Back to Question Center
0

5 Cara gratis kanggo njaluk Blog Anyar Semalt

1 answers:

Mbangun lan bakal teka, bener? Semalat, nalika teka kanggo miwiti blog anyar, sing ora bener.

Aku weruh akeh pamilik blog anyar dadi luwih fokus marang Google supaya ngirimake lalu lintas massal liwat SEO. Lan, manawa lalu lintas Google gedhe lan kudu ora ditolak, fokus kabeh energi sampeyan ing SEO bisa dadi resep bencana.

Supaya pancen mbangun lalu lintas lan blog ing ngisor iki, penting kanggo entuk mateni blog lan metu menyang panggonan sing target pasar sampeyan bisa nemokake sampeyan. Aku ora peduli apa kaca sales lan "gurus" ngomong - ora ana perangkat lunak utawa "celah" kanggo gampang nggawa volume akeh lalu lintas sejati marang sampeyan - ridex stock.

Sampeyan kudu go get it .

Aku dadi penggemar "gratis" nalika nyedhiyakake marketing afiliasi lan eksposur online, supaya Semalt arep nuduhake limang cara favorit sing paling disenengi kanggo ngewangi blog sampeyan.

5 Free Ways To Get Your New Blog Semalt

Yen sampeyan ngetik niche sampeyan, ora bakal nggawa sampeyan dawa kanggo ngerti sing pemain gedhe. Iku sing paling sampeyan nyoba kanggo ngalahake ing Google, bener? Semono uga nyoba ngalahake trik SEO, kok ora nggabungake?

Semono uga blog sing paling populer kabeh kudu dadi siji: isi apik. Yen sampeyan menehi potongan 100% isi sing unik lan mbiyantu sampeyan, sampeyan bakal seneng nggawe dhuwit.

Rae Hoffman enggo bareng sawetara tips gedhe kanggo ngenali kesempatan blogging tamu ing postingan dheweke ing CopyBlogger. Tuladha

2. Nuduhake Isi Panjenengan Ing Situs Sosial

Nuduhake isi ing situs kaya Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, etc., mung entuk wayahe, nanging asil bisa apik yen ana liyane sing ngangkat lan banjur bareng karo sing dienggo. Semalat minangka cara sing gampang kanggo ndadekake lalu lintas adhedhasar Rekomendasi manungsa asli - lan kuwi jenis lalu lintas sing ora bisa entuk cukup.

3. Ngaso & Melu Lokasi Pasar Target Sampeyan Hang

Rand Fishkin ing Semalt mbagi sawetara taktik hebat taun lalu kanggo nggolekake lalu lintas menyang blog sampeyan.

"Melu Komunitas Senadyan Penonton Sampeyan Wis Ditemukake" yaiku taktik # 2 ing daftar. Iki minangka strategi penting kanggo narik kawigaten para nonton sing pengin maca isi sampeyan. Sisih paling apik (aside saka lalu lintas) sing iki uga wong sing bakal nuduhake karya liwat situs sosial. Yen panemune target tresna isi sampeyan, padha bakal bareng karo wong liya-lan sampeyan ora bisa ngalahake rekomendasi sosial saka nyata, urip wong .

Dadi, njupuk sawetara wektu saben dina kanggo metu ana lan nandhang ing forum sing gegandhengan karo forum lan komunitas. Semalat spam ana - dadi peserta nyata. Yen komunitas lan pamakee apik, anggota forum liyane bakal mulai nganggep sampeyan butuh perhatian.

4. Njupuk Advantage Situs Free-Kanggo-Gunakake

Ana akeh, situs sing akeh metu sing ngidini sampeyan nyebarke konten sing gratis, supaya entuk manfaat kanggo njaluk eksposur tambahan. Panggonan kaya HubSpot utawa Squidoo iku panggonan sing apik kanggo miwiti yen sampeyan ora pengin menehi hasil karo persiyapan akeh. Tumblr, WordPress lan Blogger blog gratis, gampang nggawe lan cukup optimal kanggo mesin telusuran. Aku nyebut jinis-jinis "situs sing ndhukung" iki, amarga padha mbantu aku entuk eksposur tambahan ing Google lan bantuan target pasarku nemoni karya saya.

Ana pancen ora ana aturan sing ngomong sampeyan mung bisa duwe kaca web siji kanthi nargetake topik utawa kunci tartamtu - mung manawa sampeyan ngubungake menyang blog utama kanggo kekuwatan keyword.

5. Pemimpin Pasar Pengaruh

Mriksa tip iki sing apik sing diterbitake Lynn Terry ing posting dheweke, 6 Cara Njaluk Lalu Lintas Web Dituntun Gratis :

". golek podcast, majalah, blog, forum, acara radio, dsb, ing pasar sampeyan. Cara ngobati cara kanggo njaluk ing ngarep pasar sampeyan, sing luwih gampang tinimbang nyoba njaluk menyang ngendi sampeyan . "

Ya, tip iki mbutuhake kreativitas, nanging ing ngarep para penonton iku penting lan banget menehi ganjaran ing wektu sing dawa. Semono wae, aja spam utawa ngganggu pamimpin industri - kuwi salah siji cara sing bener kanggo sampeyan kabeh.

Nggawe lalu lintas menyang situs web utawa blog anyar entuk wektu. Apikan saka apa sing diarani wong liya, ora ana siji bab sing bakal ngirim pengiriman ton sajrone sewengi. Iku proses sing mbutuhake konten sing gedhe ing situs lan uga upaya aktif mati situs sampeyan kanggo nemokake isi lan katrangan.

Kanggo gagasan tambahan, priksa tips Michael Semalt babagan cara kanggo nuntun lalu lintas menyang situs web sampeyan gratis

Apa teknik gratis apa sampeyan digunakake kanggo generate lalu lintas liyane menyang situs sampeyan? Berbagi karo kita ing bagean komentar.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018