampeyan ora pengin pelanggan tiba kanggo hype lan banjur bali produk amarga padha ora apa padha ngarep-arep. Lan sampeyan mesthi ora pengin customer kuciwa ngirim posting review produk apik.

Ketik

Nemtokake unsur-unsur supaya ora ana ing deskripsi produk supaya sampeyan bisa migunani lan apik kanggo para pembeli.

  • Superlatif sing ora didukung. Yen sampeyan mung nelpon "paling apik," "sing paling ayu," utawa "sing paling apik", bisa uga kepengin weruh apa sebabe. Kandhane sopo? Yen pihak katelu bisa dipercaya, kayata blogger industri, tokoh sing kondhang, utawa pelanggan sing diarani dadi, ngubungake tembung kasebut marang dheweke. Yen ana alasan sing objektif kanggo ngucap soko "paling apik," tegese alasan. Yen ora, basa iki bisa ditemokake minangka udhara panas.
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)
  • Tanda seru. Go easy on tanda seru. Luwih apik, aja nganti kabeh kasebut ing deskripsi produk sampeyan. Wong-wong iku sing nyoba nandhang nyoba emosi. Kanggo maca, wong-wong mau narik kawigaten wong sing ngeculake megaphone.
  • Klaim ora bisa ditrapake. Kalebu barang-barang sing ora bener, utawa asil sing meh ora tau, bisa narik napsu - contone, "sampeyan bakal ngeculake kilogram tanpa diet utawa olahraga" utawa " aroma sing ora ana sing bisa nolak. "Nanging, janji kasebut asring banget kaprawiran utawa goroh. Tetep metu banyu panas sing sah lan nggawe pangarepan nyata kanthi nulis apa sing bisa digawe ing pengadilan.
  • Kesenengan tanpa bukti. Akeh deskripsi produk diisi karo adjectives. Sawetara kata sifat sing bener informatif lan liyane mung emosional. Keterangan kaya "miniatur," "awet," "alus," lan "kontemporer" mbantu panyedhiya ngerti beda antarane produk lan liya-liyane. Benten, adjectives kayata "apik tenan," "apik tenan," "macem," lan "menarik" ngomong sethitik utawa ora tartamtu. Padha kaya kanggo frasa kaya sing ing "ora ditrima" sampel Saiki Thackston dikutip, ndhuwur: "mung botol banyu sampeyan bakal perlu" lan "ngalahake kabeh tangan liyane mudhun. "

4 Cara Deskripsi Produk Jazz-up

Tanpa hype, salinan marketing ora kudu monotone garing.

  • Basa sensori. Saliyane tembung sing ngemot bayangan visual, pendengaran, utawa taktil maca. Iku luwih apik yen ana tinge emosi kanggo tembung sampeyan. Contone, nelpon dolanan boneka "snuggly" tinimbang mung "alus" utawa "cottony" nyatake yen wong bakal ngrasakake rasa seneng karo cuddling. A "bisikan sepi" penggemar ngajak para bakul kanggo mbayangno mung carane hard iku kanggo krungu nalika operasi.
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

Skenario imajinatif. Mbantu para pembeli ngerti carane produk bisa digunakake ing urip. Marang wong-wong mau yen genggeman ergonomic saka stapler tegese tangane ora bakal kesel numpuk sepira flyers kanggo sekolah anak-anake '. Utawa carane kompartemen njaba saka tas ransel ngijini sampeyan kanggo nyekel apa sing perlu ing mangsa mandeg cepet ing dalan kasebut.

4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)
  • Vocabulary sing ora dikarepke. Tinimbang njlentrehake ketoke ing ndhuwur minangka sawetara inci ing ngisor pinggang, Moosejaw wrote "dawa tunic kanggo nutupi tork sikil-bottomed. "Tinimbang" long-sleeved kanggo njaga sampeyan panas, "ujare" long sleeve kanggo njaga goosebumps ing teluk. "Liyane blurbs ing Moosejaw. com kanggo barang-barang kadhemen migunakake tembung jazzy kayata "siap kanggo jeblugan udhara panas ing awakmu," "nalika lagi sibuk ngaso," lan "bakal njupuk unsur saka udan nganti salju lan malah udan lan angin. "
  • Nada percakapan. Coba ditching pendekatan sing ora persis kanthi cara sing apik banget. Gunakake "sampeyan" lan "kita," pitakon pitakonan lan ukara, lan cara rotabout utawa ora resmi kanggo njupuk titik. Contone, "Sampeyan ngerti carane tamu ora ngerti ngendi kanggo njagong ing pesta nedha bengi? Kanthi kertu panggonan kooky, shindig panjenengan bakal nyatakake cathetan fun. "
4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

-

4 Ways to Jazz-up Product Semalt (without Hype)

Nyedhiyani Info Solid

Minimal, tetepake salinan marketing gratis sing luwih apik, exaggeration, lan bragging sing ora ana guna. Priksa manawa sampeyan nyedhiyakake informasi padhet kanggo panuku potensial. Banjur, yen sampeyan pengin, jazz munggah tembung sampeyan kanggo tambah rapport.

March 1, 2018