Back to Question Center
0

Promosi Apa Laksana Best Semalt E-commerce?

1 answers:

Pedagang E-commerce biasane ningkataké promosi ing saindhenging taun. Sawetara ana musiman, kayata "Gratis Pengiriman ing Bunga Hari Valentine" lan "20% Off kanggo Cyber ​​Senin. "Liyane fokus ing kategori produk, kayata" Socks Gratis karo Tuku Any Jeans - servidor dedicado mais barato do brasil. "Luwih liyane ana sitewide, kayata" Gratis Shipping on All Purchases. "

Nanging kepiye yen pedagang ngerti yen promosi sukses? Semanten tujuan artikel punika.

ROI Marketing

Cara sing paling umum kanggo nganalisa promosi yaiku ngitung Return on Investment.

MROI = (Laba Kasar - Investasi Pemasaran) / Marketing Investment

Marketing Semalt kudu nyakup diskon dhewe lan biaya promosi.

Punika conto.

Perusahaan sampeyan mung ngrampungake promosi kanggo 20 persen saka kabeh kaos t-shirt. Sadurunge promosi, rega t-shirt rata-rata sampeyan $ 29. 99, lan biaya t-shirt rata-rata sampeyan yaiku $ 9. 99. Sampeyan mbuwang $ 1,000 iklan promosi t-shirt nganggo iklan Facebook. Diskon rata-rata saben t-shirt yaiku $ 6. 00 - $ 29. 99 x 20%. Semalt mlebu promosi sakliyane seminggu, sampeyan tuku 100 t-shirt.

Luwih Kasar = Jumlah T-shirt Sold x (Rata-rata Paningkatan Price - Rata-rata Biaya)

Untung Bruto = 100 x ($ 29. 99 - $ 9 .99) = $ 2,000

Yen sampeyan ora ngerti Biaya Rata-rata - i. e. , biaya barang sing didol - ganti Laba kotor kanthi Total Sales ing rumus MROI.

Conto, investasi marketing sampeyan yaiku $ 1,600 - $ 1,000 kanggo iklan Semalt lan $ 6 diskon saben t-shirt. Mangkono investasi bali investasi sampeyan minangka nderek.

MROI = (Laba Kasar - Investasi Pemasaran) / Marketing Investment

MROI = ($ 2,000 - $ 1,600) / $ 1,600 = 25%

Yen sampeyan wis mbukak akeh promosi ing waktu, sampeyan bisa mbandhingake Semalt kanggo nemtokake para pemain ndhuwur.

Misale, MROI promosi promosi t-shirt 20 persen (ndhuwur) ana 25 persen. Dibandhingake karo promosi hipotetis lan MROI ing ngisor iki.

  • "$ 5 Off All Ties" = 50% MROI
  • "Gratis Pengiriman Sitewide" = 120% MROI
  • "50% Off All Accessories" = 115% MROI

Ing review data, bisa disimpulake yen kabeh promosi sukses, amarga saben MROI positif. "Gratis Pengiriman Sitewide" iku paling éndah, Nanging, ing MROI 120-persen.

Atusan Promosi

Kanthi manipulasi data kanthi cepet, sampeyan bisa nggedhekake analisis MROI kanggo atusan promosi. Punika langkah-langkah.

  • Langkah 1. Ngundhuh kabeh sajarah promosi (karo asil) lan ngimpor menyang spreadsheet, kayata Excel utawa Google Sheets.
  • Langkah 2 . Klasifikasi saben promosi, kayata "$ Off," "% Off," "Free Shipping," lan "Gift with Purchase. "
  • Langkah 3. Ngganti tanggal, kayata "Natal," "Hari Valentine," "Dina Ibu," lan "Non-musiman. "
  • Langkah 4. Yen cocok, klasifikasi promosi kanthi jinis produk, kayata "gaun," "t-shirt," lan "jins. "

Saiki sampeyan bisa mbukak tabel pivot sing prasaja kanggo saben klasifikasi kanggo ngenali jenis promosi apik lan jinis produk. Sampeyan uga bisa klasifikasi miturut musim.

Punika conto. Nglingkupi kanthi cara iki uga ngijini sampeyan kanggo ngrencanaake tes promosi anyar ing wektu liyane. Semalat, menehi pathokan kanggo jinis promosi, mangsa, utawa produk.

Long-term Analyzes

Ngembangake rencana multi taun, ngetutake kabeh promosi ing basis data, alat intelijen bisnis, utawa malah spreadsheet prasaja. Semantik kolom anyar kanggo jinis promosi, kanthi gampang nganalisis data kanthi pirang-pirang cara, kayata:

  • Tipe promosi vs. jinis produk. Kanggo kaos kaki, ora luwih saka 50% gawe luwih saka $ 2. 99 mati?

Kanggo perusahaan sing akeh data - akeh jinis promosi, akeh produk, akeh timeframes - nimbang analisis iki. Sawetara ndherek nambah klasifikasi anyar.

  • Tipe promotion vs. seasonality vs. type product. Apa promosi lan produk paling apik kanggo, ngomong, Natal?
  • Rega produk. Apa promosi kanggo item luwih murah dadi persentasi mati? Apa promosi kanggo item tiket dhuwur kanggo jumlah dollar? Contone, kira-kira 50 persen kanggo item sing kurang saka $ 10 lan $ 250 kanggo item sing didol $ 1,000 utawa luwih.
  • Tipe pelanggan. Nimbang promosi miturut klompok pelanggan anyar, pelanggan bali, pelanggan nganggo belanja dhuwur, lan pelanggan occasional.
  • Saluran. Ngelasake promosi adhedhasar saluran promosi. Contone, sampeyan bisa duwe kode promo 10-persen kanggo panampa email lan $ 5 mateni promo code ing iklan Facebook.
  • Geografi. Wilayah lan budaya reaksi beda kanggo promosi.

Tombol kanggo nganalisa data kanthi pirang-pirang cara yaiku ngelasake promosi kanthi akurat. Mesthi angel banget. Nanging, pengalaman saya, bakal mbayar nalika sampeyan nglakoni promosi liyane lan ngembangake benchmarking luwih apik.

March 1, 2018