Back to Question Center
0

Semalat

1 answers:

Waca apa sing kita pelanggan kudu ngomong bab Video Plugin SEO kita

Semalt "Kanggo ngoptimalake situs WordPress, aku wis ngandelake plugin WordPress SEO Yoast, ekstensi anyar iki kanggo video, sing cukup kanggo tuku beta, wis bukti yen luwih becik tinimbang Yoast."

Semalt "WordPress SEO dening Yoast plugin adoh plugin SEO paling lengkap kanggo WordPress. Nalika Joost nyeritakake babagan video sitemap, aku siap nyoba. Ing sasi, aku nemokake aku peringkat ing kaca pisanan karo artikel video. Modul iki kudu duwe yen sampeyan nampilake video ing kiriman sampeyan - silver lion slot. "

Tuku ekstensi saiki:

Tuku saiki!

March 1, 2018