Back to Question Center
0

Mix It Up: 75 Gagasan Konten Kanggo Tansah Visitors Semalt

1 answers:
Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

Menapa sampeyan setuju karo sentimen, isi ora bisa ditolak minangka bagean penting saka kabeh kampanye marketing Web-bunder. Sampeyan ora bisa sukses ing marketing online tanpa isi. Periode.

Nanging nalika kita krungu "isi," kita biasane mikirake tulisan (e g., Tulisan blog). Isi teks mung apik, nanging ora tansah nggawe konten sing paling akeh (utawa dituduhake) - ubiquiti unifi lite. Semalat iku macem-macem jinis isi sing bisa digawe ing format teks lan non-teks (utawa gabungan kasebut) sing bakal mbantu ningkatake pembaca lan keterlibatan.

Kiriman iki bakal njelasake lima format isi dhasar lan 75 gagasan isi sing pas siji utawa luwih saka format kasebut. Saben gagasan isi ditampilake ing ngisor iki nggunakake kode sing cocog karo format isi. Iki, bebarengan karo Mix It Up Content Planner lan infographic ing ngisor iki, bakal mbantu ngasilake macem-macem isi kanthi cara sing beda-beda.

Cathetan pungkasan sadurunge kita entuk: Sampeyan bisa ngasilake konten sing padha ing format pirang-pirang kanggo distribusi liwat saluran sing beda. Contone, tulisan iki ngandhut teks, gambar lan alat (spreadsheet). Loro-lorone alat lan grafis priksa ing mburi bisa diterbitake kanthi kapisah saka postingan iki liwat stream konten liyane, menehi isi iki luwih gedhe kanggo dhuwit lan tambah kesempatan kanggo nggayuh pamirsa sing luwih gedhe.

Format Isi Lima

Semalt yaiku limang jinis dhasar sing bisa digunakake kanggo nggawe lan / utawa ngowahi isi sampeyan.

  1. Ditulis (w): Saben isi ditulis, kayata posting blog, tweet, buku, ebook utawa isi Web. Iki biasane jinis isi paling gampang kanggo diprodhuksi, amarga kabeh sing dibutuhake yaiku keyboard, sawetara kemampuan ngetik lan daya otak kanggo nerjemahake pengetahuan sampeyan menyang "kaca. "
  2. Video (v): Bisa dianggep jinis jinis sing paling angel kanggo gawé (utawa paling ora, kanggo gawé karo kualitas apa wae). Nanging, kanthi tambah-tambah video kualitas amatir sing wis narik kawigaten ing Web, bar kanggo video relatif kurang.
  3. Audio (a): Entuk dhewe mikropon lan sawetara perangkat lunak rekaman digital, lan sampeyan kudu ngasilake konten audio sing bisa disebarake kanthi cara sing beda-beda. Podcast nggawe mundhut, utawa sampeyan bisa nindakake sawetara streaming langsung yen seneng.
  4. Image (i): Kanthi dicithak potret Photoshop, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe sawetara gambar sing layak kanggo diwenehi. Dadi, sampeyan malah ora perlu Photoshop. Gambar gedhe bisa digawe karo PowerPoint utawa karo piranti internet gratis kayata PicMonkey utawa Canva. Nanging, yen sampeyan nemokake babagan komplik kayata infographics lan panjlasan visual liya, nggawe gambar dadi angel lan / utawa wektu akeh. Nanging wong pancen tresna infographics.
  5. Alat (t): Isi jinis iki umume mbutuhake keahlian program tartamtu, gumantung saka jinis alat sing sampeyan butuhake. Nanging kabar apik, sampeyan bisa golek programmer murah online kanggo nindakake apa wae.

75 Gagasan Isi Kanggo Nggabungake Panjenengan Kampanye Pemasaran Web

  1. Analogi - w, a - Temokake cara kanggo njlentrehake apa sing dialami wong kanthi kesusuaan kanthi nglebokake konteks sing luwih cetha.
  2. Animated GIFs - i - Malah animasi paling dhasar bisa dadi fun. Nggawe sesuatu sing ndadekake titik utawa mung nggawe wong eseman.
  3. Jawab pitakonan - w, v, a, i - Njawab pitakonan iku salah siji cara kanggo nggawe konten sing bakal diwaca sing bakal diwaca. Ora bakal takon yen padha ora peduli. Apa sampeyan nulis bios tim utawa bios saka wong penting ing industri sampeyan, iki cara sing apik kanggo nyambungake karo minat maca.
  4. Book Review - w, v, a - Sampeyan bisa mbangun sing kuwat kuwat sawise nindakake apa-apa nanging nulis review buku. Iki minangka cara kanggo nyambungake dhewe karo panguwasa liyane nalika dadi siji ing tengen dhewe.
  5. Kartun - Aku - Sampeyan ora kudu dadi artis master kanggo nggawe komik - mung duwe gagasan apik karo punchline gedhe. (Lan paling sethithik sethitik skill gambar.)
  6. Studi Kasus - w - Kasus studi minangka cara sing apik kanggo nuduhake bukti konsep utawa gagasan. Umumé, iki ditulis nanging duwe dosis visual sing sehat, biasane ana ing bentuk grafik lan grafik, nanging mesthi ora diwatesi.
  7. Daftar Pandhuan - w, i - Sapa sing ora seneng priksa? Iki apik kanggo lumampah wong liwat proses langkah-langkah, supaya padha ngerti persis apa sing kudu dilakoni.
  8. News Company - w, v, a - News ora isi sing paling apik, nanging bisa dadi terkenal, utamane kanggo para penonton sing pengin tetep munggah- tanggal karo perusahaan sampeyan.
  9. Contest - w, v, a, i, t - Sapa sing ora tresna marang kontes sing apik? Nalika instruksi kanggo kontes biasane ditulis kanthi format, kontes dhewe bisa ngasilake isi ing kabeh format (kabeh, kontes kanggo alat sing paling apik, video sing paling apik).
  10. Contrarian - w, v, a - Apa liyane donya ing lockstep karo siji sudut pandang tartamtu? Mungkin sampeyan kudu ngatasi saka sisih ngelawan.
  11. Nilai inti - w, v, a, i - Apa nilai inti sampeyan penting kanggo perusahaan sampeyan? Kemungkinan bakal dadi penting kanggo pengunjung nggolek alasan kanggo dipercaya.
  12. Nganggo Product Creative - w, v, a, i, t - Nulis babagan utawa nduwe kontes cara kreatif kanggo nggunakake produk (utawa sapa bae) sampeyan bisa nyenengake lan ngasilake sawetara isi lan ide sing apik tenan.
  13. Curation - w, v, a, i, t - Curating isi saka sumber liyane minangka cara sing apik kanggo nerbitake isi apik karo usaha minimal. Cukup goleki soko wong sing diprodhuksi sing pantes disorot. Nalika paling kurator tetep isi tulisan, sampeyan bisa ngawasi isi ing kabeh format sing beda-beda.
  14. Ebook - w - Nguripake keahlianmu dadi ebook singkat. Sawetara serat-serat blog utawa cara-carane kerep asring dadi calon utama kanggo isi ing format iki.
  15. Pendidikan - w, v, a, i - Isi bisa duwe macem-macem tujuan, nanging isi pendidikan umume menehi nilai sing paling langgeng.
  16. Embedded Tweets - w, i - Kadhangkala rangkuman tweets kasebut bisa nyritakake utawa nyedhiyakake nilai pendidikan gedhe. Sampeyan mung kudu teka karo topik lan nemokake lan / utawa njaluk tweets kanggo nampilake.
  17. Event Info - w, v, a, i - Readers asring kasengsem ing acara sing ana hubungane karo wilayah sing dikarepake. Sampeyan ora kudu dadi tuan rumah acara, nanging sampeyan bisa ngasilake konten sing ana hubungane.
  18. Explainer Images - i - Ora bakal bingung karo infographics (ing ngisor iki), iki gambar sing dirancang khusus kanggo nerangake apa. Padha biasane ana ing bentuk citra kartun, nyedhiyakake panjelasan visual babagan konsep rumit.
  19. Explainer Videos - v - Mangkono padha karo gambar panjelasan, mung karo bagean sing obah.
  20. FAQs - w, v, i - Pitakonan sing kerep, manawa dijawab ing salah siji utawa ing pirang-pirang lembar, menehi jawaban kanggo pitakonan sing biasa ditakoni.
  21. Graphics - i - Graphics apa wae sing ditambahake bakat visual apik. Apa iku gambar, gambar kanthi teks cilik utawa ilustrasi grafis, kabeh bisa dadi emas kanggo pengunjung.
  22. Posting tamu - w, i - Nalika iku tansah apik kanggo dibagi expertise dhewe, kadhangkala iku becik kanggo krungu saka wong liya. Ayo padha gawe karya sing kotor kanggo owah-owahan.
  23. Panuntun - w, v, i - Readers tresna pandhuan apik sing nerangake apa sing kudu dheweke ngerti. Iki bisa dadi babagan apa wae format (ebook, postingan, gambar, lan liya-liyane). Priksa manawa cukup kuwat kanggo duwe nilai.
  24. Acara-acara Hosted - w, v, a, i - Hosting acara bisa gawé kabeh jinis isi apik. Ora mung sampeyan entuk manfaat saka promosi acara, nanging sampeyan bisa nggawe manawa kanggo ngowahi isi babagan acara kasebut sajrone mbukak utawa sawise.
  25. How-Tos - w, v, a, i, t - Saben wektu sampeyan bisa njlentrehake utawa nuduhake wong carane nindakake apa-apa sing bener utawa menehi alat kanggo maksud sing, sampeyan arep menang gedhe ing tanganmu.
  26. Kisah Kepribadian Minat - w, v, a, i - Kisah minat manusia bisa diwenehi pirang-pirang cara. Visual lan video cenderung damel impact paling gedhe, nanging cendhak, karya teks lan audio mung apik.
  27. Hypotheticals - w, v, a, i - Menehi kahanan hipotetis lan njelasake carane sampeyan bakal ditangani kanthi cara sing luar biasa kanggo mbantu wong sinau babagan adaptasi lan nemokake solusi kanggo masalah sing ora bisa ditemokake.
  28. Gagasan - w, a, i - Nduwe gagasan kanggo alat, solusi utawa proses? Marang menyang donya lan ndeleng apa sing dikira. Sing mangerteni, sampeyan bisa nemokake manawa wis ana utawa njaluk umpan balik sing penting babagan carane ngowahi gagasan dadi realita.
  29. Infographics - i - Iki minangka cara sing apik kanggo nggabungake data visual. Infografis bisa dilebokake menyang postingan blog lan / utawa dituduhake kanthi kapisah kanggo pamedhaan khalayak beda.
  30. Instruksi - w, v, a, i - Petunjuk beda karo daftar checklist. Ing ngendi checklists biasane menehi pitutur marang kowe apa apa, pandhuan bakal menehi sampeyan carane nindakaken. Instruksi apik nggawe eksekusi rumit gampang.
  31. Wawancara - w, v, a - Wong seneng diwawancarai. Sampeyan mung kudu nyetel munggah, nulis pitakonan lan nerbitake asil. Ora mung isi sing apik, nanging sing diwawancarai asring seneng mbiyantu.
  32. Kudos - w, v, a, i - Everyone loves to be praised for their hard work. Goleki kesempatan kanggo ngurangi sawetara cahya ing bab sing luwih apik sing diprodhuksi dening wong liya, lan sampeyan bakal nduweni isi sing apik lan apik.
  33. Dhaptar - w, i - Ora bakal bingung karo checklists, nulis dhaftar sing apik (kayata kirim iki) nggawe isi lan ide sing apik kanggo para pamaca.
  34. Live Tweets - w, i - Sembarang acara sing sampeyan sing melu bisa langsung tweeting, nyedhiyakake infeksi sing ditambahake acara lan nilai kanggo nonton sampeyan.
  35. Live Stream - v, sing - Kaya tweeting, sampeyan uga bisa urip-stream acara kanthi video utawa audio. Utawa mung urip-stream pesawat instruksi utawa sampeyan ngetokake daftar kanggo nilai saka macem-macem jinis.
  36. Peta Peta - i, t - Peta nyedhiyakake isi (utawa alat) sing menehi pemirsane perwakilan visual sing menarik sing nuduhake carane nemokake apa wae sing lagi looking for. Apa lokasi bisnis, jinis acara utawa bandha, peta minangka sumber daya gedhe.
  37. Meme - w, i - Memes biasane dilakokake ing format teks utawa gambar lan cara sing apik kanggo nyenengake nyenengake nalika nyediakake barang sing ana regane. Oh ngenteni, ora kabeh kok apik?
  38. Video Musik - v - Video njupuk cukup gawean, nanging bisa dadi cara kanggo nggawe sesuatu sing nyenengake lan katon ing wektu sing padha. Yen sampeyan arep nglakoni apa wae, coba nyoba ngasilake kualitas. Yen ora, tinimbang ngasilake rega, sampeyan bakal ngasilake ora ngguyu.
  39. News / Press Releases - w - Nalika iku ora paling apik kanggo diprodhuksi, padha duwe panggonan lan nilai. Utamané yen sampeyan nggunakake piranti kasebut kanggo nyorot prestasi utawa prodhuk sing pinunjul. Ora ana berita sing elek. (Kajaba iku IS ala warta.)
  40. Newsjacking - w, v, a, i - Apa soko amba ing jaringan berita? Deleng dalan kanggo dasi sing menyang produk utawa layanan lan bandha nalika iku panas. Cukup ati-ati supaya ora kapitalisasi bencana. #notcool
  41. Newsletters - w - Newsletters ora malah kudu dadi isi asli. Padha mung bisa nggawa pelanggan menyang konten sing wis digawe sing wis ilang. Iku mung cara liyane kanggo nggayuh pamirsa liwat saluran beda.
  42. Mratelakake panemume Posting - w, v, a - Duwe pendapat babagan sesuatu? Sing ora? Nanging ora ana alesan ora supaya uga dikenal. Njaluk pikirane metu ana ing donya kanggo ngasimilasi supaya bisa nggawe pendapat dhewe.
  43. Riset Asli - w, v, a, i, t - Wektu sampeyan wis nindakake riset dhewe, ana akeh cara kanggo nerbitake temonan sampeyan kanggo ngandhani donya apa sampeyan ketemu. Pilih siji utawa kabeh lan njaluk pesen sampeyan metu.
  44. Galeri Foto - Aku - Sembarang acara bisa direkam ing foto, lan foto kasebut nggawe galeri sing bisa dienggo bareng. Kabeh sing perlu yaiku kamera.
  45. Foto - aku - Sampeyan ora perlu galeri kabeh kanggo nuduhake foto gedhe. Malah mung siji foto tumindak utawa acara bisa dadi konten sing luar biasa kanggo pamirsa sing kasengsem.
  46. Plugins - w, v, a, i, t - Ana akeh cara kanggo nggunakake Plugins kanggo isi. Tulis, nampilake utawa nampilake panggunaan plugin wong liya, utawa malah luwih apik, gawe dhewe lan enggo bareng karo donya kanggo nggunakake.
  47. Podcast - lan - Podcasting minangka cara liya kanggo nyebar gagasan lan informasi, lan iku gampang kanggo dilakokake. Podcast sing sampurna kanggo wong sing seneng sinau nalika nyopir utawa ora bisa ngemot ing ngarep komputer.
  48. Jajak Pendapat - t - Everyone loves sharing their opinion and seeing if others agree. Jajak pendapat bisa dadi cara sing gampang kanggo ndeleng apa sing dikira wong. Lan sapa sing milih bakal kasengsem ndeleng asil ing pungkasan.
  49. Prediksi - w, v, a, i - Ora ana ramalan ramalan ing wiwitan saben taun anyar, nanging ora perlu ngenteni sing nggawe prediksi saka duwe. Saben warta anyar menehi kesempatan kanggo nuduhake apa sing sampeyan pikirake bakal dadi akibat.
  50. Product Reviews - w, v, a, i - Saben pengalaman sampeyan duwe produk tartamtu layak nulis babagan isi. Para panuku kerep nggunakake review minangka basis kanggo nggawe pancasan purchasing.
  51. Quizzes - w, t - Kaya jajak pendapat, kuis bisa dadi alat interaktif apik sing nambah kesenengan lan nilai kanggo pamirsa. Kabeh sing perlu dadi topik. Nggawe sawetara pitakonan lan jawaban, lan supaya pembaca ditembak supaya bisa ndeleng kepriye skor kasebut.
  52. Kutipan - w, i - Kutipan prasaja saka pihak katelu bisa nduwe dampak gedhe. Gunakake kuotasi sing cocog karo apa sing dilakoni kanggo nggawe isi cendhak sing bisa ditemokake dening para nonton. Nanging wektu sabanjure, weruh yen sampeyan bisa nyelipake kanthi beda saka cara sampeyan nindakake sadurunge. Isi gedhe ing salah siji format bisa uga luwih apik ing isi liyane. Aja ngerteni isi sing becik kanthi nggunakake mung sapisan.
  53. Rekam Konten - lan - Apa sampeyan nulis postingan blog sing gedhe? Apa ora dadi file audio sing bisa didownload tinimbang maca?
  54. Ulasan - w, v, a - Ulasan ora mung kanggo produk. Sampeyan bisa nglacak layanan, acara, utawa malah konten wong liya, nggawe konten anyar kanggo pamirsa dhewe.
  55. Screencasts - v - Apa sing luwih apik dituduhake tinimbang diterangake? Rekam skenario saka apa sing pengin dituduhake supaya pamirsa bisa ndeleng ing wangun nyata, tinimbang kudu ndelok ing pikirane.
  56. Series - w, v, a, i - Goleki kesempatan kanggo nggawe serangkaian kiriman, video, podcast utawa gambar. Iki minangka cara sing prasaja kanggo njaga para pamirsa teka maneh kanggo edisi mangsa ngarep.
  57. Slide Deck - w, v, a, i - Presentasi bisa nggawe konten visual utawa njelaske nganggo bentuk garis kanggo konten terkenal liyane. Apa sampeyan nuduhake presentasi dhewe utawa nyemprotake munggah menyang seri postingan utawa visual visual, sampeyan duwe sumber sing sampurna kanggo ngasilake konten apik tenan.
  58. Spreadsheet Share - w, i, t - Nuduhake spreadsheets menehi pemirsa kesempatan kanggo muter data, nggawe grafik lan grafik dhewe, lan pungkasanipun, kanggo nggawe kesimpulan dhewe.
  59. Stories - w, v, a, i - Saben uwong duwe crita kanggo nuduhake, apa dhewe utawa siji sing padha krungu. Wong seneng ngrungokake crita sing mbantu ngandhani topik tartamtu.
  60. Surveys - w - Nalika jajak pendapat luwih akeh babagan panemu, survey luwih akeh babagan sinau saka pengalaman pribadhi wong liya. Iki bisa ngasilake ora ana jumlah cilik sing diasilake dening pengguna.
  61. Hasil Ujian - w, i - Saben panguji ing donya sing sampeyan lakoni nggawe konten sing menarik pengunjung bakal tresna. Apa sampeyan nguji alat anyar utawa implementasine tumindak tartamtu, asil kasebut bisa menehi wawasan sing wigati.
  62. Testimoni - w, v - Testimoni saka pelanggan sing luwes utawa klien nggawe isi apik kanggo kabeh jinis saluran online. Nalika paseksen ditulis minangka sing paling gampang kanggo njaluk, testimoni video asring nampilake paling apik.
  63. Teori - w, v, a - Nalika prediksi ningali asil saka sesuatu sing kedadeyan, teori asring gagasan sing bisa diuji kanggo ndeleng, . Nerbitake teori lan weruh yen ana wong sing tuku utawa duwe teori saingan kanggo dituduhake.
  64. Garis wektu - w, v, i - Apa wae sing dilakoni sajrone garis waktu sing spesifik bisa diterbitake minangka cara kanggo ngajak para nonton. Iki mbantu wong njaga pangarepan ing salaras karo realita.
  65. Alat Ulasan - w, v, a - Aku nyebutake ulasan ing ndhuwur lan kalebu alat, nanging iki pantes dadi idea dhewe. Wong kerep ati-ati kanggo nyoba piranti anyar, lan sembarang review sing bisa nyedhiyani bakal mbantu wong-wong mau nemtokake yen alat kasebut bakal cocok kanggo kabutuhan.
  66. Alat - t - Nduwe gagasan kanggo alat sampeyan dhewe? Apa ora nggawe dhewe?
  67. Ndhuwur Posting - w - Kaya kurasi isi, nyathet ing ndhuwur, nerbitake dhaptar kiriman dhuwur minangka wangun curation, nanging kanthi sebutan sing luwih spesifik. Sampeyan bisa nerbitaké post-top, post-top industry, utawa malah sing luwih penting. Transkripsi iku sampurna kanggo wong-wong sing luwih seneng skim lan ora duwe wektu kanggo nonton.
  68. Content-Generated User - w, v, a, i, t - Konten pangguna sing ngasilake spektrum kabeh jinis isi lan asring isi paling gampang kanggo nggawe. Sampeyan mung kudu mangerteni carane supaya para pamirsa bisa ngasilake kanggo sampeyan.
  69. Webinars - v - Webinars nyedhiyani cara sing apik kanggo nyambungake karo pamirsa ing format jinis kelas tanpa nduweni kerumitan ngorganisir spasi. Plus, sapa bisa dadi bagean, ora ana papan fisik.
  70. Apa Ora Kanggo Nglakoni - w, v, a, i - Minangka penting minangka nuduhake wong apa apa asring nuduhake wong apa ora kudu. Sing bisa mbantu wong-wong supaya ora nyelehake dalan.
  71. Whitepaper - w - Whitepapers sing sumber luar biasa kanggo pamirsa liyane teknis. Nalika pamirsa kanggo wong-wong mau luwih diwatesi, nilai sing padha nggawa asring trep.

Sing luwih variatif sampeyan ana ing panyedhiya isi, luwih akeh lan kasengsem para nonton bakal. Semalt ngluku karo postingan teks sawise kirim teks sawise kirim teks. Temokake cara sing beda kanggo ngirim informasi sing padha. Ora mung tantangan iki, nanging bisa mbantu sampeyan gawé konten sing luwih dhuwur tinimbang apa sing bakal digawe liya.

Nggawe konten sampeyan ora gampang. Nanging yen sampeyan njagong, gawe isi lan ngatur supaya sampeyan (utawa tim sampeyan) bisa nggarap kanthi jadwal sing disetel, sampeyan bakal nemokake ora mung sampeyan bakal bisa ngasilake isi sing luwih apik, sampeyan bakal bisa kanggo gawé konten sing luwih apik luwih dipercaya .

Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter minangka presiden Pole Position Marketing, perusahaan strategi pemasaran online sing diadegake taun 1998 lan saiki adhedhasar ing Canton, Ohio.


March 1, 2018