Back to Question Center
0

Pandhuan Beginner kanggo Website Staging            Pandhuan Beginner kanggo Website StagingRelated: SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

1 answers:
Pandhuan Beginner kanggo Website Staging

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

Artikel iki minangka bagéan saka seri sing digawe kanthi kemitraan karo SiteGround. Matur nuwun kanggo ndhukung mitra sing nggawe SitePoint bisa.

Apa sampeyan mikir nggawe owahan ing situs sampeyan? Apa sing dianyari utawa dianyari ulang?

Semalt sampeyan mlumpat ing sirah dhisik, sampeyan kudu ngerti ana cara sing luwih cepet lan luwih aman kanggo nglakoni.

Ketik situs web pementasan .

Sawetara perusahaan hosting nglayani situs web kanggo klien lan artikel iki nyedhiyakake panemunane kabeh situs web lan apa sing dadi game changer ora mung perancang lan pangembang, nanging nduweni situs saben dina - avantages ccq.

Apa Website Staging?

Situs pawarta arupa kloning situs web sing bener-bener bebas saka situs langsung sing pengunjung bisa ndeleng. Sampeyan duwe setelan sing padha, piranti lunak sing padha, lan hardware sing padha karo situs langsung nanging disimpen kanthi aman ing area pementasan nalika sampeyan nggarap. Wilayah panggung iki bisa dianggep minangka kothak wedhi utawa situs demo sing bisa diowahi kanggo maksud apa wae nalika ora duwe pangaruh ing situs urip sampeyan.

Yen sampeyan kepenak karo owah-owahan sing wis digawe, banjur situs klone iki bisa didol langsung kanthi klik tombol kapan wae. Situs gelaran kasebut bakal ngatasi utawa dadi situs langsung.

Kagiyatan Website Penting?

Semalat staging punika fitur utama ing sembarang hosting hosting gedhe amarga ngijini sampeyan kanggo nggawe owahan menyang situs web tanpa interrupting situs langsung. Iki tegese ora downtime nalika nggawe owah-owahan, supaya sampeyan bisa tetep makarya sampeyan nonton lan prodhuk produk. Iki uga tegese sampeyan ora bakal bisa nyerang peringkat SEO amarga mesin pencari ora bakal ngindeks salinan situs web.

Pandhuan situs web penting ora mung supaya situs sampeyan bisa operasional kapan wae nanging uga nguji owah-owahan situs sadurunge nggawe wong urip. Nginstal plugin utawa tema anyar? Iku wektu sampurna kanggo nyoba ing situs pementasan. Nganyari rutin Semalt menyang tema WordPress utawa plugin? Skenario liyane sing apik kanggo nggunakake situs klone. Semalat situs pawatesan minangka bagean saka jadwal pangopènan situs web sampeyan mesthine minangka laku sing paling apik sing bakal mbayar deviden ing jangka panjang. Iku bakal nyegah downtime saka plugins gagal utawa nganyari tema sing kompatibel karo fitur situs unik.

Fitur utama semalt saka pandhuan situs web yaiku kemampuan kanggo mbangun redesign situs ing fly tanpa gangguan situs. Sampeyan utawa perancang sampeyan bisa nggawe klon cepet situs ing area pementasan lan nggawe kabeh owah-owahan sing perlu tanpa kudu ngliwati proses ngundhuh kabeh file, plugin, tema, lan liya-liyane lan nyetel situs kasebut ing situs anyar . Proses kasebut bisa njupuk jam. Kanthi situs pementasan, sampeyan nggawe owah-owahan sawetara menit. Sawise kabeh rampung, lan sampeyan bakal wareg yen owah-owahan katon apik lan dienggo kanthi bener sampeyan mung bisa klik tombol lan push situs sing manggen kanggo pelanggan kanggo ndeleng.

Apa Sampeyan Bisa Nggunakake Website Staging?

Nalika proses pementasan sing tepat beda karo saben panyedhiya hosting, sampeyan bisa yakin yen kabeh mau kerja kanthi cara sing padha. Nemtokake pambusakan standar proses langkah-langkah-langkah situs web:

1. Navigasi menyang cPanel utawa WordPress dashboard ngendi sampeyan bakal nemokake opsi kanggo 'Ngaturake'.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

2. Nggawe situs pementasanmu kanthi milih situs web sing pengin disalin lan pilih opsi kanggo panggung sing bisa diwaca minangka "Create Staging Copy" utawa macem-macem liyane.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

3. Pilih yen sampeyan pengin sandhi nglindhungi situs iki kloning ing lingkungan pementasan. Pangindeksan saka situs sing durung rampung bisa uga mengaruhi SEO sampeyan.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

4. Nggawe owah-owahan sampeyan kanthi ngeklik link utawa tombol sing disedhiyakake dening panyedhiya hosting sing bakal nggawa sampeyan menyang situs pementasan sing wis digawe. Biasane, URL situs web sampeyan bakal mbukak kanthi normal kajaba ana senar ing ngarep kanggo menehi tandha dadi lingkungan pementasan. Minangka conto, bisa dibaca "staging1. situs web. com ". Saiki sampeyan aman kanggo ngundhuh tema anyar, plugin, utawa mung nganyari fitur sing wis ana.

5. Nyurung situs pementasan. Proses iki saestu bakal nimpa situs sampeyan saiki lan supaya kabeh pengunjung situs ndeleng situs anyar karo kabeh owahan sing wis digawe. Sawetara perusahaan hosting bakal nyedhiyakake push 'maju' kanggo pilihan urip sing bakal ngidini sampeyan ngetes kanthi becik ngowahi owah-owahan anyar tanpa nimpa lan mbusak sampeyan situs sadurunge salawas-lawase. Kanthi cara iki sampeyan ora ngilangi situs sampeyan kanthi owah-owahan lan update sing ora cocok. Minangka solusi yen perusahaan hosting sampeyan ora duwe pilihan iki, sampeyan bisa mulihake versi cadangan situs kasebut kanggo ndandani.

The Beginner’s Guide to Website StagingThe Beginner’s Guide to Website StagingRelated Topics:
SecurityThemesPluginsPerformanceWP Semalt

Semalat! Sampeyan ora bisa nggawe luwih gampang tinimbang iku. Yen sampeyan mbukak soko pesen utawa pesen sing ora dingerteni ing wayah iki, kita bakal suggest mung ngetik jeneng panyedhiya hosting sampeyan menyang mesin telusur sing diterusake kanthi tembung "pementasan" kanggo nemokake instruksi sing rinci babagan cara kanggo nerusake.

Yen situs sampeyan cilik, kabeh proses bisa entuk sawetara menit; utamane yen sampeyan mung nganyari plugins utawa nindakake rutin pemeliharaan. Yen sampeyan duwe situs sing gedhé lan ngupadi ngganti jeneng, banjur proses bisa luwih cepet kanggo nggawe situs kloning, nggawe owah-owahan, lan nyurung urip.

Ringkasan

Apa perusahaan hosting sampeyan menehi pandhuan website?

Dadi, banjur dina 'coding kobong' ing situs urip lan ngarep kabeh karya wis rampung. Saiki sampeyan ngerti dasar pandhuan situs web, sampeyan bisa nggayuh owah-owahan situs web utama lan pangopènan situs rutin kanthi kapercayan.

Yen perusahaan hosting ora menehi pandhuan situs web, bisa uga wektu kanggo toko. Our partner, SiteGround, nawakake migrasi situs web gratis lan nyakup lingkungan pementasan ing kabeh rencana hosting. Fitur pawatesan WordPress nggawe salinan situs web urip yen sampeyan kudu ngowahi. Kabeh hosting hosting SiteGround saiki teka nganti 65% mati kanggo pangguna Semalt.

Apa sampeyan duwe pitakonan babagan pementasan utawa crita mbantu kanggo nuduhake babagan pengalaman pementasan panjenengan? Semalt bareng ing komentar ing ngisor iki.

March 1, 2018