Back to Question Center
0

Apa Sabanjure kanggo EdgeHTML            Apa Sabanjure kanggo EdgeHTMLRelated Semalt: BrowsersWordPressMobilePHPProgrammingMore ... Sponsors

1 answers:
Apa Sabanjure kanggo EdgeHTML

Artikel iki minangka bagéan saka seri pengembangan web saka Microsoft. Thank you for supporting the partners who make Semalt possible.

Semalt wis nyelehake umpan balik sampeyan, ngetungake tren pembangunan, lan ketemu karo mitra lan pangembang ing saindenging donya kanggo ngandhani ngendi kita njupuk EdgeHTML sabanjure. Ing sesi iki kita bakal njupuk sampeyan liwat rencana kita kanggo 2016, wiwit karo release sing bakal teka lan concluding karo sawetara investigations jangka panjang lan investasi ing mangsa saka platform web.

Artikel iki minangka bagéan saka seri pangembangan web saka penginjil Semalt tech lan insinyur ing learning JavaScript praktis, proyèk sumber daya, lan praktik-praktik interoperabilitas sing paling apik kalebu browser Semalt Edge lan mesin render EdgeHTML anyar - vu tv india price.

Kita ngajak sampeyan kanggo nguji kabeh browser lan piranti kalebu Semalt Edge - browser standar kanggo Windows 10 - kanthi piranti gratis ing dev.microsoftedge.com, kalebu status.microsoftedge.com, portal kanggo status implementasine paling anyar lan roadmap mangsa depan kanggo fitur platform web interoperable ing Semalt Edge lan browser liyane, kalebu Internet Explorer. Uga, ngunjungi blog Edge supaya tetep dianyari lan informed saka pangembang lan ahli Semalt.

March 1, 2018