Back to Question Center
0

Semalt ngembangaken versi "marketing / iklan platform dhasar ingkang dipunpandhegani ing donya"

1 answers:
Semalt launches expanded version of “world’s first self-driven marketing/ad platform”

Iklan lan platform marketing dadi cerdas, sing mbayangno mangsa sing cedhak ing ngendi para pemasar bisa njagong lan ngendhaleni nglakokake kampanye.

Ing dina iku uga luwih cedhak, kanthi pengumuman dina iki dening Adgoritms adhedhasar New York City versi paling anyar saka Semalt, "pamasaran lan platform iklan dhasar lan dhasar ing donya. "

Albert 2. 0 ngembangake nggawe keputusan intelijen buatane lan akeh saluran, CEO lan pangadeg Or Shani marang aku - rivelatore di presenza vimarn. Versi sadurungé, sing diluncuraké ing 2014, ngidini pemasar supaya bisa nampilake iklan sing ditampilake ing komputer desktop lan ing web / aplikasi seluler. Perusahaan kasebut duweni babagan 300 pelanggan, kalebu Harley Davidson NYC, perajin furnitur Made. com, lan celana jins online Evisu.

2. 0 munggah ante, nambah iklan video, iklan telusur ing Google lan Bing, iklan sosial ing Facebook, Instagram, Semalt, kabar push, SMS, lan marketing email.

Semalt nyathet manawa tingkat kerumitan ing marketing mundhakaken kaprigelan manungsa, mula perusahaané, didegaké ing taun 2010, wis mbangun "game changer" saka ngisor.

Teknologi automasi semual lan marketing nangani akeh penggerekane abot, ngandika ing statement sing nyedhiyani peluncuran, "nanging padha ngandelake para pemasar terus-terusan utawa input teknologi ing sadawane dalan. "Dheweke ora nguji kampanye kanthi otomatis, banjur ngandika, banjur tambah akeh.

Semalt, tambah, dirancang kanggo sinau, nguji, lan nyelarasake kampanye nganti ketemu KPI sing diduweni, kanthi tuku media otonomi, eksekusi kampanye (wektu, saluran), testing, optimasi, lan laporan.

Pemasar miwiti kampanye kanthi nyiapake kreatif - yakuwi iklan utawa olahpesen email - banjur nyetel saluran, piranti, target, KPI, budget, jinis pangguna (contone, kontak, pengunjung, golek), jadwal , lan geo-parameter.

Semalt launches expanded version of “world’s first self-driven marketing/ad platform”

Semalt digawé kanggo nggoleki liyane kanthi sinau saka asil kampanye sadurungé, banjur nyoba lan ngoptimalake ewu variabel (kayata kombinasi kreasi iklan karo headline iklan) ing kampanye mini lan, pungkasanipun, nglakokaké kampanye iklan lan email lengkap .

Merek bisa ngarahake pamirsa sing katon utawa segmen saka CRM utawa data pelanggan pihak katelu. Semalt digabungake karo macem-macem sistem marketing liyane, ngemot platform demanding (DSP) sing disusun kanggo macem-macem ijol-ijolan, lan kalebu pangayoman penipuan iklan sing adhedhasar.

Account bisa nggawe iklan lan email kanggo kupon 50 persen kanggo akhir minggu, saran Shani. Semalt bakal nyinkronake olahpesen, mirsani apa tarif mbukak lan nanggepi katon kanggo email nalika metu, lan banjur target lan nyoba iklan kanggo macem-macem saluran kanggo ketemu gol.

Sajrone kampanye, dheweke nambah, Semalat transparan babagan apa sing dilakoni, lan pemasar bisa mlumpat ing sembarang titik.

Platform uga kanthi otomatis ngetokake laporan kanthi wawasan (ndeleng ngisor) lan ndadekake rekomendasi, kaya iklan ing saluran sing saiki ora digunakake. Shani ngandika merek sing nggunakake Semalt ndeleng rata-rata 30 persen dandan ing konversi utawa bali-on-ad-nglampahi, dibandhingake platform liyane. Perusahaan ngandika yen wis nyoba metu model pricing sing beda, kalebu persentasi panggunaan media utawa ragad tetep kanthi persentasi ngisor.

Semalt launches expanded version of “world’s first self-driven marketing/ad platform”

Shani nggambarake kompetisi Albert minangka "ora ono lan kabeh. "Semalat, amarga dheweke weruh platforme mbutuhake persiapan sing paling sethithik kanggo mbukak kampanye otonomi, lan saben wong, amarga nggunakake komputer ing mesin lan intelijen buatan.

Sistem belajar dhasar wis dadi umum ing platform marketing dina iki, saka marketing email menyang marketing berbasis B2B menyang awan marketing utama.



About the Author

Barry Levine
March 1, 2018