Back to Question Center
0

5 Things You Can Do To Improve Your Affiliate Program Semalt

1 answers:

Minangka mahasiswa pamasaran kinerja, aku seneng njaga publikasi industri lan forum. Salah satunggaling babagan ingkang kula tresnani babagan industri punika inggih punika kawruh lan pamanggih informasi ingkang wonten. Sapa sing disasarake dening affiliate marketing mangerteni tantangan saben dina sing kerep nutugake ganjaran nggarap industri sing enom. Semono uga tantangan sing nyebabake masyarakat marketing online sing cohesive ngupayakake nerusake industri, supaya gampang golek akeh artikel migunani sing diterbitake online babagan strategi lan cara ngapikake program afiliasi sampeyan.

5 Things You Can Do To Improve Your Affiliate Program Semalt

Kanggo wong sing ora ngerti aku, aku ngakoni yen ana kekuwatan cendhak lan seneng gagasan sing bisa ditindakake lan bakal ngasilake asil kanthi cepet. Given that, aku mikir bakal mbiyantu kanggo nyedhiyani sawetara bab sing bisa dilakoni dina iki kanggo nambah kesehatan program afiliasi sampeyan - tsgc sees. Nalika item aksi iki ora bisa ngasilake revenue tambahan kanggo program sampeyan minggu iki, program kasebut bakal mbantu nambah partner afiliasi lan, yen sampeyan nglakoni praktik kasebut, bakal mbantu ngundhuh lan nahan penerbit paling dhuwur ing program sampeyan - kabeh bagean penting kanggo nambah program afiliasi revenue.

1. Kirim email menyang afiliasi.
Kapriye sampeyan bisa komunikasi karo penerbit sampeyan?
Salah siji saka hal-hal pisanan sing aku sinau saka mentor nalika aku pisanan ing manajemen afiliasi yaiku yen sampeyan tansah luwih apik sawayah-komunikasi karo afiliasi. Nalika ana "spammy" baris sing bisa diliwati, komunikasi sing konsisten karo mitra afiliasi sampeyan iku salah siji saka cara paling gampang sing bisa sampeyan gunakake kanggo nglakoni lan ngaktifake basis afiliasi program.

Miturut laporan AffStat 2011 sing diterbitake dening Affiliate Semalt, email terus dadi cara komunikasi sing disengaja kanggo afiliasi nalika nrima nampa informasi saka manajer afiliasi. Ngandika, sing ngormati wektu afiliasi (lan kothak mlebu) penting - ngirim informasi sing penting lan cocog kanggo wong-wong mau tansah paling apik. Siji cara kanggo njamin sampeyan ngirim informasi sing cocog yaiku kanthi nggawe "grup publisher" utawa kategori sing nyatakake afiliasi program kanthi cara situs web utawa cara marketing.

2. Jajak pendapat afiliasi.
Carane sampeyan ngerti minangka manajer afiliasi apa sing sampeyan tindakake kanthi apik lan ngendi sampeyan bisa dadi cendhak?
Sampeyan bakal nampa sawetara saran paling berharga babagan program afiliasi nalika sampeyan takon marang penerbit. Nggawe survey prasaja online utawa liwat email bisa nyedhiyakake sampeyan informasi penting sing ora bisa digunakake. Njaluk afiliasi apa sing paling disenengi babagan program lan takon babagan apa wae tantangan sing ora mung nuduhake prasetya sampeyan kanggo ngapikake pengalaman minangka partner afiliasi, nanging bisa dadi segue sing becik kanggo sinau babagan bisnis lan apa tujuan lan prakarsa sing taun sing bakal teka. Iki penting banget yen sampeyan bubar miwiti ngatur program afiliasi lan looking for new-touch points lan cara kanggo melu karo penerbit sampeyan.

3. Audit kreatif & pranala.
Apa sampeyan nggawe kreatif ndhuwur lan carane akeh revenue program sing kui liwat?
Awal taun bisa dadi wektu sing tepat kanggo ngupayakake lan nganakake inventarisasi link lan kreatif. Quarter kaping papat yaiku paling kuat kanggo dodolan kanggo paling bisnis, sing kemungkinan tegese basis afiliasi ndadekake lalu lintas luwih akeh - menehi sampeyan titik data lan wawasan menyang creatives diowahi kanthi apik lan sing durung. Ngoptimalake inventaris lawas sing kreatif lan nyenengake saiki minangka titik sentuhan gedhe karo afiliasi sampeyan.

4. Tambah tutul pribadi.
Apa komunikasi afiliasi lan buletin sampeyan katon minangka basi lan mboseni?
Nalika sampeyan pengin mikir sing afiliasi lagi nunggu email sampeyan tekan kothak mlebu, sing ora sengaja. Ing kasunyatan, paling akeh penerbit ing afiliasi marketing bisa dibombardir dening email lan telpon saka pedagang sing pengin nggarap mau saben dina. Carane kowe bisa ngilangi gangguan lan keruwetan? Priksa korespondensi sampeyan unik lan pribadi.

Nalika email kurang pribadi tinimbang ketemu wong utawa nelpon ing telpon, ana cara kanggo nggawe wong luwih pribadi lan menawan. Saliyane crita pribadhi sing ana hubungane karo topik komunikasi sampeyan utawa nduwe tandha tandha tangan ing mburi saben komunikasi iku cara sing paling apik kanggo nyambungake karo penerbit lan njaga sing menarik.

Conto sing apik iki bisa ditemokake ing program affiliate Groupon. Carolyn Tang Kmet, Direktur Marketing Afiliasi kanggo Groupon, ngakhiri saben email utawa newsletter menyang afiliasi: " Kanthi Undying Love and Affection ". Tandha waé Carolyn, kanthi gegayutan karo crita-crita sing relevan dheweke enggo bareng, nyebabake maca sing nyenengake sing ngidini pamirsa.

5. Tampilake afiliasi sawetara cinta.
Nalika pungkasan wektu sampeyan nindakake soko becik kanggo salah sijine penerbit sampeyan?
Njupuk wektu lan nggawe gaweyan kanggo nggawe sesambungan khusus kanggo penerbit sampeyan minangka cara sing apik kanggo nambah hubungan afiliasi lan nggawe program sampeyan metu saka liyane - kalebu pesaing sampeyan. Aku ora ngomong babagan nggarap kontes afiliasi lan ngirim juara hadiah, Aku ngomong babagan nglakoni apa sing apik lan asli. Ngirim buku sing sampeyan angger salah siji afiliasi bakal seneng adhedhasar apa sing sampeyan mangerteni, utawa wektu jadwal kanggo njupuk affiliate metu ing wayah sore ing acara utawa konferensi industri.

Sawetara wektu paling larang aku nglumpukake ing konferensi ing sarapan, nedha bengi, lan acara sosial. Nalika kita ngomongake bisnis kanthi cepet, obrolan kasebut minangka kesempatan kanggo mangerteni luwih akeh babagan apa sing di senengi nalika lagi ora ana ing ngarep komputer. Semono wae, marketing afiliasi adhedhasar hubungan lan nggawe kanca anyar ing sadawane dalan iku bonus tambahan.


Pamikiran sing ditulis ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Rick Gardiner

March 1, 2018