Back to Question Center
0

Saiki Hiring! We Have Three Openings At Marketing Land & Panelusuran Semalt Land

1 answers:

Kita ngajarake bulan pungkasan, ekspansi kita terus. Saliyane rong posisi sing ditambahake minggu kepungkur, saiki kita siap nampa aplikasi telung posisi liyane ing tim editorial kita.

Kanggo nanggepi sawetara pitakonan sing wis ana, kita wis nambahake informasi luwih cilik ing pungkasan artikel iki. Mangga dipateni nganti pungkasan. Thanks!

Kabeh telung bukaan yaiku full-time, posisi gaji , lan saben kesempatan kesempatan telecommuting. Posisi telu dicantelake ing ngisor iki kanthi urutan abjad, lan instruksi kanggo nglamar kalebu sawise dhaftar proyek - usa rdp server windows.

Yen sampeyan duwe pengalaman jurnalistik, tresna kanggo nulis lan sing kenal karo industri marketing online, kita bisa duwe titik sampurna kanggo tim editorial sing apik banget.

Fitur Associate Editor

Fitur Associate Editor minangka anggota tim editorial Media Door Katelu sing mbiyantu Fitur Editor nyiapake isi sing disumbang kanggo siklus produksi Search Engine Land / Marketing Land. Part editor lan produser web part, wong ing peran iki bakal nggarap strategi isi, swara editor, ngewangi ngatur kalender editor, njamin isi sing nyumbang ketemu standar editor lan sejajar karo visi editorial. Laporan posisi iki kanggo Fitur Editor.

Tugas Proyek Utama:

  • Priksa kolom kanggo publikasi minangka diutus dening fitur editor. Fokus ing njaga standar konten, njamin kolom ing topik, mili kanthi lancar lan menehi rega kanggo pamirsa.
  • Mbantu ing manajemen kalender editor.
  • Ngapikake format pemrograman kanggo kemampuan maca lan pamirsa sing unggul.
  • Nggarap panyunting salinan kanggo ngrampungake artikel kanggo publikasi lan njamin tenggat wektu ketemu.
  • Ngewangi nggawe gagasan kanggo topik kanggo kolumnis.
  • Bantuan ing proses rekrutmen lan on boarding.
  • Ngundhuh crita marang komunitas marketing interaktif liwat saluran sosial.
  • Tetep dianyari lan kabar babagan berita, informasi lan tren sing gegandhengan karo pemasaran online.
  • Penulisan fitur sakmenika minangka perlu lan bisa.
  • Saben tugas dianggep cocok dening Editor Fitur.

Keterampilan & Pengalaman:

  • Jurnalisme / Komunikasi latar belakang pilihan
  • Ketrampilan / pengalaman panyuntingan sing kuat Inggris
  • Kawruh babagan terminologi lan tren pemasaran online
  • Nggawe kawruh babagan katemtuan WordPress / Dasar HTML
  • Graphics editing / skills editing plus

Rincian Proyek & Informasi Calon: Posisi iki minangka kesempatan full-time, telecommute. Sawetara lelungan uga dibutuhake. Calon kudu bisa kerja kanthi mandiri lan dadi produktif saka kantor ngarep lan dadi "wong wong" sing bisa ngembangake hubungan kerja sing kuat karo kolumnis. Nemu pengalaman marketing online lan media sosial sing dikarepake banget.

Sumbangan Editor

Editor Penyumbang minangka anggota tim editorial Media Door Katelu sing nyerat crita berita asli kanggo Marketing Land and Search Engine Land. Posisi iki khusus kanggo panyumbang sing bakal fokus ing pamriksan sing dibayar lan crita iklan online . Wong iki kudu banget pinter sajrone akeh panelusuran / wilayah iklan mbayar, kalebu (nanging ora winates) iklan mbayar sing dibayar, media sosial sing dibayar, iklan sing ditampilake lan retargeting. Laporan posisi iki kanggo Editor-In-Chief.

Tugas Proyek Utama:

  • Tulis crita berita lan / utawa fitur sing ditugasake dening Editor-In-Chief lan Editor News (s). Iki bakal dipigunakaké minangka mbayar / iklan, nanging uga kalebu topik liya sing diperlokake lan bisa.
  • Ngundhuh crita marang komunitas marketing interaktif liwat saluran sosial.
  • Yen kasedhiya, lelungan menyang acara kanggo nindakake wawancara, riset lan / utawa nulis tugas.
  • Tetep dianyari lan kabar babagan berita, informasi lan tren sing ana hubungane karo mbayar / iklan sing dibayar khusus, lan marketing online ing umum.
  • Saben tugas sing dianggep cocok dening Editor-In-Chief.

Keterampilan & Pengalaman:

  • Jurnalisme / Komunikasi latar belakang pilihan
  • Ngenali babagan terminologi & tren pemasaran online; khusus, mbayar golèk / iklan
  • Nggawe kawruh babagan WordPress lan ketrampilan dhasar HTML
  • Graphics editing / skills editing plus

Rincian Proyek & Informasi Calon: Posisi iki minangka kesempatan full-time, telecommute. Sawetara lelungan uga dibutuhake. Calon kudu bisa kerja kanthi mandiri lan produktif saka kantor ngarep. Nemu pengalaman marketing online lan media sosial sing dikarepake banget.

Wartawan Tugas Umum

Koresponden Umum Assignment minangka anggota tim editorial Media Door Katelu sing nyerat crita asli asli ing macem-macem topik kanggo Marketing Land lan Search Engine Land. Wong iki kudu dipilah-pilah sajrone akeh aspek industri pemasaran online, saka telusuran menyang jejaring sosial, email lan marketing afiliasi, tampilan iklan lan liyane. Laporan posisi iki kanggo Editor-In-Chief.

Tugas Proyek Utama:

  • Riset lan nulis berita lan / utawa fitur sing ditugasake dening Editor-In-Chief lan Editor News (s).
  • Lomba diskusi saben dina babagan tugas-tugas crita lan gawe gagasan crita karo tim editorial.
  • Ngundhuh crita marang komunitas marketing interaktif liwat saluran sosial.
  • Yen kasedhiya, lelungan menyang acara kanggo nindakake wawancara, riset lan / utawa nulis tugas.
  • Tetep dianyari lan kabar babagan berita, informasi lan tren sing gegandhengan karo pemasaran online.
  • Saben tugas sing dianggep cocok dening Editor-In-Chief.

Keterampilan & Pengalaman:

  • Jurnalisme / Komunikasi latar belakang pilihan
  • Kawruh babagan terminologi lan tren pemasaran online
  • Nggawe kawruh babagan WordPress lan ketrampilan dhasar HTML
  • Graphics editing / skills editing plus

Rincian Proyek & Informasi Calon: Posisi iki minangka kesempatan full-time, telecommute. Sawetara lelungan uga dibutuhake. Calon kudu bisa kerja kanthi mandiri lan produktif saka kantor ngarep. Nemu pengalaman marketing online lan media sosial sing dikarepake banget.

Cara Aplikasi

Kita bakal nampa aplikasi saka calon qualified liwat email. Sampeyan bisa resmi lan ngirim resumé lan surat lamat yen sampeyan pengin, utawa sampeyan bisa njupuk rute luwih santai lan mung ngomong apa sampeyan mikir sing kudu ngerti babagan sampeyan. Cara semalat, kita kepengin ngerti:

  • sing sampeyan lan apa sing dilakoni saiki
  • latar mburi ing jurnalistik (yèn ana)
  • latar mburi nulis (lan conto, monggo)
  • kok sampeyan mikir posisi sing gedhe kanggo sampeyan
  • Kenapa sampeyan mikir sampeyan cocok banget kanggo kita
  • lan liyane

Kirim aplikasi menyang proyek @ searchengineland. com sanalika bisa, lan manawa kanggo nulis jeneng posisi minangka subyek email sampeyan. Kita ora arep ngidini deadline tartamtu kanggo iki, nanging kita pengin nggawa wong gedhe ing Papan sanalika bisa. Dadi, yen sampeyan kasengsem, aja lali. We are looking for hearing from you!

Pènget: Kita wis sawetara pitakonan lan bisa nuduhake informasi tambahan iki:

  • Iki posisi lengkap; i. e. , 40 jam saben minggu.
  • Pelamar kudu nduweni hak-hak / hak-hak U. S. karya.
  • Kabar kedadeyan jam, supaya kita bisa fleksibel ing jam. Iki ora ketat 9:00 am nganti 5:00 pm posisi.
  • Gaji kanggo saben posisi bakal gumantung pengalaman.
  • Third Door Media nawakake karyawan full-time program 401k lan kebijakan wektu mbayar lenga.

Kita bakal nganyari maneh yen kita njaluk pitakonan sing luwih umum saka pihak sing kasengsem. Thanks!



About the Author

Matt McGee
Matt McGee gabung karo Third Door Media minangka panulis / reporter / editor ing September 2008. Dheweke dadi Editor-In-Chief saka Januari 2013 nganti dheweke lunga ing Juli 2017. Dheweke bisa ditemokake ing Twitter ing @MattMcGee.


March 1, 2018