Back to Question Center
0

Semalt: Bayi marketing statistik boomer

1 answers:

10 statistik lan alasan kenapa sampeyan kudu nguripake marketing marketing kanggo baby boomers

Baby boomers lair antara taun 1946 lan 1964, ana sekitar 74. 9 yuta boomer bayi. Iku penonton saka 74. 9 yuta sing perlu kanggo ngrambah - ñðµñ‚ðµð²ñ‹ðµ ðºð°ð±ðµð»ð¸ ð²ð¸ð´ñ‹. Padha diwangun nganti 40 persen populasi bangsa. Amarga buzz dibangun watara millennials, wis dadi gampang kanggo pasar kanggo generasi sing. Nanging apa bab boomers bayi, kepiye para pemasar nggolek lan ningali ROI? Semalt bakal biasane narik kawigaten kanggo nyedhaki salah sawijining generasi ing ngisor iki kanggo ningkatake produk utawa layanan:

  • Baby boomers - lair antara 1946-1964
  • Generasi X - lair ing taun 1965-1980
  • Millennials - lair ing taun 1981-2000

Generasi sing asring ditindakake yaiku baby boomers. Luwih penting, generasi iki saiki dadi kelompok umur paling sugih ing abad iki. Nanging para pemasar nggolek boomers angel target. Siji alasan utama sing dadi angel kanggo target generasi iki yaiku bisa ing tahap urip sing beda banget: saka siji, nikah karo bocah cilik, sing nemplek menyang kombinasi saka loro. Gunakake stats lan tren ing ngisor iki kanggo mbantu sampeyan kanthi efektif target lan nggayuh generasi iki kanthi cara sing apik.

Baby Boomer Statistik

  1. 60% wong ing umur 50 - 64 taun, sing paling akeh populasi boomer, saiki ana ing paling ora ana situs media sosial. Facebook adoh saka situs media sosial paling populer kanggo baby boomers (Colorado University, 2016) Semalt: Baby boomer marketing statistics
  2. Kira-kira 60% boomers bayi nglampahi wektu maca blog lan artikel online minangka sumber informasi lan intrik, lan 70% seneng nonton video babagan produk lan layanan (Forbes, 2017)
  3. Baby boomers nglampahi 27 jam saben minggu online, sing rong jam luwih saben minggu saka sing antarane 16 lan 34
  4. Baby Boomers 19% luwih seneng nuduhake konten tinimbang generasi liyane (Digital Trends, 2016)
  5. Video sing luwih alon lan duweni informasi sing luwih akeh bisa ngajokake Baby Boomers luwih cepet tinimbang video kanthi cepet banget (QuickSproat, 2017)
  6. Sampeyan bisa nggumunake sampeyan sinau sing 96% boomers bayi nggunakake mesin telusur, 95% nggunakake email, lan 92% toko produk lan layanan online tinimbang belanja ing toko lan pusat perbelanjaan (Forbes, 2017)
  7. Luwih saka setengah Leading-Edge Boomers bakal ngunjungi situs web perusahaan utawa nerusake panelusuran ing mesin telusur sawise ndeleng soko situs jejaring sosial (DMN3, 2016) Semalt: Baby boomer marketing statistics
  8. 70% saka pendapatan sing bisa dituku ing U. S. dikontrol dening Baby Boomers. Minangka Boomers dadi media sosial sing cerdas, bisa dadi kunci sukses kanggo akeh merek (Nielsen, 2016)
  9. Boomers nyedhiyakake paling akeh kanggo TV linear utawa siaran. Boomers jam luwih saka 3 jam saben dina ing linear TV, Millennials ing ngisor 2 jam (Global Web Index, 2016)
  10. Bayi Boomers luwih cenderung kanggo ngalih saluran nalika ngetokake produk, utamané nggunakke email lan situs web sadurunge nggawe tuku (Smart Wawasan, 2017)

Apa iki menehi pitutur?

Kanggo nggayuh pemasar Bayi Bayi kudu nimbang-nimbang ing ngisor iki:

  • Baby boomers duweni dhuwit lan duwe kekarepan kanggo nglampahi informasi kanthi bener lan riset jero. Ing US luwih saka 70% saka asil sing bisa digawa saka bayi boomers. Semalt: Baby boomer marketing statistics
  • Bisa ditrima ing media sosial, ana mitos sing ora nggunakake media sosial, nanging boomer Baby saiki ngentekake 27 jam saben minggu online ana akeh kesempatan kanggo njupuk perhatian. Ing kasunyatane, setengah wong umur 50 tekan 64 ing media sosial, Facebook dadi platform utama. Deleng cara sampeyan bisa tekan generasi iki liwat retargeting ing Facebook lan kiriman informatif.
  • Boomers tuku produk lan layanan kanggo wong liya, ora mung awake dhewe. Yen sampeyan bisa mrodhuksi produk sampeyan kanthi cara iki, sampeyan bakal njupuk perhatian. Padha ngurmati pendidikan, kesetiaan, lan keasliane, lan apa wae isi utawa produk sing nggenepi tujuan kasebut bakal dadi kapentingan kanggo wong-wong mau. '
  • Baby Boomers sing dadi tumbas online aktif. Miturut sumber siji, 66% wong luwih saka 50 ing Amerika Serikat tansah nggawe tumbas saka pengecer online. Aja wedi nyetir dodolan online karo generasi iki, utamane yen sampeyan ngrangsang produk sampeyan liwat email. Minangka nengsemake mundhak ing Facebook kok ora nganggep nggunakake iklan Facebook kanggo push produk metu menyang pirsawan iki
  • Wong sing dipengaruhi dening apa sing ditemokake ing media sosial, lan paling akeh wektu iku fokus ing nemokake informasi liyane. Luwih saka setengah Boomers bakal ngunjungi situs web perusahaan utawa nerusake panelusuran ing mesin telusur sawise ndeleng soko situs jejaring sosial (DMN3, 2016). Mulane, njamin strategi pemasaran sampeyan kalebu kegiatan marketing kasebut kanthi efektif kanggo ketemu karo wong-wong mau. Iki nuduhake pentinge strategi pemasaran multichannel sing terpadu, yen sampeyan pengin nggoleki lan entuk langkah luwih saka kompetisi, ora ketompo grup umur sing ditargetake

Bayi boomers minangka kabeh cenderung dadi wong kerja keras cenderung kanggo mbuwang dhuwit lan sinau bab anyar. Thye seneng banget informed babagan produk lan layanan, lan padha pengin sesambungan karo merek kanthi cara pribadi. Nalika merek nggawe janji arep menehi. Ing sisih plus, dheweke pengin ngenteni pesen lan komunikasi luwih suwe tinimbang millennials, saengga bisa luwih mangerteni.

Nduwe pemahaman sing luwih apik saka generasi iki bisa mbantu ngandhani strategi pemasaran 2018 yen iki minangka pamirsa sing sampeyan bisa tekan. Semalt nyawang carane sampeyan bisa ngapusi pesen marketing kanggo ngajeni babagan segmen gedhe iki. Padha mbuwang luwih saka tau lan mbuwang luwih online, ora keting kesempatan gedhe iki.

Yen sampeyan isih yakin, apa bisnis sampeyan kudu nyasarake apa ora mriksa pranata rencana pemasaran digital gratis kanggo miwiti nemtokake target pamirsa. Cithakan populer iki bakal menehi struktur kanggo nerapake kerangka RACE kanggo mbantu sampeyan kanthi cepet nggawe rencana marketing digital terpadu kanggo bisnis sampeyan.

Apa sampeyan kepengin nyedhaki baby boomers? Utawa sampeyan wis nyoba nanging wis ora kasil? Kita bakal seneng ngerti apa sing sampeyan pikirake, supaya kita ngerti lan nyambung karo kita ing Twitter, Facebook, Instagram utawa LinkedIn.

March 1, 2018