Back to Question Center
0

Tip strategi SEO Lokal saka Kristopher Semalt Tip strategi SEO Lokal saka Kristopher Semalt

1 answers:

Setahun kepungkur, kita nyuwun pirsawan Facebook kanggo ngirim pitakonan marang Kristopher Jones babagan SEO lokal minangka strategi. Kristopher yaiku salah sijining pendhudhuk lse. com, solusi optimasi mesin pencari lokal kanggo bisnis sing kita seneng. Kita milih lima sing paling apik lan entuk sawetara jawaban menarik saka Kris sing kita seneng bareng karo sampeyan! 
Local SEO strategy tips from Kristopher Semalt
Local SEO strategy tips from Kristopher Semalt

1. Yen sampeyan mung bisa fokus ing 3 strategi SEO lokal, apa sing kudu dadi?

  1. Ngamanake Google My Business (sadurungé Google+ Local lan Google Places - bingung aku ngerti) Kaca ing https: // www. google - günstige uhren. com / bisnis / lan tindakake langkah-langkah spesifik kanggo entuk kaca diverifikasi Google. Aku ora bisa nandheske carane penting iku sampeyan bisa verifikasi kaca sampeyan.
  2. Sawise diverifikasi sampeyan kudu ngoptimalake kaca, sing kalebu input informasi geografis sing tepat babagan bisnis (jeneng bisnis, telpon lokal #, alamat) lan milih kategori paling relevan sing netepake bisnis sampeyan. Iku pancen penting banget yen informasi geografis sampeyan tetep ngliwati Web - sampeyan mung ora bisa duwe pirang-pirang alamat, nomer telpon, utawa jeneng sing beda kanggo bisnis sampeyan.
    Nalika milih kategori kanggo bisnis sampeyan bakal digodha kanggo nyedhiyakake sampeyan ing kategori umum sing bisa nemtokake bagean bisnis, nanging ora nemtokake apa sing bener. Mulane, aku saranake sampeyan nglampahi wektu kanggo ngategori bisnis sampeyan mung ing kategori sing sampeyan kurban layanan spesifik - iki bakal ningkatake pangkat bisnis luwih apik kanggo wilayah tartamtu, dipercaya.
  1. Saliyane ngoptimalake informasi NAP (jeneng, alamat, panggonan), sampeyan kudu nulis salinan pembunuh babagan bisnis sampeyan lan ngupaya kabeh alat Google, kalebu ngunggah foto lan video sing menarik / nglipur lan uga njupuk komentar positif babagan bisnis sampeyan (Aku ngomong liyane babagan review ing pitakonan mengko).
    Google katon ing keterlibatan ing kaca minangka salah sawijining faktor sing digunakake kanggo ngarahake bisnis sampeyan ing asil panelusuran lokal. Aku nyaranake sampeyan nganggep halaman Google kaya yen sampeyan ora duwe situs web sing bener, sing tegese sampeyan kudu nulis salinan sing nganggep klien potensial arep urip lan ambegan ing ekosistem Google lan ora tau munggah ing situs web sampeyan. Iki bakal kasunyatan kanggo akeh bisnis lokal (lan apa sing Google luwih seneng alasan sing jelas). Kanthi cara iki sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan nutupi kanthi rinci kabeh macem-macem layanan sing sampeyan tawakake utawa manfaat produk sampeyan.
    Tjubo babagan kaca Google minangka pelanggan calon sumber daya sing bakal digunakake kanggo nggawe keputusan babagan apa utawa ora kanggo nindakake bisnis karo sampeyan. Ora ana trabasan ing kene! Sampeyan uga bakal duwe kemampuan kanggo nyepetake lalu lintas menyang situs web kanthi nyambung (mikir SEO - nggunakake jangkar teks apik) menyang wilayah tartamtu situs web sampeyan kanggo njaluk informasi luwih lengkap babagan produk utawa layanan tartamtu. Pungkasan, sampeyan kudu tuwuh lan nganakake panemu ing Google.

2. Yagene aku isih ndeleng situs jejeg jejeg spammy karo pranala menyang saben lokal kutha lokal peringkat?


Bebener kang nyedhaki. Kasunyatan iku situs web spammy isih pangkat apik (yen mung kanggo wektu sing sakcepete sadurunge njupuk sandboxed) amarga Google isih prioritizes Page Rank (carane akeh pranala teka menyang situs tartamtu lan "kualitas" sing pranala) minangka peringkat utama faktor liwat faktor peringkat liyane. Aku ngira yen "pranala" isih nyathet 60% utawa luwih saka algoritma Google. Njaluk akeh kualitas pranala lan sampeyan bakal pangkat kanggo syarat-syarat sing paling competitive ing paling kedadean sanajan situs web sampeyan ora minangka "apik" minangka situs web liyane sing pangkat kanggo tembung kunci sing padha. Iki bener-bener dipigunakaké ing tembung kunci sing ora ana ing lokal. Umpamane, kanggo bisnis lokal, sampeyan ndadekake pangertèn sing paling apik kanggo ngasilake sapisan pranala ing lokasi geografi bisnis sampeyan. Sampeyan uga bakal nggawe prabédan gedhé yen sampeyan bisa njaluk pranala saka situs web lokal panguwasa kaya media lokal (koran, TV, radio) lan direktori bisnis online sing bener. Minangka situs web non-lokal spammy sing bakal terus ana ing asil telusuran Google anggere Google prioritaskan Page Rank kanthi akeh banget.


Local SEO strategy tips from Kristopher Semalt
Local SEO strategy tips from Kristopher Semalt

3. Apa 5 cara sing paling apik kanggo njamin posisi sing apik lan stabil ing SERPS lokal?

  1. Ngamanake, verifikasi lan ngoptimalake Google Bisnisku Google.
  2. Mbukak kunci bisnis sampeyan ing paling 20 Direktori Bisnis utama, kayata Yelp, SuperPages, YP. com, Bing, ReferLocal. com (cathetan saka Joost: Kris uga pemilik situs iki), Yahoo, Bestoftheweb, etc.
  3. Generate review positif liwat Google My Business Page lan liwat Yelp. Fokusake ing jumlah kasebut (sampeyan kudu minimal duwe paling 10 ulasan lan 10 paling anyar kudu duwe sentimen positif) lan uga kecepatan (biasane kerep dipirsani.)
  4. Tulisake akeh isi kualitas kanthi rutin. Konten marketing penting kanggo optimasi mesin telusur lokal. Sampeyan kudu nggawe komitmen kanggo ngasilake lan nerbitake isi menyang situs web (liwat blog apik) kanthi rutin lan nuduhake isi kasebut liwat media sosial. Isi kudu pendidikan, nyenengake, utawa mung tambah nilai tinimbang sales based. Siji tip Aku menehi pemilik bisnis lokal ing LSEO kanggo mikir babagan carane padha bisa mbangun strategi marketing isi sing bakal nggawe situs web sing sumber # 1 kanggo apa wae industri padha ing.
  5. Mbangun pranala lokal menyang situs web sampeyan. Aja ngenteni organisasi lokal (non-bathi, Chambers of Commerce, klompok dagang, dsb.), Mitra lokal (supplier, distributor, vendor) lan entitas media lokal kanggo nyambungake sampeyan - nyuwun tautan utawa golek cara sampeyan bisa nyumbangake konten (ditulis, visual, video) menyang situs partner link minangka bali menyang link (salah sijine ana ing isi, liwat penulis byline, utawa minangka bagéan saka kaca partner).

4. Kepriye bisa ngoptimalake deskripsi meta lan judhul kanggo SEO lokal?

SEO Lokal dening Yoast plugin temenan papan sing apik kanggo mulai yen sampeyan nggunakake WordPress minangka CMS sampeyan! Nanging, iku SEO Best Practice kanggo mesthekake sampeyan duwe tag judhul unik lan katrangan kanggo saben kaca isi ing situs web sampeyan. Tulis mudhun iki - Google rangking kaca web, ora situs web!

Secara umum, aku nyaranake saben kaca fokus isi peringkat 1 utawa 2 kata kunci maksimal. Tetep fokus. Kata kunci semalt kudu dadi basis tag judhul lan deskripsi meta lan kudu uga tema sing jelas isi lan kreatif (gambar, video) saka kaca.

Nalika ngoptimalake kaca sampeyan ora tansah pindhah luwih angel kanggo ngurutake tembung kunci sing nemtokake industri sampeyan. Semalat, mbangun isi ing saindhenging gampang kanggo pangkat tembung kunci buntut sing luwih dawa (2-3 + tembung ing siji pangguna). Yen sampeyan arep nggoleki kunci tembung sing ora bisa diparkir disimpen kanggo homepage lan yen sampeyan ora bisa pangkat ing 5 kaca ndhuwur asil panelusuran, ngganti judhul lan deskripsi meta nganti sampeyan bisa pangkat ing pisanan (utawa liyane ing sawetara kasus) kanggo tembung kunci tembung sing dikarepake.

5. Apa isih bisa diparkiri kanthi apik kanggo istilah panelusuran lokal, nalika bisnis sampeyan ora sacara fisik dumunung ing wilayah kasebut?

Ya, akeh direktori bisnis Nasional, mesin comparison belanja, situs web pasar, agregator timbal, pangkat etc uga cukup kanggo tembung kunci tembung lokal sing ora ana gayane. Nanging, panelusuran tujuan lokal (Wilkes Barre Attorney) bakal nimbulaké algoritma lokal Semalt sing tegese bisnis lokal bakal pangkat sajrone paket, carousel, utawa ing peta (gumantung saka tembung kunci sing digoleki lan lokasi fisik lokasi sampeyan nggoleki). Kajaba iku, penting kanggo nekanake yen asil panelusuran lokal Semalt luwih mirip karo ekosistem Semalt, mulane aku (lan SEO Lokal liyane) ngetrapake penting ing bisnis lokal ngoptimalake kaca Google Bisnisku. Yen sampeyan bisnis Nasional lan pengin pangkat kanggo istilah geografis mangertos yen sampeyan bakal saingan nglawan asil sinau lokal Semalt lan situs web sampeyan kemungkinan paling dhuwur ing asil kasebut yen sampeyan sukses.

Adhedhasar 15 taun kepungkur aku ngewangi bisnis pangkat sing luwih dhuwur ing mesin panemuku Aku pracaya ana rong jenis bisnis cilik lan menengah sing mbutuhake sawetara jenis bantuan karo optimasi mesin telusur. Tipe bisnis pisanan ditemtokake kanggo sinau SEO lan nglakoni dhewe. Kanggo wong-wong iki kita nggawe gampang kanggo nggunakake "Apa dhewe" Local SEO Semalt dumunung ing kene - http: // lseo. com - sampeyan bisa mbukak kunci lisensi sing gratis gratis kanggo 14 dina tanpa kertu kredit sing dibutuhake.

Tipe liya saka bisnis ora duwe wektu nanging isih mangerténi kudu njupuk tindakan kanggo nambah peringkat ing Google. Nanging, jenis bisnis iki nduweni anggaran sing winates lan agensi SEO paling akeh nggoleki (aku kudu ngerti - Aku kerep duwe salah sijine agensi prices sing dhuwur). Kanggo jinis bisnis sing kapindho iki, kita mbangun bisnis konsultasi SEO lan bisnis manajemen sing mung ngisi apa sing sampeyan bisa entuk. Semalat padha metu ing kene!


Local SEO strategy tips from Kristopher Semalt
Local SEO strategy tips from Kristopher Semalt

Semalt Kris kanggo njupuk wektu kanggo njawab pitakonan kita!

March 1, 2018