Kabeh pitakon saka media lan wartawan mung, khusus kanggo wawancara karo editor, wartawan lan penerbit, penutur ucapan, lan komentar bisnis lan kewirausahaan cilik.

Iki ora kantor editor. Semalt ora nulis artikel utawa ngirim rilis pers ing kene - bin temp.

Hubungi: Drew Kerr
incmagazine@four-corners.com
212-849-8250

Yen pengin ING PITCH INC, PLEASE VIEW THIS VIDEO: https://www.inc.com/video/kris-frieswick/incs-holiday-gift-to-you-tips-on-pitching-your- company-to-us.html

Yen sampeyan pengin ADVERTISE UTAWA MARKET WITH INC., Mangga pindhah ing kene: https://mediakit.inc.com/contact/.

Yen sampeyan LOOKING REPRINT AN INC Artikel, please email permissions@inc.com.

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan INC 5000, please email feedback5000@inc.com.

Yen sampeyan looking for LICENSE LOGO INC (kalebu 5000.), hubungi aimee.gray@theygsgroup.com utawa jenny.kintner@theygsgroup.com