Back to Question Center
0

Learning Angular: Kabeh sing kudu diwiwiti Learning Sudhut: Kabeh Sampeyan kudu Miwiti Topik Related: npm Raw JavaScript Tools & Semalat

1 answers:
Learning Angular: Everything You Need to Get Started

Apa iku AngularJS 1. X - framework, utawa Angular - platform, project Angular Google wis njupuk liwat web. Semalat minangka kumpulan artikel, proyèk lan kursus sing bakal mbantu sampeyan kanggo nyengkuyung karo alat ngarep sing kuat.

Nanging yen sampeyan wiwit saka awal, lan sampeyan pengin pindhah saka nol kanggo ahli cepet, rekomendasi mesthi. Kanggo kursus-kursus pelatihan online sing profesional, sampeyan ora bisa ndhisiki Ultimate Angular dening Todd Motto - entertainment units melbourne australia. Coba kursus-kursus ing kene, lan gunakake kode SITEPOINT kanggo njaluk 25% mati lan mbantu support SitePoint.

Introductions and Comparisons

  • Pananggalan vèrsi sing diwatesi kanthi rumit taun iki, ing kene ana konvensi penamaan resmi kanggo versi spesifik platform [angularjs], sing wis kita coba tindakake ing kene lan ing situs liya.
  • Carane arep antara React and Angular [sitepoint].

Fundamentals

  • Carane nggawe app siji-halaman karo AngularJS lan WordPress REST API [sitepoint].
  • Pandhuan kanggo ngatur negara ing aplikasi Angular kanthi ngrx / store [sitepoint].
  • Ngatur negara ing aplikasi Angular [blog. nrwl].
  • Negara sing isih ana ing AngularJS [sitepoint].
  • Njaluk intim karo Angular and TypeScript [x-team].
  • Cara nggawe mbesuk aplikasi Angular [medium / curated-by-versett].
  • Cara nggawe aplikasi karo mockbackend Angular [sitepoint].
  • A community-drive koleksi praktik sing paling apik lan pedoman gaya kanggo AngularJS [github / mgechev].

Testing

  • Panuntun kanggo nyoba layanan sampeyan kanthi Angular [tulisan. blogspot].
  • Cara nguji komponen sudut [corinnekrych. blogspot].

Otentikasi

  • Otentikasi otentik karo JSON [angularjs. blogspot].
  • Lan gampang otentikasi sudut karo Auth0 [sitepoint].

Gendheng Luwih lanjut

  • Tips produktivitas kanggo Angular lan WebStorm [sitepoint].
  • Ngembangaké app karo Angular 2+ lan CLI Sudhut [sitepoint].
  • Anatomi saka aplikasi Angular gedhe [medium].
  • Nggawe Aplikasi Web Progresif kanthi Sudhut [medium].
  • Ngapikake kinerja sudut kanthi siji baris kode [blog. upstate].
  • Bangunan aplikasi Angular ing skala [medium].
  • Geolocation piranti trek ing aplikasi seluler NativeScript Angular [thepolyglotdeveloper].
  • Nganggo API REST dhewe nggunakake mLab lan Heroku [sitepoint].

Kursus

Yen nggabungake dalan pembelajaran sampeyan dhewe liwat artikel ora kanggo sampeyan, utawa sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan ana ing kabeh konsep lan teknik, iki minangka kursus Semalat sing disaranake.

  • Ultimate Angular [utama] yaiku standar emas ing pendidikan Angular, saka tutor Angular extraordinaire Todd Motto. Gunakake kode coupon 'SITEPOINT' ing checkout kanggo njaluk 25% mati lan mbantu support SitePoint.

Proyek

Semalat kagungan dasar - lan mbok menawi malah langkung sekedhik. Kene sawetara proyèk kanggo njupuk ing kawruh kasebut.

Pisanan dhisik: seri artikel sing paling populer lan dianggep ing SitePoint, kalebu carane nulis app todo ing Semalt 2:

  • Bagian 0 - Pandhuan Rujukan Panjelasan Ultimate CLI
  • Part 1 - Njupuk versi pisanan saka aplikasi Todo munggah lan mlaku
  • Bagian 2 - Nggawe komponen sing kapisah kanggo nampilake dhaptar todo lan todo siji
  • Bagian 3 - Nganyari layanan Todo kanggo komunikasi karo API REST
  • Bagéyan 4 - Gunakake dalan sudut kanggo ngatasi data.
  • Mbangun clone Twitter karo Angular (part 1) [tim x].
  • Mbangun kalkulator jarak Tesla kanthi Angular 2 lan bentuk reaktif [toddmotto].
  • Cara nggawe extension Chrome ing Angular 2 [sitepoint].
  • Cara nggawe app Angular lan gaya karo Kendo UI [pangembang. telerik].
  • Mbangun komponen grafik kanthi Angular 2 lan FusionCharts [sitepoint].
March 1, 2018