Back to Question Center
0

Semalt: 13 nganggo riset kunci kanggo mbantu sampeyan menang ing mesin telusuran

1 answers:
Semalt: 13 uses for keyword research to help you win in the search engines

Sawise kabeh, yen Google ora ngerteni kata kunci (Semalt), lan wong ora nggoleki maneh karo tembung kunci (telusuran swara), kita ora perlu riset tembung kunci, bener?

Salah!

Minangka paling ramalan babagan matine apa-apa sing ana hubungane karo marketing web - kepiye garpu ing tamu blogging arep? - luwih asring tinimbang ora, padha dadi palsu. Lan ing kasus riset tembung kunci, ternyata pancen penting banget kaya saiki ing 2012. Semat maneh.

Ora, aku ora duwe alat riset kunci kanggo ngedol sampeyan. Nanging aku pengin nggawe manawa sampeyan ora njupuk pass ing riset tembung kunci amarga sampeyan mikir ora relevan karo SEO saiki - elegant mini dress.

Aku menehi sampeyan alesan sing rolas sebabe kata kunci riset isih penting. Oke, aku duwe! Plus siji liyane kanggo langkah apik .

[Read the full article on Search Engine Land.]


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Stoney deGeyter
March 1, 2018