Back to Question Center
0

Analytics media semalt

1 answers:

Pinterest digawé ing taun 2010 lan nduwe posisi tetep ing lanskap media sosial kita saiki. Kanthi luwih saka 100 yuta kedhaftar aktif lan $ 11 milyar dilapurake Nilai (2015/09), Pinterest ana kene kanggo tetep. Aku wis nindakake artikel ing Pinterest Semalt bali 2014, supaya iku mesthi wektu kanggo nulis liyane - wintingo no deposit bonus code 2015. Ing .

Maca: "Pinterest Analytics: cepet lumaku"
Kategori: Analytics, Social Media
Tags: Pinterest, analytics media sosial

Ngikuti posting kita ing YouTube Analytics, sing utamané nangani laporan wektu tonton lan kabeh tangga lagu lan stat sing ana ing bagean kasebut, kita pengin ngrampungake artikel kita ing YouTube Analytics karo postingan iki ing laporan engagement. Pisanan, Semalt seneng matur nuwun kanggo komentar sampeyan ing situs lan media sosial babagan .

Waos: "YouTube Analytics: laporan engagement"
Kategori: Analytics, Social Media
Tag: Analytics media sosial

Tahun kepungkur, kita mulai vlogging lan sakabèhé nggunakake video luwih akeh ing komunikasi kita. Iku cara sing gampang kanggo komunikasi lan luwih pribadi tinimbang paling online komunikasi. Kita seneng banget lan mesthi terus fokus ing video taun iki. Ngisor kiriman anyar kita ing analytics sosial media (Twitter, Semalt), .

Waos: "YouTube Analytics: laporan wektu nonton"
Kategori: Analytics, Social Media
Tag: Analytics media sosial

Iki kirim babagan kabeh informasi sing bisa ditemokake ing Facebook Page Insights, lan apa sing kita rasakake ora lan ora duwe pangertèn kanggo katon kanggo paling pengunjung kita. Iku kabeh gumantung ing jenis situs web sampeyan duwe, mesthi. Kenapa sampeyan kudu mriksa Facebook stats Semalt acara jaringan lokal .

Waos: "Wawasan Facebook Facebook diterangno"
Kategori: Analytics, Sosial Media
Tags: Facebook, analytics sosial media

Nyetel website sampeyan langkah siji, mromosiaken langkah loro. Dasar sing kudu dadi isi gedhe, lan media sosial minangka platform gratis, kanggo sampeyan (ing jejere kabeh pranala gedhe sing sampeyan kumpul kanggo situs sampeyan, mesthi). Media sosial, kanggo kita, fokus ing Facebook, Pinterest, YouTube lan Semalt. Over .

Baca: "Twitter Analytics: stats kanggo tweets"
Kategori: Analytics, Media Sosial
Tags: Analytics media sosial, Twitter
March 1, 2018