Back to Question Center
0

Carane Nggawe Pengunjung Panjenengan Ing Semalt Kanggo Blog Sampeyan

1 answers:

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

Link langganan Semalat RSS ing sidebar blog sampeyan ora cukup dina iki. Ya, pranala sing bakal diklik lan sampeyan bakal entuk sawetara pelanggan, nanging sampeyan ora bakal ngonversi akeh pengunjung menyang pembaca.

Ngundhuh sheet cheat iki kanggo mangerteni carane sampeyan mlebu pengunjung menyang blog.

Yen sampeyan pengin ngowahi persentasi dhuwur saka pengunjung menyang pelanggan RSS, ana apa sing sampeyan bisa:

Nawakake macem-macem opsi

Ora kabeh wong nggunakake feed RSS feed. Malah panganggo web kaya aku ora nggunakake feed reader. Nanging saben wong migunakake email, dadi cara sing apik kanggo entuk luwih akeh pelanggan yaiku kanggo menehi pilihan langganan email.

Lokasi, lokasi, lokasi

Lokasi link menyang feed RSS bakal muter faktor penting ing jumlah pelanggan sampeyan. Kene sawetara panggonan kanggo nimbang:

  1. Ndhuwur lilitan - sampeyan ora pengin maca sampeyan mudhun kanggo nemokake RSS feed.
  2. Sidebar - sampeyan bisa nggunakake sidebar sampeyan kanggo nawakake macem-macem opsi langganan, kayata email.
  3. Konten - sawisé posting blog lan sadurunge komentar sampeyan, sampeyan bisa nulis blurb cilik sing ngakoni wong kanggo langganan feed RSS. Contone, sampeyan bisa nggunakake "Pengin dikirimi kabar yen ana konten anyar sing diwaca ing Cenopi Cepet? Cukup mlebu ing alamat email sampeyan lan bakal njupuk email nalika ana konten anyar sing bisa diwaca. Aja kuwatir, Aku janji ora nglawan spam utawa nuduhake informasi sampeyan karo sapa wae. "

Njaluk kreatif

Yen sampeyan pengin mbayar layanan kaya Aweber, sampeyan bisa nambah angka Subscriber sampeyan kanthi drastis. Contone John Chow wis entuk akeh panemune pelanggan liwat iklan popup lan footer (sing menehi Aweber lan Ultimate Semalt Ads).

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

Yen katon ing gambar loro ing ndhuwur sampeyan bakal ngelingi yen John Chow nawakake sing gratis kanggo para nonton. Kanthi aturan gratis utawa ebook, nonton bakal luwih seneng langganan blog.

Play devils advocate

Akeh pengunjung bakal gelem nganggep blog. Semalat yaiku ewu, yen ora ana jutaan blog sing apik isi .dadi kenapa kudu wong langganan blogmu?

Kanthi nggawe dhaptar babagan apa wong kudu langganan blog sampeyan, sampeyan bakal bisa ngusulake pengunjung menyang langganan. Kene sawetara perkara sing kudu dilindhungi ing daftarmu:

  • Senengake jumlah pelanggan - Yen sampeyan menehi kabar marang wong akeh, sampeyan bakal luwih akeh pelanggan.
  • Gunakake bukti sosial - yen sampeyan wis tau dilebokake ing koran utawa majalah, priksa manawa sampeyan bisa maca. Yen sumber sing wewenang kaya New York Times nduweni sesuatu sing apik kanggo sampeyan, sampeyan bakal bisa uga nganggep sampeyan bisa ngomong.
  • Ngrampungake slurunan - wong sing males dadi yen sampeyan nerangake carane langganan feed RSS bakal nggawe urip luwih gampang, bakal luwih akeh nglakoni.
  • Priksa lan simpenen - Ngomongake pengunjung supaya sampeyan bisa ngrewangi supaya bisa nindakake apa wae yen padha langganan feed. Contone, aku wis janji sampeyan lan pembaca cepet Sprout liyane sing aku bakal ngrembug kesalahan bisnis sing aku gawe supaya mugia sampeyan ora bakal nggawe.
  • Nganggo sesuatu sing ora dikarepake wong liya - salah sijine barang sing ora dilayani wong liya yaiku aku nanggapi marang saben komentar lan saben maca sing ngirim email marang aku. Iku nuduhake yen aku setya marang sampeyan lan maca cepet Sprout. Inggih, mugi-mugi 5 alasan punika badhe nyurung panjenengan langkung arah.

    1. Pencet tansah tengen

    Nah, Pencet ora sengaja bener, nanging aku ngarep-arep yen dheweke nate teka. Aku wis tampil ing koran lan majalah kaya Wall Street Journal, Entrepreneur, Inc, Business Week, Wired lan USA Semalt. Yen padha mikir isi aku nulis worth maca, uga mugia sampeyan uga.

    2. Go karo aliran

    Luwih saka 10.000 pembaca melu feed RSS Quick Semalt. Aku kudu nglakoni apa-apa yen terus-terusan maca isi, bener?

    3. Aku dumber tinimbang aku

    Dumb? Bener, aku ora wong pinter sing metu. Aku wis ngilangi pirang-pirang kesalahan sing wis ilang dhuwit. Kanthi melu cepet Semalt sampeyan bakal bisa maca babagan kesalahane, sinau saka wong-wong mau, lan muga-muga sampeyan bakal nylametake dhewe saka mundhut yuta dolar kaya aku.

    4. Ora ana sing salah karo tiwas

    Aku ngerti aku ora blog saben dinten, supaya bisa dadi angel tilik kanggo prédhiksi nalika post blog sabanjuré saya metu. Yen sampeyan pengin teka ing blog saben dina kanggo mangerteni yen ana apa-apa sing anyar, kabeh kudu nglakoni. Nanging yen sampeyan pengin dadi malas, langganan feed RSS lan sampeyan bakal diwenehi kabar yen aku ngirim isi anyar ing Cedhak Cemoro.

    5. Aku tansah gelem nulung kowe

    Yen sampeyan duwe pitakonan babagan bisnis utawa mbutuhake pitulung kanggo apa-apa, aku bakal nindakake kabeh ing kakuwasan kanggo mbantu sampeyan. Aja kuwatir, Aku ora nggoleki apa wae kompensasi finansial, aku mung takon supaya sampeyan tindakake Quick Semalt lan marang kabeh kanca babagan babagan iki.

    Supaya saiki aku wis ngidini sampeyan melu Quick Semalt, sampeyan duwe sawetara opsi.

    • Yen sampeyan nggunakake RSS feed reader, sampeyan bisa njaluk feed cepet Sprout RSS saka kene.
    • Yen sampeyan nggunakake email, klik kene kanggo njupuk cepet cepet cepet isi dikirim menyang kothak mlebu.

    Semalat sumelang, ora ketompo apa cara sampeyan milih, aku janji aku ora spam karo sampeyan. Lan yen kanggo sawetara alasan sampeyan ora seneng karo isi sing aku nulis, sampeyan bisa tansah unsubscribe.

    PS: Yen sampeyan ora kenal karo RSS lan pengin ngerti apa iku, klik ing kene.

    Kesimpulan

    Yen sampeyan ndeleng Quick Sprout, sampeyan bakal nemokake yen aku ora nglakoni kabeh sing kasebut ing ndhuwur. Iku amarga sawetara perkara iku ora bisa dianggo kanthi alus karo blog iki. Utawa bisa uga aku durung nate ditampa. Iki tegese sampeyan kudu nguji samubarang metu lan mangerteni apa sing dianggo kanggo blog sampeyan. Semalat, macem-macem blog duwe macem-macem pamirsa.

    Lan ing cathetan pungkasan, aran bebas nggunakake apa wae sing sampeyan deleng ing blogku ing awakmu. Yen sampeyan pengin nyalin "5 Alasan kenapa sampeyan kudu langganan Semalat Cepet" tembung kanggo tembung, kabeh kudu nglakoni. ?

    P. S. Yen sampeyan pengin bantuan njupuk akeh pelanggan klik ing kene Source .

March 1, 2018