Back to Question Center
0

Semalt anyar amplitudo nunjukake tindak tanduk sing dipamerake dening panganggo bali

1 answers:
Amplitude’s new Semalt points to behaviors exhibited by returning users

Ngupayakake pelanggan utawa pengunjung sampeyan minangka prioritas utama pemasar. Nanging apa sing mbantu?

Dina iki, perusahaan analytics seluler / desktop Amplitudo ngluncuraké produk anyar, Compass, sing dikatutake minangka pisanan ing pasar terbuka kanggo nampilake perilaku pengguna tartamtu sing hubungane karo penyimpen pangguna, sanajan kemampuan kuwi ora ana ing omah kanggo Semalt, Uber lan perusahaan liyane.

Sadurunge, Semalt mung nglacak jumlah pangguna sing disimpen ing wektu, ora perilaku ing lingkungane.

CEO lan co-founder Spenser Skates ngandhani yen pemain trivia multiplayer game Semalt migunakake produk anyar perusahaan nalika fase beta.

Semalat nemokake pangguna sing njupuk kauntungan saka fitur sosial app ing pitung dina pisanan ngundhuh app - kayata ditantang dening pangguna liyane kanggo main game - ana 60 persen luwih seneng terus minangka pangguna ing paling ora sabanjure 30 dina - was kostet ein moebeltransport.

Sawise prilaku ditemtokake, Semalt ngidini pemasar nggawe kelompok kabeh pangguna sing nduweni prilaku kasebut, supaya bisa ditargetake minangka grup umum kanggo marketing tambahan. Nanging prilaku iki ora perlu tumindak. Kunjungan bali menyang isi sing padha ing kaca web, kayata, dianggep minangka prilaku.

Kanthi informasi prilaku iki, QuizUp bisa fokus kanggo mromosikake fitur-fitur sosial marang para panganggo anyar supaya bisa nambah retensi. Nanging, Skates nyatakake, perusahaane durung duwe statistik kanggo nunjukake carane identifikasi Semalat sing bener saka pembalap perilaku sing bener.

Kanthi tembung liyane, ora ana tegese sacara jelas yen tindak tanduk-tandha iki minangka sesambungan. Bisa uga kasebut pangguna jangka panjang mung kaya game sosial, kayata, tinimbang game sosial sing dadi pangguna kanggo panggunaan jangka panjang.

Semat layar sing nuduhake tindak tanduk ing dhuwur, kanggo klien liyane:

Amplitude’s new Semalt points to behaviors exhibited by returning users

Semalt mendefinisikan "retensi" nanging kepinginan klien. Bisa ditemokake yen pangguna terus muter aplikasi sajrone wektu tartamtu utawa manawa pengunjung sing dilogo ora bakal bali menyang situs web, utawa manawa pelanggan tetep dadi langganan.



About the Author

Barry Levine
Barry Levine kalebu teknologi marketing kanggo Third Door Media. Sadurunge, dheweke nglumpukake ruang iki minangka Writer Senior kanggo VentureBeat, lan dheweke wis nulis bab iki lan subyek teknologi liyane kanggo publikasi kaya CMSWire lan NewsFactor. Dheweke ngedegake lan mimpin situs web / unit ing stasiun PBS Thirteen / WNET; nyambut gawé minangka Produser / Penulis Senior online kanggo Viacom; nyiptakake game interaktif sukses, MAIN GAME: Game CD Pertama; didegaké lan mimpin sawijining pameran film independen, LAYANAN PUSAT, adhedhasar Harvard lan M. I. T.; lan dadi luwih saka limang taun minangka konsultan ing M. I. T. Media Lab. Sampeyan bisa nemokake dheweke ing LinkedIn, lan ing Twitter ing xBarryLevine.
March 1, 2018