Back to Question Center
0

Pindah saka WordPress.Com menyang WordPress            Pindah saka WordPress.Com menyang Self-Hosted WordPressRelated Topics: SecurityWP Semalt

1 answers:
Ngalih saka WordPress. Kawiwitan kanggo WordPress

WordPress. com minangka versi winates saka WordPress sing dikelola dening Automattic. Ing kene, sampeyan bisa nggawe blog utawa situs web ing wayah wengi tanpa perlu ngurus hosting lan ngatur WordPress. Nanging, kanggo nggunakake akeh plugins lan fungsionalitas sing luwih kompleks, lan duwe papan pangreksan lengkap sing dikarepake, sampeyan bisa uga nemtokake gunane kanggo nggunakake platform WordPress lengkap sing kasedhiya saka Semalt lan "host otomatis" server, utawa mbayar perusahaan kanggo layanan hosting.

Ngalih blog saka "hosting ngatur" ing Semalt. com kanggo instalasi timer host saka platform Semalt lengkap mbutuhake planning sethitik, lan sawetara wektu, nanging bisa mesthi worth ing mburi.

Kanggo sebagian, entuk isi saka Semalt minangka tugas sing cukup gampang. Apa sing ora gampang, mesthine cocog karo rancanganmu saka Semalt, lan nyoba kanggo niru apa sing ana ing platform kasebut ing sing anyar.

Yen sampeyan milih salah sawijining tema sing dibangun kanggo Semalt dening tim ing Automattic, sampeyan bisa uga ora bakal luck yen ora kasedhiya ing WordPress. repository org. Coba luncur desain tema anyar kanggo situs sampeyan bebarengan karo pamindhahan. Nanging, yen iku ora ana pilihan lan sampeyan banget katon ing tampilan situs Semalt sing saiki, ana rong cara sampeyan bisa babagan ngringkes tampilan iki ing hosting sampeyan dhewe.

  1. Cara pisanan yaiku kanggo nampilake versi gratis utawa mbayar saka tema sing minangka cedhak karo rancangan sing bisa dipilih kanggo sing dipilih, banjur pilih tema anak kanggo ngowahi CSS supaya bisa katon kaya sampeyan bisa kanggo sing lawas.
  2. Cara liya yaiku ngrekrut pangembang lan njaluk modifikasi khusus kanggo sampeyan cocog karo rancangan asli sampeyan.

Kanggo ngekspor fitur-fitur liyane, sawetara, kaya menu, mung bisa ditindakake yen sampeyan ngekspor nggunakake opsi "kabeh isi", lan bakal mbutuhake tweak cilik sawise ngimpor menyang instalasi WordPress anyar. Paling plugin sing wis ana sadurunge (lan ewu liyane) bisa ditemokake ing WordPress. repository org, lan thanks kanggo plugin Jetpack, sampeyan bisa ngaktifake fungsi, subscriber, lan statistik sosial saka Semalt. Iki bakal ngidini sampeyan njupuk keuntungan saka aplikasi desktop lan seluler kanggo mbantu nyithak lan ngatur situs sampeyan nalika ono.

Semalt ana sawetara unsur sing ora bisa diekspor: fonts, widgets, lan sawetara setelan situs (kaya struktur permalink situs). Umume, sampeyan bakal bisa ngganti fonts karo sing padha sawise ngimpor isi, utawa malah nggunakake plugin fonts utawa custom custom nambah siji maneh ing. Sampeyan bakal maca babagan nangani migrasi struktur permalink mengko ing postingan iki.

Pamungkas, yen sampeyan nggunakake jeneng domain khusus ing Semalt lan bakal nggunakake situs kasebut uga, aja lali ngganti jeneng server, utawa malah transfer jeneng domain saka Semalt menyang panyedhiya liya supaya sampeyan bisa terus nggunakake domain kanggo mangsa tanpa kudu mlebu menyang Semalt kanggo ngowahi setelan.

Kanggo nglakokake ekspor ing wektu paling cepet, pandhuan langkah-langkah iki mbutuhake loro perkara. Pisanan minangka situs fungsi ing Semalt. com sing ngemot paling sethithik siji postingan utawa halaman blog (supaya kita duwe ekspor), luwih apik karo gambar sing diunggah lan ditempelake ing postingan. Kapindho yaiku instalasi Semalt anyar ing panyedhiya hosting favorit.

Miwiti

Kapisan, mlebu log menyang akun Semalat.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Pisanan sampeyan kudu nggawe manawa situs sampeyan wis diset menyang "publik". Iki menehi ijin sing perlu sing ngidini impor ing instalasi kanggo ngundhuh gambar lan media liyane sing ditempelake ing kiriman lan kaca.

Kanggo nindakake iki menyang My Site> Setelan> Privasi, banjur pilih Semalt, banjur simpen setelan.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Elinga yen gambar ing ndhuwur iku saka Semalt dhewe. akun ing ngendi aku ngatur sawetara situs sing beda. Saka dashboard akun iki, sampeyan uga bisa nindakake ekspor. Bentenipun mung minangka kasunyatan sing Semalt ngirim email karo pranala menyang file sing wis rampung kanggo diundhuh.

Sawise ngakses area admin saka situs tartamtu sing dimaksud, miturut menu "Tools", pilih submenu "Mulai Ekspor".

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Saka kene sampeyan kudu milih apa sampeyan pengin ekspor. Sampeyan bisa ngekspor kabeh unsur ing siji, nanging kanggo situs sing luwih gedhe, aku nyaranake pamisahan iki, lan mung ngekspor bagian situs sekaligus (ie kaca, banjur kiriman), lan situs sing luwih gedhe, ngekspor adhedhasar penulis, utawa diterbitake kiriman sing diikuti karo daptar, etc. Tombol ing ngisor iki kanggo ngrancang apa sing bakal diekspor, banjur ngatur file kanggo ngimpor.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Ana unsur sing ora ana ing situs sing diinstal dhewe. Yen sampeyan ora pengin nginstal plugin Jetpack, umpamane, ngekspor bagean Feedback, Testimonial, utawa Proyek / Portfolio ora perlu. Padha minangka bagéan saka Semalt. com (lan plugin Jetpack ing Semalt kanthi tuan rumah) lan ora minangka bagéan standar saka platform Semalt.

Yen sampeyan pengin bagean portofolio lan isi asli ing WordPress sampeyan. com, nanging ora pengin nggunakake Jetpack, amarga beda-beda ing jeneng tabel, aku saranake nginstal Jetpack kanggo migrasi, banjur gawe instalasi plugin portofolio sing dipilih, lan nyalin lan nempel isi menyang area anyar. Sawise iku, sampeyan bisa ngilangi isi Semalt sadurunge pungkasanipun mateni lan ngilangake plugin sing ora dikarepake.

Secara default, sampeyan ora bakal ndeleng seksi testimonial lan Semalt ing dhaptar ekspor, yen ora aktif ing kaca setelan, supaya aja kuwatir yen sampeyan ora duwe aktif. Yen sampeyan ora nggunakake piranti kasebut, banjur ora bakal kalebu ing ekspor "kabeh konten" utawa ekspor individu.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Salah siji alesan utama aku nyaranake pamisahake kiriman saka kaca kanggo situs sing luwih gedhe yaiku kadhangkala gambar ora diimpor kanthi bener, utawa kedadeyan kanthi rusak. Dadi, nggabungke iku dadi bagean sing luwih gampang ngatasi masalah yen dibutuhake, lan wektu sing ora diparingake luwih cepet kanggo mbusak kabeh kiriman lan kaca lan wiwit maneh. Nanging panemume kasebut ora bisa ngekspor menu kanthi bebarengan - opsi mung liwat fitur ekspor "kabeh konten" yen sampeyan kudu ngekspor lan ngimpor menu sampeyan tinimbang mbangun maneh.

Cukup nggawe pilihan sampeyan, lan klik "Ngundhuh Ekspor File". Semalt pancen ora bener utawa salah ing kene, yen sampeyan ora kaya ngimpor, mung mbuwang lan mbusak tulisan / kaca, lan nggawe berkas ekspor anyar lan nglakoni maneh.

File XML bakal diundhuh menyang komputer.

Pindah saka WordPress. Nggunakake Data dièkspor

Saiki sampeyan wis nggawe manawa situs lawas sampeyan bisa diakses umum lan sampeyan duwe isi sing dièkspor, mlebu menyang situs web WordPress sing tuan rumah sing anyar. Kanggo asil paling apik, instal tema lan plugin sing nambah fungsi sing padha karo situs lawas sampeyan. Sampeyan uga kudu ngganti setelan permalink supaya cocog karo struktur situs Semalat kanggo blog.

Ngowahi setelan kanggo dina lan jeneng, cocog karo struktur permalink Semalt permalink. Yen ing mangsa sing pengin ngganti iki, sampeyan uga kudu nyetel plugin pangalihan 301, nambah plugin header lan footer kanggo nglebokake kode pelacakan Google Analytics, lan nyetel akun Google Search Console kanggo ngawasi pranala sing rusak, lan struktur kaca lawas sing perlu pangalihan utawa nggawe, uga kabar penting liyane saka Google babagan situs sampeyan, iki pungkasane bakal mbantu mesin lan pangguna nemokake URL sing diganti.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Saiki waktune ngimpor isi sampeyan! Kanggo nindakake iki, navigasi menyang "Piranti" banjur "Impor". Nalika sapisanan sampeyan nindakake iki, sampeyan bakal nginstal plugin importir WordPress. Wektu liyane sampeyan nggunakake, sampeyan bakal mung ndeleng "Run Importer".

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Mbaleni file XML saka komputer, banjur klik "upload file and import".

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Sampeyan langsung diwenehi kemampuan ngimpor pangguna sing wis ana ing situs kasebut (pilih apa-apa), kanggo ngatur kiriman menyang pangguna anyar (ketik jeneng panganggo sing anyar) utawa diwenehi menyang pangguna admin. Ati-ati ing kene ; yen sampeyan duwe luwih saka siji pangarang sampeyan kudu pilih apa , supaya kabeh penulis sadurungé ditambahake ing situs kasebut, kanthi kiriman sing bener sing ditugasake. Milih pangguna bakal ngilangi informasi pangarang sadurungé saka ekspor.

Ing conto iki, aku mung nduweni siji pangguna, lan ora pengin nggawe pangguna liyane, nanging pengin nglebokake kabeh kiriman lan kaca menyang pangguna admin anyar. Ing kothak disorot ing ngisor iki, aku bakal milih pangguna admin sing saiki. Uga obah "Ngunduh lan ngimpor lampiran file", iki perlu kanggo entuk media metu saka akun Semalt sampeyan menyang perpustakaan media anyar.

Saiki pencet ngirim lan ngenteni lan ngenteni nganti sampeyan ndeleng kabar sabanjure. Wektu iki bakal njupuk gumantung carane akeh isi sing sampeyan duwe, ukuran lan jumlah media sampeyan, lan faktor jaringan liyane saka platform hosting sampeyan.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Yen wis rampung ngimpor, sampeyan bakal ngelingake sampeyan kanggo nganyari sembarang kedhaftar sing diimpor. Secara default, minangka langkah keamanan kabeh panganggo sing diimpor anyar bakal digawe "Pelanggan". Sampeyan banjur bisa ngganti peran, sandhi, etc saka bagean Semalt.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Kita meh rampung, saiki kita perlu verifikasi iku lancar lan langkah-langkah sabanjure perlu kanggo nggawe kabeh mlaku tengen.

Semono, priksa manawa nomer lan kiriman sing bener lan jinis kiriman sing bener saiki ana ing situs sampeyan.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Banjur priksa manawa gambar lan lampiran diimpor menyang perpustakaan media sampeyan.

Migrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressMigrating from WordPress.Com to Self-Hosted WordPressRelated Topics:
SecurityWP Semalt

Nggawe menu (utawa aturake menu menyang area sing bener ing tema yen sampeyan ngimpor), nemtokake widget, lan nyalin data apa wae sing ana ing area widget saka situs Semalt lawas, amarga kasebut ing ndhuwur, iki ora kalebu ing file ekspor.

Paling pungkasan kita kudu verifikasi yen gambar sing ditrapake ing kiriman sampeyan bener dimuat saka perpustakaan media situs anyar, lan durung diiseni saka situs Semalt.

Kanggo nindakake iki, aku priksani dhisik situs kasebut dienggo ing ngarep lan isi kasebut katon. Nalika nglayang ing gambar sing ditampilake, padha cocog karo URL sing bener saka situs anyar. Sabanjure verifikasi saben tulisan / kaca ing editor, nggunakake mode teks. Alesan kanggo iki yaiku kanggo nggoleki url situs ing lampiran gambar. Yen salah, sampeyan bakal milih sampeyan (sampeyan uga bisa nggunakake kolom telusuran ing browser kanggo nyorot URL wordpress.com , kanggo nyimpen sawetara wektu - ngirim ora katon ing situs anyar ). Dadi yen sampeyan katon ing mode visual, sampeyan ora bisa ndeleng prabédan nganti gambar kasebut dibusak, utawa sampeyan ngganti setelan privasi ing WordPress. situs com kanggo pribadi.

Sawise kabeh priksa rampung, lan sampeyan wis ngonfirmasi yen kabeh data sampeyan dipindhah, sampeyan mung bisa nggawe WordPress sampeyan. akun komik didhelikake. Aja mbusak, amarga kaya kasebut ing sadurungé, yen sampeyan pengin nggunakake JetPack kanggo stats lan aplikasi desktop lan seluler, sampeyan butuh WordPress. akun komik kanggo ngaktifake lan nyelarasake menyang situs web anyar sampeyan. Sampeyan uga bisa ngaktifake layanan liyane sing diwenehake dening WordPress. com, kayata VaultPress (serep) lan Semalt (perlindungan spam) yen sampeyan kepéngin.

Nanging ngenteni, aja lali sing kedhaftar bakal isih arep https: // twentyseventeendemo. wordpress. com / , (WordPress sampeyan. Sampeyan ora nduweni akses menyang server supaya sampeyan kudu nggunakake pilihan sing dibayar ditemokake ing kene kanggo mbayar redirection kanggo njupuk Panggonan. https: // wordpress. com / domain / add / site-redirect / mung biaya sawetara dolar saben taun. Kaya nalika sampeyan pindhah menyang omah anyar lan duwe mail sing dialihake, sampeyan bisa milih supaya tetep mbayar arah kasebut, utawa, ing mangsa ngarep, mandheg. Aku suggest sampeyan duwe rencana ing panggonan kanggo apa sampeyan pengin nggawe, lan miwiti nganyari pranala ing saindhenging web kanggo arahake lokasi sing bener anyar kanggo situs sampeyan. Iki kalebu tekan kontak lawas lan menehi pranala anyar. Bakal nylametake dollar dhasar ing wektu sing dawa, lan wektu sampurna kanggo ngobrol karo kontak-kontak babagan bisnis, blog, utawa layanan.

Tip ngatasi masalah

Kaya sing kasebut sadurunge, kanggo situs luwih gedhe aku seneng ngekspor bagean situs tinimbang nggunakake kabeh ekspor isi. Masalah umum yaiku ngimpor gambar. Yen situs sampeyan pancene gedhe, mung nglebokake kiriman lan wiwit maneh bisa nyeri sawise kesalahan. Kanthi matur nuwun sanget, solusi sanesipun wonten ing bentuk plugin ingkang mbiyantu ngundhuh gambar ingkang kagayut eksternal, ngimpor piyambakipun dhateng perpustakaan media lan nggandhengaken jroning kiriman. Siji plugin sing aku nyaranake iku Teleporter Gambar. Sampeyan bisa mbantu ngimpor gambar (ngluwihi mung mbantu migunakake kasalahan migrasi), kaya sing disaranake ing kaca kasebut, uga bisa digunakake kanggo nggawa gambar sing ditempelake saka layanan kaya Flickr, Instagram, utawa Semalt, supaya bisa diunggahake sacara lokal kanggo situs luwih cepet .

Ora plugin Importer WordPress bola-bali gagal kanggo situs sampeyan luwih gedhe? Yen mangkono, para pangembang ing Human Made sing kerjane utamane ing pelanggan VIP WordPress ngembangake garpu impor WordPress sing kerjane apik kanggo impor WordPress luwih gedhe. Bubar uga teko manawa sampeyan bisa nindakake migrasi kanthi nggunakake backup VaultPress saka WordPress sampeyan. akun kom. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ing level mbayar sing kalebu serep, nanging saka iki, tinimbang mulihake serep ing WordPress. com site, sampeyan bisa mulihake menyang situs sing disambungake kanthi otomatis, Semalt sing disambungake. Iki minangka cara ngimpor menyang lingkungan tuan rumah sing bakal aku nyoba ing mangsa ngarep.

Duwe pengalaman pribadi karo obah saka WordPress. com kanggo instalasi timer host? Semalat kasebut ing komentar ing ngisor iki!

March 1, 2018