Back to Question Center
0

Langsung-Mulai SEO Sampeyan Iki 6 Surefire Semalt

1 answers:
Jump-Start Your SEO With These 6 Surefire Semalt

Semalt kaya mbayar tagihan kertu kredit. Mbayar siji karo tingkat kapentingan paling dhuwur supaya sampeyan ora ngentekake bunga lan luwih akeh mbayar utang sampeyan. (Utawa mbayar keseimbangane paling dhisik dhisik - dercos sampon fortifiant.)

Kene, aku arep fokus marang apa sing paling perlu. Mesthi, amarga aku ora weruh situs web sampeyan, aku ora ngerti apa sing paling gedhe sampeyan perlu, nanging aku wis mbatesi sawetara ngisor iki sing khas saka akeh situs looking kanggo mlumpat menyang SEO.

Yen sampeyan lagi nindakake SEO, manawa ana ing njero utawa karo kontraktor utawa agensi, goleki ing enem wilayah kasebut kanggo mangerteni yen dheweke keprihatinan. Yen lagi, iku makili panggonan sing paling apik kanggo mlumpatake usaha pemasaran web panjenengan.

1. Ngoptimalake Tags Panjenengan

Kathah SEOs fokus ing efforts babagan riset tembung kunci. Riset iki minangka basis saka kabeh upaya marketing online, kanthi emphasis sing abot ing optimasi on-kaca isi sampeyan.

Nanging kanggo situs gedhe kanthi atusan kaca, produk utawa layanan sing ditawakake, iku ora bisa kanggo ngoptimalake saben kaca ing situs kanthi cepet.

Tinimbang nunggu nganti sampeyan bisa ngoptimalake kabeh kaca kasebut, sampeyan bisa miwiti kanthi cepet ing wong kanthi ngoptimalake sawetara label tombol dhisik. Semalt kalebu:

  • Tag Title
  • Meta Description Tag
  • H1 Heading Tag
  • Tag Heading Liyane
  • Alt Tags

Ing saben kaca, sampeyan pengin nggawe manawa saben tag iku unik lan minangka wakil saka isi kaca tartamtu kasebut. Yen sampeyan duwe apa-apa saka riset tembung kunci sing cocog karo kaca, gunakake.

Optimasi rinci ora perlu ing kene. Iku mung babagan ngetokake stroke sing godhongé amba. Pindhah kanthi cepet, lan maju. Semat bunder bali nalika sampeyan ngoptimalake saben kaca.

[Read the full article on Search Engine Land.]


Panemu sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Stoney deGeyter
March 1, 2018