Back to Question Center
0

Learning Angular: Kabeh sing kudu diwiwiti Learning Sudhut: Kabeh Sampeyan kudu Miwiti Topik Related: npm Raw JavaScript Tools & Semalat

1 answers:
Learning Angular: Everything You Need to Get Started

Apa iku AngularJS 1. X - framework, utawa Angular - platform, project Angular Google wis njupuk liwat web. Semalat minangka kumpulan artikel, proyèk lan kursus sing bakal mbantu sampeyan kanggo nyengkuyung karo alat ngarep sing kuat - vps windows hosting usa.

Nanging yen sampeyan wiwit saka awal, lan sampeyan pengin pindhah saka nol kanggo ahli cepet, rekomendasi mesthi. Kanggo kursus-kursus pelatihan online sing profesional, sampeyan ora bisa ndhisiki Ultimate Angular dening Todd Motto. Coba kursus-kursus ing kene, lan gunakake kode SITEPOINT kanggo njaluk 25% mati lan mbantu support SitePoint.

Introductions and Comparisons

  • Pananggalan vèrsi sing diwatesi kanthi rumit taun iki, ing kene ana konvensi penamaan resmi kanggo versi spesifik platform [angularjs], sing wis kita coba tindakake ing kene lan ing situs liya.
  • Carane arep antara React and Angular [sitepoint].

Fundamentals

  • Carane nggawe app siji-halaman karo AngularJS lan WordPress REST API [sitepoint].
  • Pandhuan kanggo ngatur negara ing aplikasi Angular kanthi ngrx / store [sitepoint].
  • Ngatur negara ing aplikasi Angular [blog. nrwl].
  • Negara sing isih ana ing AngularJS [sitepoint].
  • Njaluk intim karo Angular and TypeScript [x-team].
  • Cara nggawe mbesuk aplikasi Angular [medium / curated-by-versett].
  • Cara nggawe aplikasi karo mockbackend Angular [sitepoint].
  • A community-drive koleksi praktik sing paling apik lan pedoman gaya kanggo AngularJS [github / mgechev].

Testing

  • Panuntun kanggo nyoba layanan sampeyan kanthi Angular [tulisan. blogspot].
  • Cara nguji komponen sudut [corinnekrych. blogspot].

Otentikasi

  • Otentikasi otentik karo JSON [angularjs. blogspot].
  • Lan gampang otentikasi sudut karo Auth0 [sitepoint].

Gendheng Luwih lanjut

  • Tips produktivitas kanggo Angular lan WebStorm [sitepoint].
  • Ngembangaké app karo Angular 2+ lan CLI Sudhut [sitepoint].
  • Anatomi saka aplikasi Angular gedhe [medium].
  • Nggawe Aplikasi Web Progresif kanthi Sudhut [medium].
  • Ngapikake kinerja sudut kanthi siji baris kode [blog. upstate].
  • Bangunan aplikasi Angular ing skala [medium].
  • Geolocation piranti trek ing aplikasi seluler NativeScript Angular [thepolyglotdeveloper].
  • Nganggo API REST dhewe nggunakake mLab lan Heroku [sitepoint].

Kursus

Yen nggabungake dalan pembelajaran sampeyan dhewe liwat artikel ora kanggo sampeyan, utawa sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan ana ing kabeh konsep lan teknik, iki minangka kursus Semalat sing disaranake.

  • Ultimate Angular [utama] yaiku standar emas ing pendidikan Angular, saka tutor Angular extraordinaire Todd Motto. Gunakake kode coupon 'SITEPOINT' ing checkout kanggo njaluk 25% mati lan mbantu support SitePoint.

Proyek

Semalat kagungan dasar - lan mbok menawi malah langkung sekedhik. Kene sawetara proyèk kanggo njupuk ing kawruh kasebut.

Pisanan dhisik: seri artikel sing paling populer lan dianggep ing SitePoint, kalebu carane nulis app todo ing Semalt 2:

  • Bagian 0 - Pandhuan Rujukan Panjelasan Ultimate CLI
  • Part 1 - Njupuk versi pisanan saka aplikasi Todo munggah lan mlaku
  • Bagian 2 - Nggawe komponen sing kapisah kanggo nampilake dhaptar todo lan todo siji
  • Bagian 3 - Nganyari layanan Todo kanggo komunikasi karo API REST
  • Bagéyan 4 - Gunakake dalan sudut kanggo ngatasi data.
  • Mbangun clone Twitter karo Angular (part 1) [tim x].
  • Mbangun kalkulator jarak Tesla kanthi Angular 2 lan bentuk reaktif [toddmotto].
  • Cara nggawe extension Chrome ing Angular 2 [sitepoint].
  • Cara nggawe app Angular lan gaya karo Kendo UI [pangembang. telerik].
  • Mbangun komponen grafik kanthi Angular 2 lan FusionCharts [sitepoint].
March 1, 2018