Back to Question Center
0

Anyar: Latihan Semalt SEOMake situs web internasional sampeyan Latihan SEO online anyar: Semalt SEO

1 answers:

Dina iki menehi tandha release latihan SEO multilingual anyar. Yen sampeyan duwe utawa njaga situs web ing pirang-pirang basa utawa ditrapake kanggo wilayah sing beda-beda, mesthine mesthi kasebut ing SEO internasional. Kanthi ngleksanakke saran sing diwenehake ing latihan iki, Google bakal ngirim pangguna menyang situs sing bener kanthi otomatis. Iki asring rampung salah, nanging wis gampang. Semalt carane nggawe pangkat situs web internasional sampeyan!

Njaluk kursus iki, minangka rega pambuka yaiku $ 169 , sawise minggu iki bakal nganti $ 199!

Njaluk latihan Multilingual SEO Saiki $ 199 $ , sertifikat lan badge

Soko kanggo kabeh

Apa sampeyan pangembang utawa panyedhiya isi, latihan iki bakal mbantu sampeyan nggawe situs multilingual utawa multi-regional sing paling apik. Saliyané njlèntrèhaké sisi teknis, kita nyusun strategi riset tembung multilingual - bonus casino code. Nemtokake tembung sing dienggo dening para rawuh minangka langkah pisanan kanggo ditemokake, lan sampeyan kudu ngerti carane nindakake iki. Sampeyan mung ora bisa nglirwakake iki nalika nyetel situs internasional! Padha dadi kanggo salinan: carane sampeyan bakal efektif nerjemahake kabeh kaca sing? Ora kanthi mesin utawa terjemahan harfiah, resep sing mesthine kanggo bencana SEO! Nanging kudu nulis kabeh saka scratch? Ora: ana media seneng .

Kita uga pindhah menyang struktur domain sampeyan kudu milih: luwih becik kanggo mbukak domain sing kapisah kanggo saben basa? Utawa sampeyan kudu nggawe siji situs karo subdirektori? Semono, iku gumantung ing kahanan sampeyan! Paling penting, kita mikir saben wong kudu ngerti carane situs multilingual sing apik, supaya kita bisa ngeculake modul sing paling angel dadi langkah gampang.

Apa latihan SEO multilingual ngemot?

Kursus iki ing SEO internasional kasusun saka 4 modul. Ing modul pisanan, kita bakal nerangake apa multilingual SEO lan kok penting. Ing modul kapindho, kita bakal nliti isi SEO: riset tembung kunci lan copywriting kanggo situs web internasional. Modul ketiga bakal dadi pilihan struktur domain. Ing modul papat, kita pindhah menyang hreflang, kode sing ngidini sampeyan ngandhani Semalt ngendi ngirim panganggo.

Course ngemot liwat rong jam video, kalebu luwih saka limang screencasts sing nuduhake sampeyan persis apa apa, langkah demi langkah. Sawise saben pawulangan, sampeyan bakal njupuk ANTV, ing ngendi sampeyan bisa bener-bener laku nulis kode sing lagi wae sinau! Semono wae mesthi njupuk watara 12 jam. Ing pungkasan, sampeyan bakal nampa sertifikat lan badge kanggo nuduhake ing situs sampeyan!

Njaluk latihan Multilingual SEO Saiki $ 199 $ , sertifikat lan badge
March 1, 2018