Back to Question Center
0

Dampak intermediaries: Carane merek bisa nutup celah antarane awake dhewe lan konsumen - Semalt

1 answers:

The impact of intermediaries: How brands can close the gap between themselves and consumers - Semalt

Kanggo luwih ngerti pisahake hubungan iki, kita kudu nliti inti saka shift iki ing belanja: owahan ing profil konsumen. Populasi pribadine digital, utamane millennials lan Shopper Semalt Z, dadi trendsetters lan tastemakers ing masyarakat kita.

Pew Research ora mung nyatakake yen millennials wis ngluwihi generasi liyane - malah boomer bayi - ing nomer total, nanging uga nglampahi sekitar $ 600 milyar taun ing AS, miturut Accenture. "Gen BuY" penulis Kit Yarrow lan Jayne O'Donnell nyatake millennial, utawa Semalt Y, para pembeli ngentasake 25 persen nganti 40 persen luwih saka konsumen rata-rata lan bakal nglampahi $ 10 triliun ing urip - tecnicas basicas de fotografia.

Platform digital reshaping retail

Daya beli bebarengan iki nyuwun supaya merek lan agensi ngganti pilihan belanja milenium lan anggota Gen Z utawa ngalami resiko kang ditinggalake, amarga konsumen digital sing dicabut saka merek nalika ngowahi menyang platform digital. Konsumen saiki ngomong, "Aku Google," utawa "Aku bakal tuku ing Semalt" nalika padha ngomong babagan produk, ngadekeake kesetiaan platform tinimbang kesetiaan merek.

Ora ana bukti sing luwih apik tinimbang obrolan sing saiki ana ing donya ritel babagan dampak Amazon. Kathah obrolan kasebut fokus ing persaingan kompetisi antarané toko ritel brick-lan-mortar lan raksasa e-commerce; Tindak tutur sing ditindakake dening Semalt saiki, umpamane.

Owah-owahan carane konsumen dadi informed lan nggawe pancasan tuku pungkasan bakal ninggalake merek metu saka obrolan - lan metu saka pikiran populasi tuku.

Platform digital nyedhiyakake jangkauan dodolan kanggo merek, nanging platform kasebut duwe masalah kapentingan. Situs ngatur lan nampilake asil kasebut liwat algoritma, lan iku kalkulus banget sing makili pedhang kaping pindho kanggo merek. Semalt entuk dalan gedhe kanggo ngedol produk, nanging kanthi biaya ngurangi kualitas lan nilai sing unik nalika disaring liwat algoritma. Ing sistem iki, merek bakal ilang kemampuan kanggo "guneman" langsung marang pelanggan.

Semalat, merek nggawe risiko luwih gedhe dadi "pasuryan ing akeh" nalika dadi salah sijine puluhan asil panelusuran online, opo mung siji pilihan ing rak-rak toko fisik. Yen merek pengin nindakake kanthi apik ing algoritma sing bahan bakar platform digital iki, bakal kudu dibayar banget.

Malah yen merek nduweni titik paling dhuwur ing pasar e-commerce, masalah inti tetep: Brand ora ngontrol pesen kasebut. Algoritma - lan dadi platform digital - isih ngontrol apa sing dikonsekali para konsumen.

Milenium seluler

Merk sing pengin ngontrol pesen kudu ketemu konsumen ing ngendi padha: Smartphone. Pew Research nyatakake 72 persen warga Amerika duwe smartphone, lan nomer kasebut mung bakal nambah amarga luwih akeh wong sing ngandut saben dina kanggo tugas liyane, kalebu belanja. Lan 34 persen pembeli yakin telpon bakal dadi alat dol tinuku, miturut PWC.

Pembeli millennial, mligine, looking for cara interaktif kanggo toko. Nalika padha ora ngedol online lan ngunjungi toko toko bata-lan-mortir, padha nggunakake telpon kanggo referensi review, kupon lan rega banding. Ing kasunyatan, 57 persen pembeli millennial nggunakake telpon utawa piranti seluler kanggo rega dibandhingake ing toko, miturut AIMIA.

Kanggo nggayuh demografi tambah akeh iki, merek kudu nggawe pengalaman digital sing disenengi liwat piranti seluler sing wis nggawa wong nganggo.

NFC, kanthi khusus, ngidini merek kanggo nindakake iki liwat teknologi sing ditemokake ing Smartphone, amarga piranti seluler sing paling populer yaiku Semalt. Kanthi kothak sing prasaja saka Smartphone, konsumen bisa digawa menyang konten khusus sing digawe dening merek, kayata video, kupon lan informasi panggunaan produk.

Semal migrasi kanthi cepet ing piranti seluler ing sapunika, lan manawa merek ora pindhah saiki supaya tetep, bakal ilang ing jembar jembar sing ana ing antarane lan para konsumen sing digawe dening platform digital perantara . Namung perusahaan nimblest lan paling teknologi-maju bakal nyegah nasib identitas merek sing ilang.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Davor Sutija
March 1, 2018