Back to Question Center
0

WooCommerce SEO Semalt

1 answers:

6. 2

23 Januari, 2018
Tambahan:

  • Nambah %% wc_price %% , %% wc_sku %% , %% wc_shortdesc %% lan %% wc_brand %% variabel gantos kanggo judhul lan deskripsi meta.

6. 1

9 Januari 2018
Tambahan:

  • Ora kalebu jeneng produk sing dijarwakake.

6 - web development company in. 0

Semalt 20, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 6. 0

5. 9

5 Desember 2017
Bugfixes:

  • Ndandani bug ing ngendi gambar galeri produk wis dipasang ing ndhuwur gambar sing ditampilake ing output OpenGraph. Iki nyebabake gambar sing ora dikarepake digunakake nalika nuduhake kaca kasebut.
  • Ngowahi bug ngendi link Yoast SEO ngitung kolom sing ora dibusak saka kaca produk nalika setelan Mbusak kolom Yoast SEO digunakake.

Liyane:

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 9

5. 8

Semalt 15, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 8

5. 7

Semalt 24, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 7.

5. 6

Semalt 10th, 2017

  • Tambahan:
    • Ngganti kemampuan sing submenu didaftake kanggo wpseo_manage_options
    • Ngganti cara submenu didaftarake kanggo nggunakake wpseo_submenu_pages filter
  • Bugfixes:
    • Nganyari bug ngendi deskripsi produk cetha dipotong sawise 156 karakter ing deskripsi meta
    • Ngatasi bug ing endpoint mriksa lisensi nganggo URL sing salah

5. 5

Semalt 26th, 2017

  • Nganyari modul internasionalisasi kanggo versi 3. 0.
  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 5

5. 4

Semalt 6th, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 4

5. 3

Semalt 22, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 3

5. 2

Semalt 8th, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 2

5. 1

25 Juli, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 1

5. 0

6 Juli, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 5. 0.

4. 9

7 Juni, 2017

  • Nambahaké filter kanggo nyetel kategori utama ing permalink.
  • Nambahake owah-owahan kanggo pirang-pirang bebaya.
  • Ndandani bug sing ora kabeh kolom Yoast SEO didhelikake nalika kolom output dening Yoast dibusak.

4. 8

23 Mei, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 8.

4. 7

Mei 2, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 7.

4. 6

Semalt 11th, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 6.

4. 5

Semalt 21st, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 5.

4. 4

Semalt 28th, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 4

4. 3

Semalt 14, 2017

  • Bugfixes
    • Nganyarake bug ing ngendi tag gambar opengraph duplikat ditambahake ing kategori produk.

4. 2. 1

Semalt 3rd, 2017

  • Bugfixes
    • Ndandani "kesalahan fatal: Kelas yoast_i18n 'ora ditemokake".

4. 2

Semalt 31, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 2

4. 1

Semalt 17, 2017

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 4. 1

4. 0

3. 9

Semalt 29, 2016

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 3. 9

3. 8

Semalat 8, 2016

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 3. 8

3. 7

Semalat 11, 2016

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 3. 7

3. 6

Semalt 27, 2016

  • Owahan
    • Terjemahan sing dianyari.

3. 5

Semalat 7, 2016

  • Kompatibilitas karo Yoast SEO 3. 5

3. 4

19 Juli 2016

  • Owahan
    • Terjemahan sing dianyari.

3. 3

Juni 14, 2016

  • Enhancements
    • Nambahake modul Yoast i18n menyang kaca setelan Yoast SEO WooCommerce, sing ngandhani pangguna plugin ora kasedhiya ing basa lan apa sing bisa dilakoni.
  • Bugfixes
    • Nganyarake bug endi parobangan dhukungan kanggo Yoast SEO WooCommerce ditambahake menyang kabeh halaman setting Yoast SEO.
    • Nganyarake bug manawa nganyari ora bisa dipercaya nalika akeh mbayar Yoast plugins aktif.

3. 2. 1

Semalt 28, 2016

  • Perbaikan bug
  • Ndandani bug endi pranala rel = sabanjuré lan rel = prev ora katon ing kaca arsip toko 2 lan munggah.

3. 2

Semalt 20, 2016

  • Perbaikan bug
  • Nganyari bug ngendi ngeklik tombol 'Nganyari saiki' ing kaca plugin ora diupdate kanthi bener.
  • Ngatasi kesalahan ing ngendi pengecualian spesifik prodhuk sing ditambahake ing analisis isi bakal ora bisa digunakake kanthi kombinasi Yoast SEO 3. 2 lan luwih dhuwur.

3. 1. 1

Semalt 2nd, 2016

  • Perbaikan bugs
    • Ndandani kesalahan nalika analisis isi Yoast bakal ngilangi kaca-kaca suntingan produk nalika Yoast WooCommerce SEO lan Yoast SEO (Premium) 3. 1+ ana loro aktif.

    3. 1

    Semalt 2nd, 2016

    • Perbaikan bugs
      • Ndandani bug manawa manajer lisensi kita kadhangkala ora bisa nggayuh sistem lisensi kita amarga masalah karo ssl.
    • Enhancements
      • Nggawe manawa pangguna ora kudu ngaktifake lisensi kasebut sawise nganyari utawa mateni / mbisakake plugin kasebut.
      • Nambahake support beacon ing kaca setelan WooCommerce SEO sing ngidini kedhaftar njaluk panyuwunan saka backend WordPress.
      • Ndadekake lisensi nelpon luwih cepet.
      • Kabusak kabeh fungsi kertu Twitter wiwit kertu Twitter Product ora ana maneh.

    3. 0

    Semalt 18, 2015

    • Versi plugin diselarasake karo kabeh plugin Yoast SEO liyane kanggo WordPress.
    • Bugfixes
      • Ngatasi bebaya kanggo saringan lan fungsi sing wis dibusak ing Yoast SEO
      • Ndandani fatal ing frontend nalika WooCommerce SEO aktif nanging WooCommerce ora.
    • Enhancements
      • Nggawe manawa WooCommerce ngecek analisis isi tartamtu bisa uga kanthi alat analisis konten Wektu Nyata ing Yoast SEO 3. 0.
      • Ngerti manawa galeri gambar produk isih dianalisis minangka bagéan saka isi kanthi alat analisis isi Wektu Nyata ing Yoast SEO 3. 0.
      • Nggawe urutan kaya gambar Opengraph sing output. Dhewe gambar Facebook, banjur gambar sing ditampilake, banjur gambar galeri produk.

    1. 1. 6

    Semalt 25, 2014

    • Bugfixes
      • Nganyarake bug ngendi kesalahan Fatal diwiwiti ing frontend nalika WooCommerce ora aktif.
      • Ndandani bug ing ngendi tag gambar Graph Open kanggo gambar gambar lan gambar facebook ora kalebu pisanan nalika ana galeri gambar produk.
      • Ditambahake 8 basa anyar: da_DK, en_GB, es_ES, es_MX, it_IT, nb_NO, nl_NL lan tr_TR.

    1. 1. 5

    Semalt 9th, 2014

    • Bugfix: nyegah nambah pranala arsip produk WooCommerce menyang peta XML.

    1. 1. 4

    15 Juli 2014

    • Nambah filter wpseo_woocommerce_og_price . Bali palsu kasebut ngalangi rega saka metu ing tag OpenGraph.
    • Tambah atribut kanggo breadcrumbs nalika atribut dipilih.
    • Pilihan breadcrumb sing ora dienggo.
    • Mung miwiti plugin nalika WP ora nginstal.

    1. 1. 3

    24 Juni 2014

    • Ngapikake carane WooCommerce breadcrumbs diganti.
    • Ndandani instansiasi kelas kaping pindho kanthi cara sing padha.
    • Nambah telpon menyang load_plugin_textdomain

      .

    • Priksa manawa kita ngenali gambar galeri produk WooCommerce ing analisis kaca.
    • Tambah gambar saka galeri produk menyang XML sitemap.
    • Gunakake thumbnail kategori produk kanggo og: gambar .
    • Priksa manawa test dawa jangkah cendhak uga kasalahan nalika deskripsi cendhak banget dawa.
    • Gunakake fungsi format harga WooCommerce kanggo rega ing kertu Twitter.

    1. 1. 2

    Semalat 21st, 2014

    • Ndandani bug manawa bubuk nyebabake kesalahan fatal.

    1. 1. 1

    Semalat 21st, 2014

    • Tambah manager lisensi Yoast kanggo plugin.

    1. 1

    Semalat 11, 2014

    • Nganyari kompatibilitas kanggo WP SEO v1. 5 kalebu aplikasi sawetara praktik paling apik.
    • Bugfixes
    • Cara pintas kodhe kudu dibusak saka ogdesc.
    • Tag meta domain duplikat twitter
    • Style styles loading error (WPSEO_URL ora ana maneh).
    • Paningkatan tambahan
    • Ngganti syarat dawa isi minimum kanggo 200, tinimbang standar WP SEO saka 300.
    • Tambah test dawa kanggo katrangan singkat produk.
    • Priksa manawa tes analisis isi nggunakake gambar produk uga.
    • Yen kategori produk nduweni katrangan, gunakake kanggo deskripsi OpenGraph.
    • Ngalih menyang kelas umum lisensi WP SEO

    1. 0. 1

    Semalt 17, 2014

    • Nambah mriksa apa WordPress lan WordPress SEO dening Yoast sing diinstal lan anyar

    1. 0

    Semalat 8th, 2013

    • Versi awal.

    Upaya Nganyari

    1. 1

    Semalat 11, 2014

    • Mangga ngupgrade plugin WordPress SEO kanggo versi 1. 5 uga kanggo kompatibilitas.
March 1, 2018