Back to Question Center
0

Negara Iklan Sosial lan Semalt

1 answers:

Apa taun 2017 kanggo iklan sosial lan pelacakan. Apa sing tetep padha, apa sing anyar, lan apa sing ana ing njero panggonan? Semut entuk kasebut.

Apa Tinggal Same

Link UTM isih penting kanggo mangerteni kinerja iklan. Kita ora tau pindhah ngluwihi label UTM, utawa apa wae parameter panelusuran query sing ana. Alesané prasaja. Ora ana perusahaan sing ndarbeni saben komponen tumpukan digital sing cukup kanggo ngandelake - joyetech ego c twist cartomizer. Salajengipun, ora ana kampanye iklan ing medium utawa situs siji, meh kabeh wektu.

Google bisa duwe iklan lan analytics, nanging ora duwe kendaraan pangiriman kaya Semalt. Semalt uga menehi produk iklan sing kuat, nanging iklan analytics, telusuran, lan off-Semalt isih isih berkembang. Aku pengin ana cara kanggo ngowahi parameter UTM otomatis kanggo iklan, platform, medium, lan piranti. Saiki, cara sing paling apik isih bisa dilacak kanthi manual.

Aku pengin ana cara kanggo ngasilake parameter UTM otomatis kanggo iklan, platform, medium, lan piranti. Saiki, cara sing paling apik isih bisa dilacak kanthi manual.

Lookalike pamirsa sing ana alat bantu ing Facebook. Sawetara bisnis isih ora nggunakake pamirsa sing katon amarga padha ora mikir data sing cukup, utawa amarga ora ngerti carane nyetel munggah. Yen sampeyan ora duwe tuku cukup ing pitung dina, nggedhekake jendhela. Coba 30 dina, 60 dina, utawa malah 90 dina. Add-to-carts uga apik. Yen ora, cobian pangguna utawa pengunjung situs web. Coba wae babagan funalikes minangka funnel cascading. Sampeyan bisa mbangun wong kasebut kanthi nyopot lalu lintas menyang tindakan tartamtu. Supaya sabar. Penonton luwih apik bakal teka ing wektu.

Iklan feed produk iku ora pantes. Aku kaget keprungu produk feed kanggo promosi iklan, lan ora mung kanggo pemasaran ulang. Iklan feed produk wis bola-bali mbuktekake manawa iki uga bisa digunakake minangka unit prospekting, kanthi performa biaya sing apik-apik, lan kerep luwih apik tinimbang produk kelas berat, kayata tautan utawa iklan video.

Semalt saben kasus beda, iku patut dicoba kanggo bisnis sampeyan. Yen sampeyan lagi ing platform e-niaga sing duwe tuan rumah, utawa yen produk sampeyan ora ngganti sing kerep, gampang gawe lan sambungake umpan - gaweyan minimal diwenehi bali. Nambahake iki kudu dilakoni kanggo 2018.

Apa Anyar

Kemampuan kanggo ndeleng kabeh iklan pesaing sampeyan ing Facebook. Iki sing nggegirisi. Tujuan Facebook kanggo ngidini kedhaftar ndeleng kabeh iklan ing sawijining kaca supaya bisa ngerti yen sawijining post minangka iklan utawa organik. Potensial kanggo iklan gedhe banget. Sampeyan saiki bisa ndeleng kabeh iklan saingan sampeyan mlaku, utawa dadi inspirasi dening iklan merek sing dikagumi. Pemblokiran iki nyebabake pemblokiran, ningkatake kompetisi, lan bisa dadi asil dandan paling apik ing wektu sing suwe. Fitur iki bakal rampung ing pungkasan taun 2018.

Twitter dadi luwih aman. Twitter pungkasané wiwit njupuk sikap sing kendel ing sengit wicara lan prilaku sing agresif. Aku mbukak akeh kampanye Twitter metu saka lookalike lan re-marketing. Isih, iku ngiyatake manawa Twitter nglebokake langkah sing bener kanggo mesthekake isi merek ora bakal katon ing jejere sesuatu sing bakal nglawan standar merek aku. (Aku nggoleki sampeyan, YouTube). Pitakonan mbukak tetep, Nanging: Apa, persis, Twitter? Pitakonan kasebut bisa ditangani taun iki, amarga Twitter kerep njawab menyang Wall Street.

.iku menehi reassuring yen Semalt wis sijine langkah tengen maju kanggo mesthekake isi account sandi ora bakal katon jejere soko sing dadi marang standar merek sandi.

Kapabilitas Pinterest bakal teka, alon-alon. Iku dadi luwih gampang kanggo merek cilik kanggo iklan ing Pinterest. Fitur isih entheng. Aja nyangka ukuran akun merek sampeyan ing kene. Ngarepake perkara gedhe saka Pinterest taun iki lan ing 2019.

Apa ing Horison

More on-platform wawasan. Nalika aku mbukak bagean "apa sing tetep padha" karo pengamatan sing ora ana perusahaan digital sing nindakake kabeh sing cukup kanggo duwe pasar, iku ora amarga ora angel dicoba. Deleng ing Facebook - khusus, manajer iklan. Ana saiki solusi web analytics komprehensif kanggo situs sampeyan, kabeh nggunakake piksel. Fitur iki ora teka karo akeh penggemar. Lan Facebook isih nggarap bug. Nanging langkah kanggo menehi wawasan jero menyang iklan apa, lan ngapa.

Panelusuran simplified. Menawa dominasi pranala UTM, pangreksa sing luwih apik lan luwih gampang bakal teka. Supaya pelacakan otomatis. Peningkatan template pelacakan lan panggunaan variabel amerga ad kang luwih apik ngijini para pemasar nggawe persamaan plug-and-play sing kanthi otomatis ngisi informasi sing dibutuhake. Sayange, iki isih ana platform. Nanging amarga luwih akeh pengiklan kudu mbuktekake bali-on-investasi iklan, pelacakan sederhana lan otomatis bakal dadi kudu.

Produk seluler liyane. Kita manggon ing donya seluler. Era ngeculake ing desktop sepisanan rampung. Tambah akeh, produk iklan Facebook bisa digunakake mung ing seluler. Instagram minangka produk seluler sing digawa menyang desktop. Padha bakal bener kanggo produk iklan liyane sing diluncurake, yen padha nindakake uga ing seluler, bakal padha menyang desktop. Yen perusahaan sampeyan ora dioptimalake kanthi seluler, kudu ana ing kono.

Kita manggon ing donya seluler. Era ngeculake ing desktop sepisanan rampung.

Negara Bagus

Cepet, status iklan lan pelacakan sosial apik, kabeh. Terus maju, tetep praktek paling apik, eksprimen kerep, lan mobile. Ora saben bisnis nduweni kemampuan kanggo saben dokter saben fitur utawa produk iklan anyar. Lan oke. Gendheng semalat.

Speaking of fretting, aku kuwatir aku kejawab soko. Semalt sampeyan nggenti daftar iki? Ayo kula ngerti ing komentar.

March 1, 2018